Sveikutės,
O Joris kaip paaugęs, kudikiškus žandukus nulakstęs. Tikras vyrukas jau
Pas mus čia ligos įsisukę buvo visokie bronchitai-anginos, prieš šventes su mažium klinikose 10 dienų pragulėjau (inkstų uždegimas), dar du mėn vaistus gers. Pienuko trūko trečią mėn, o mažius gerietis linksmuolis, tik sverdami pamatėm, kad neprivalgo. Dabar lyg atsistatė, bet svoris vistiek dar nedžiugina- nelabai apatinę kritinę ribą siekiam, o mišinių duot nenoriu. Bet visko gali būt, kad teks. Po savaitės eisim vėl kontroliniam svėrimui.
O šiaip, džiaugiuos, kad saulė lepint pradeda, ilgėliau lauke galėsim būt Vaikai atsigaus.
Sveikos
Niuma, sveikatos
Su maniskes svoriu irgi buvo bedu (kaip ir su Ryciu) - numete per pirma savaite 500 g, grizus namo nieko nepriaugom per kita savaite, iki gimimo svorio truku viso to puskilio, tai buvau priversta duoti misinio. Tada staigiai atsistate ir menesio laiko jau svere 4860g (gime 4066g, nukritus buvo iki 3530 g).
As ir vis paskaitau kai koki nauja posta uzmatau, tik ner ka rasyti . Kaip ir pas anileva nieko naujo, idomaus- su abiem namie, Rytis toks pat isdykes kaip ir visada buvo , normaliai nevalgo pietu, mesos ypac. Eisim geguzes menesi i darzeli ziuret ar bus vieta, bet abejoju.
Suslogavo nuo penktadienio, tikiuos mazei nepersiduos. Prasiau, kad nelistu prie jos, bet kur tau... aisku kad neklauso ir kaip tycia daugiau sukiojasi aplink
Va mano kinderiai :
Niuma, sveikatos
Su maniskes svoriu irgi buvo bedu (kaip ir su Ryciu) - numete per pirma savaite 500 g, grizus namo nieko nepriaugom per kita savaite, iki gimimo svorio truku viso to puskilio, tai buvau priversta duoti misinio. Tada staigiai atsistate ir menesio laiko jau svere 4860g (gime 4066g, nukritus buvo iki 3530 g).
As ir vis paskaitau kai koki nauja posta uzmatau, tik ner ka rasyti . Kaip ir pas anileva nieko naujo, idomaus- su abiem namie, Rytis toks pat isdykes kaip ir visada buvo , normaliai nevalgo pietu, mesos ypac. Eisim geguzes menesi i darzeli ziuret ar bus vieta, bet abejoju.
Suslogavo nuo penktadienio, tikiuos mazei nepersiduos. Prasiau, kad nelistu prie jos, bet kur tau... aisku kad neklauso ir kaip tycia daugiau sukiojasi aplink
Va mano kinderiai :
Niuma sveikatos.....
Anileva superiniai tavo vaikinai.Joris jau toks patyses,tikrai kad zandu neliko....Tikras jau vyrukas....
Bambinoo jau panele.... o plaukai.... tokia juoduke...o Rytis toks sviesus...
Saunuoles merginos...taip ir toliau..mes vis dar atsiliekam...bet viskam savo laikas....
Mes tfu tfu neblogai...irgi naujienu mazai viskas tas pats sedim namuose ir tiek...ziniu....
Anileva superiniai tavo vaikinai.Joris jau toks patyses,tikrai kad zandu neliko....Tikras jau vyrukas....
Bambinoo jau panele.... o plaukai.... tokia juoduke...o Rytis toks sviesus...
Saunuoles merginos...taip ir toliau..mes vis dar atsiliekam...bet viskam savo laikas....
Mes tfu tfu neblogai...irgi naujienu mazai viskas tas pats sedim namuose ir tiek...ziniu....
Niu smagu, kad pasirodėt
anileva gražuoliai tavo berniukai, Joris tikrai labai paaugęs, toks rimtas vyrukas, susikaupęs brolį laiko. O Martynas ir didelis vyrukas atrodo, kiek sveria dabar?
bambino ale kokie panašūs brolis su sese Tik sesės plaukai turbūt krūčiau atrodo
anileva gražuoliai tavo berniukai, Joris tikrai labai paaugęs, toks rimtas vyrukas, susikaupęs brolį laiko. O Martynas ir didelis vyrukas atrodo, kiek sveria dabar?
bambino ale kokie panašūs brolis su sese Tik sesės plaukai turbūt krūčiau atrodo
QUOTE(saigma @ 2010 04 12, 22:37)
Niu smagu, kad pasirodėt
per men paaugo 1.4 kg ir 5 cm, tai jau NET 4100 gr ir 54 cm va koks jau didelis
QUOTE(anileva @ 2010 04 12, 20:42)
per men paaugo 1.4 kg ir 5 cm, tai jau NET 4100 gr ir 54 cm va koks jau didelis
nu matyt nuotraukose tokis atrodo aš net Erikos knygą ištraukiau pažiūrėti, kiek ji mėnesio laiko svėrė bet priaugo daug vyras, vejasi reiškiasi
Papildyta:
Pasirodysim ir mes Kadangi aš atostogauju, tai laiką leidžiam gastroliuodamos, o šiandien leliuką lankėm, bet Erikai pasirodė, kad mama jau labai ilgai ruošiasi, taigi pana apsirengė pati:
susiruošusi
Kepurė mano, ir visai nesvarbu, kad pilvas nuogas, bet svarbiausia yra pirštinės ir šalikas
Ojei, na ir puikumėlis gražumėlis.
Anileva, tavo vyrai tai turi ir tavo ir tėčio bruožų, jaučiu "pastačius" prie mamos atrodo, kad mamos, o prie tėvelio, jau ir tam "prirašyti" lengva Bet jau fainuoliai abu.
Bambinoo, tavo mažė taikrai brolio kopija, bet jau tie plaukučiai. Kažkas nerealaus. Ryčio akytėse tai ugnelė tokia šelmiška, kaip visada
Prisiminiau gi ir mūsų buvo "juodukė", o dabar bene blondinė.
Erika tai kaip kokia modeliukė...
niuma, laikykitės, nebesirkit, ir tegu tik mažiukas priauga, kiek jam reikia
Anileva, tavo vyrai tai turi ir tavo ir tėčio bruožų, jaučiu "pastačius" prie mamos atrodo, kad mamos, o prie tėvelio, jau ir tam "prirašyti" lengva Bet jau fainuoliai abu.
Bambinoo, tavo mažė taikrai brolio kopija, bet jau tie plaukučiai. Kažkas nerealaus. Ryčio akytėse tai ugnelė tokia šelmiška, kaip visada
Prisiminiau gi ir mūsų buvo "juodukė", o dabar bene blondinė.
Erika tai kaip kokia modeliukė...
niuma, laikykitės, nebesirkit, ir tegu tik mažiukas priauga, kiek jam reikia
QUOTE(saigma @ 2010 04 12, 22:56)
Kepurė mano, ir visai nesvarbu, kad pilvas nuogas, bet svarbiausia yra pirštinės ir šalikas
Saigma mada tokia pilvas nuogas... ka tu supranti... gi grazu.
ziuriu Erika madiste Joris daznai be sriukes islekdavo pro duris
aciu uz pagyras mano vyram
reiktu gal koki meetuka susiorganizuoti??? ka???? mmm????
parasiau ir pagalvojau, kad tikriausiai didzioji dauguma dirba tai tik po darbo laiko imano butu, bet jau kai silta ir sviesu ilgai, gal kas ir iseitu?
parasiau ir pagalvojau, kad tikriausiai didzioji dauguma dirba tai tik po darbo laiko imano butu, bet jau kai silta ir sviesu ilgai, gal kas ir iseitu?
QUOTE(anileva @ 2010 04 13, 18:51)
As irgi norejau siulyt...As buciau uz....
QUOTE(Euguteee @ 2010 04 13, 13:27)
Saigma mada tokia pilvas nuogas... ka tu supranti... gi grazu.
Va va, senstam
QUOTE(anileva @ 2010 04 13, 16:51)
ziuriu Erika madiste Joris daznai be sriukes islekdavo pro duris
Smagu būtų, bet dirbu, o dauguma savaitgalių jau suplanuoti, jei išeis būtinai atlėksiu
Labuka,
Na kaip gyvenate? tyluma pas mus
Mes šiandien su mini kompanija buvom lėlių teatre - "Pasaka apie vandens lašelį" - labai gražus spektaklis Rekomenduoju, kas dar nebuvo Taip šauniai dieną praleidome
O čia kelios akimirkos kaip Erika padėjo picą daryti, na tiksliau picos padą:
Ir būtinai nori padėti ir dalyvauti
Na kaip gyvenate? tyluma pas mus
Mes šiandien su mini kompanija buvom lėlių teatre - "Pasaka apie vandens lašelį" - labai gražus spektaklis Rekomenduoju, kas dar nebuvo Taip šauniai dieną praleidome
O čia kelios akimirkos kaip Erika padėjo picą daryti, na tiksliau picos padą:
Ir būtinai nori padėti ir dalyvauti