Sveiki visi
Kokios grazios visu nuotraukos Ir mazu ir didesniu
O del pagalbos, tai Bogdan irgi labai didelis pagalbininkas ypac teciui. Zaisliniai irankiai netinka, reikia tikru. Jei tetis stovi ant kopeciu, tai butinai turi irgi uzlipt ir prilaikyt uz kojos, kad tetis nenugriutu nuo kuopeciu. Visur ispaskos. Labai megsta vynis kalt. Tikru plaktuku. Ir dar nei karto nepataike i pirsta (3xtfu). Vienu zodziu visur jo pilna
Sveikinu visus su nesiojimu...lengvo laukimo...Kaip idomu cioce ar jau pagimde?....
Kaip panos del nors mini mituko...nors kad kelios susirinktu... kokiam pusdieniui......
Kaip panos del nors mini mituko...nors kad kelios susirinktu... kokiam pusdieniui......
QUOTE(Euguteee @ 2010 04 21, 17:46)
Sveikinu visus su nesiojimu...lengvo laukimo...Kaip idomu cioce ar jau pagimde?....
Pašnipinėjau Ciocės parašą jos antram berniukui 19 dienų
QUOTE(Armanix @ 2010 04 21, 21:44)
As irgi pries pora dienu snipinejau , irgi idomu buvo.
QUOTE(Armanix @ 2010 04 21, 22:44)
tai tada dideliausi sveikinimai....sulaukus antro sunaus...
Sveikos gyvos
Aš visai už būčiau Reikia tik geresnių orų sulaukti ir gal kokiam Panemunės šile galim piknikiuką susiorganizuoti
Šnipės jūs, šnipės
Gerai jau, tada oficialiai prisistatom - Rokas turi brolį Simą Rokas labai gerai sutiko brolį Ir dabar vis priėjęs paglosto, arba vežime pasupa, būtinai maudyme dalyvauja. Iš ryto atsikėlęs irgi pirmiausia eina pažiūrėt ar brolis miega.
Tik vat dabar sloguoja, tai reikia biškį saugot, kad per daug nosies prie brolio nekištų, nes nesinori, kad ir mažiukas susloguotų
QUOTE(Euguteee @ 2010 04 21, 17:46)
Aš visai už būčiau Reikia tik geresnių orų sulaukti ir gal kokiam Panemunės šile galim piknikiuką susiorganizuoti
QUOTE(Armanix @ 2010 04 21, 21:44)
QUOTE(IwonaBogd @ 2010 04 22, 08:49)
As irgi pries pora dienu snipinejau , irgi idomu buvo.
Šnipės jūs, šnipės
Gerai jau, tada oficialiai prisistatom - Rokas turi brolį Simą Rokas labai gerai sutiko brolį Ir dabar vis priėjęs paglosto, arba vežime pasupa, būtinai maudyme dalyvauja. Iš ryto atsikėlęs irgi pirmiausia eina pažiūrėt ar brolis miega.
Tik vat dabar sloguoja, tai reikia biškį saugot, kad per daug nosies prie brolio nekištų, nes nesinori, kad ir mažiukas susloguotų
Cioce, nuoširdžiausi sveikinimai susilaukus antrojo mažylio Parodyk savo berniukus
O čia iš sesių gyvenimo
Šiais metai niekaip negalim išsikapanot iš ligų. Tai sloga, tai kosulys, tai ausų uždegimas Porą savaičių paeina į darželį ir vėl kas nors prikimba Greičiau vasara ateitų, gal bent tada baigsis ligų maratonas. Gerai, kad nors mažiukė neužsikrečia viskuom nuo Emos.
niuma, kaip tavo berniukai laikosi?
O čia iš sesių gyvenimo
Šiais metai niekaip negalim išsikapanot iš ligų. Tai sloga, tai kosulys, tai ausų uždegimas Porą savaičių paeina į darželį ir vėl kas nors prikimba Greičiau vasara ateitų, gal bent tada baigsis ligų maratonas. Gerai, kad nors mažiukė neužsikrečia viskuom nuo Emos.
niuma, kaip tavo berniukai laikosi?
Auga mano vyrukai Vis daugiau bendrauja. Gytis krykščia nuo brolio, Vilius irgi balsu juokiasi iš mažiaus Smagu
Tik dėl pienuko man dirbt tenka. Nes vieną kartą per dieną vistiek pritrūksta, tenka pirmaitint. O kai nesiekia net apatinių svorio normų, tai duodu mišinuką. Bet šiaip, linksmuolis auga, mažai pyksta, tik kompanijos mėgėjas.
Eufrozina, gražuolės sesės , o jau meilė meilė
Cioce, sveikinimai pagausėjus šeimynėlei
Tik dėl pienuko man dirbt tenka. Nes vieną kartą per dieną vistiek pritrūksta, tenka pirmaitint. O kai nesiekia net apatinių svorio normų, tai duodu mišinuką. Bet šiaip, linksmuolis auga, mažai pyksta, tik kompanijos mėgėjas.
Eufrozina, gražuolės sesės , o jau meilė meilė
Cioce, sveikinimai pagausėjus šeimynėlei
QUOTE(niuma @ 2010 04 24, 20:55)
Auga mano vyrukai Vis daugiau bendrauja. Gytis krykščia nuo brolio, Vilius irgi balsu juokiasi iš mažiaus Smagu
Maniškės irgi nerealios draugės Cypauja, krykštauja abi. Mažė dar nevaikšto, neropoja, bet labai greit ant užpakalio varo, kažkaip su kojom atsispirdama Tai visur paskui sesę.
Mažoji rami, ilgai žaidžia viena, bet būtinai turi kambary būt žmogus. Jei tik mato, kad einu į kitą kambarį, tai viską meta ir varo verkdama paskui.
Emą aš iki metų pati maitinau, o Medą tik iki 2,5 mėn., nepatraukdavo ji normaliai, zirzdavo ištisai, nemiegodavo normaliai nei dieną, nei naktį. Tik pradėjau po maitinimo dar po 30-40 ml mišinuko duot, pasikeitė tą pačią dieną vaikas. Pradėjo miegot, miegot ir miegot Ir dabar dar mėgsta tai. Išmešu į balkoną ir ramu 3 valandas.
Labuka, nu vo šioks toks pagyvėjimas smagu
Cioce dideliausi sveikinimai
Greit tas laikas bėga, kai matau mūsų birželinukus šalia leliukų - broliukų, sesučių, tai tokie dideli atrodo
QUOTE(Ciocė @ 2010 04 22, 18:26)
Cioce dideliausi sveikinimai
Greit tas laikas bėga, kai matau mūsų birželinukus šalia leliukų - broliukų, sesučių, tai tokie dideli atrodo