Įkraunama...
Įkraunama...

***Birželinukai***

Eufrozija, nuotraukos nuostabios. Glosto sirdele dabar, dar daugiau glostys po n... metu.
Atsakyti
Eufrozina, nuostabios nuotraukos wub.gif ir sesytes labai grazutes wub.gif

Joris irgi isisirges buvo, bet belikusi adenoidine sloga ir kartais sukosti irgi nuo adenoidu doh.gif ir siaip aplinkui labai daug vaikiuku serga, pas ka bepaklausi, tai vis serga ir pastebejau daugiausiai bronchitu ir plauciu uzdegimu blink.gif
Atsakyti
Anileva, sveikinimai gimus sūneliui 4u.gif wub.gif

user posted image

Dabar pasakok tu, kaip brolis reaguoja į mažių.

Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2010 03 14, 18:18)
Anileva, sveikinimai gimus sūneliui  4u.gif  wub.gif

user posted image

Dabar pasakok tu, kaip brolis reaguoja į mažių.

aciu mirksiukas.gif

kol kas tai labai gerai, net bijau prisikarkseti lotuliukas.gif padejejas didysis, sauskelnes ismeta, kelnytes padeda apauti, pasupa, lauke vezimo neduoda niekam vezinti, gali tik jis biggrin.gif nelabai patenkintas jei kas broli paima, liepia padeti arba atiduoti mamai lotuliukas.gif jei pradeda verkti, tai kelia mano rubus ir sako, kad brolis valgyt jau nori
zodziu, kol kas viskas liuks, labai tikiuosi, kad niekas nepasikeis smile.gif

nors pasikeitimas jo yra, nervingesnis, jautresnis tapo, kas biski ir zirzia doh.gif tai mane tas jo cypimas labai nervuoja, bet visaip tvardausi, suprantu, kad ir jam stresas smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif paskaičiau, kaip apie savo Vilių biggrin.gif Irgi jei tik pradeda verkt ar pykt, iš karto sukomanduoja: mama, am papą duok.
O kaip gimdymas praėjo?
Bambinoo ir toks pats terminas kaip tavo buvo, kaip jai sekasi, įdomu.

Grįžo šnd didysis iš pasisvečiavimo pas senelius. O žodžių kiek naujų išmokęs. Pažanga didelė. Va ką reiškia aplinkos pasikeitimas smile.gif Visokius: močiutė, mašinytė kuo aiškiausiai taria, o būdavo: moooo, bubukas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2010 03 14, 19:03)
thumbup.gif  paskaičiau, kaip apie savo Vilių biggrin.gif Irgi jei tik pradeda verkt ar pykt, iš karto sukomanduoja: mama, am papą duok.
O kaip gimdymas praėjo? 
Bambinoo ir toks pats terminas kaip tavo buvo, kaip jai sekasi, įdomu.

Grįžo šnd didysis iš pasisvečiavimo pas senelius. O žodžių kiek naujų išmokęs. Pažanga didelė. Va ką reiškia aplinkos pasikeitimas smile.gif Visokius: močiutė, mašinytė kuo aiškiausiai taria, o būdavo: moooo, bubukas ir pan.

gimdymas praejo labai sklandziai, greitai ir lengvai, visom kas gimdys tokio palinkeciau thumbup.gif nepalyginsi kaip su Joriu buvo doh.gif si karta tik geriausiai atsiminimai
o ir gime mazutis 2841 gr ir 49 cm

o bambino irgi supuoja lelyte, jos terminas buvo 3 dienom veliau nei mano, bet kai planinis CP, tai dare anksciau, o as is pavydo, kad ji greiciau tures leliuka, pagimdziau mazdaug puse paros anksciau lotuliukas.gif
jos mergyte labai grazute, ir didele gime wub.gif
Atsakyti
Tikrai mažutis wub.gif Smagu, kad viskas gerai.
O tai tortadienius kartu švęsit si bambinoo'ke thumbup.gif

Man pirmą kartą epidūro ir skatinamųjų reikėjo. O šį kartą viskas greitai ir lengvai. Juokauju, kad trečią kartą iki ligoninės vos spėčiau nuvažiuot, jei reikėtų.

Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2010 03 14, 19:31)
Tikrai mažutis  wub.gif Smagu, kad viskas gerai.
O tai tortadienius kartu švęsit si bambinoo'ke  thumbup.gif

Man pirmą kartą epidūro ir skatinamųjų reikėjo. O šį kartą viskas greitai ir lengvai. Juokauju, kad trečią kartą iki ligoninės vos spėčiau nuvažiuot, jei reikėtų.

va va lotuliukas.gif man irig pirma karta ir epiduras ir skatinamieji, pilna programa buvo, o dabar lyg niekur nieko, nors epiduro tai norejau blush2.gif ginius atkalbejo, dabar labai dziaugiuosi, kad atkalbejo rolleyes.gif

as vis paskaitau paskaitau ka rasot ir nieko neparasau, niekaip neisipaisau i pokalbius biggrin.gif doh.gif kokio meetuko kaip noreciau bigsmile.gif

Atsakyti
anileva dideliausi sviekinimai 4u.gif 4u.gif sveikatytės Martynukui, mamai kantrybės ir ištvermės mirksiukas.gif

Perduok sveikinimus bambinoo, o tai gal nepaskaito, nepasirodo čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2010 03 14, 21:36)
anileva dideliausi sviekinimai 4u.gif  4u.gif  sveikatytės Martynukui, mamai kantrybės ir ištvermės  mirksiukas.gif
Perduok sveikinimus bambinoo, o tai gal nepaskaito, nepasirodo čia 4u.gif

aciu aciu 4u.gif tai ji kaip ir as pasiskaito, tik nevisada paraso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2010 03 12, 12:24)
eufrozina labai gražios nuotraukos bigsmile.gif 
o antra ir trečia nuo viršaus  wub.gif

Sveikatytės ligoniukams. Mes ir jau sveikos ir į lauką leidimą gavom eiti smile.gif Bet kitą savaitę dar neisim į darželį darbo atžvilgiu tai man labai blogai verysad.gif bet yara kaip yra.

Šitą dabar ne į temą, kaip jum Sm'as veikia? Na man tai kažkokia katastrofa, nor kiti puslapiai kuo puikiausiai. Darbalaukį meta nuolato žemyn, pabandžiau pas mamą darbe su explorer ir tas pats (aš namie mozilą naudoju, maniau gal čia bėda). Nesikeitė nei netas, nei kompas pas mus, bet tragas po SM'ą landžioti. Tai vat galvoju paklauiu ar ir pa jus taip pat ax.gif

Taip man irgi meta ir pyyyyyp kaip biesina, atrodo jau spausi ant temos, o ta pyst ir nuzlenka žemyn ir pasispaudžia visai ne ant tos kur reikia... aš su viena moderka kalbėjau, sakė- žino šią problemą , bet lygtais neieško sprendimų.
Man darbe explioreris- gal mažiau slenka,(inetas greitas) bet naminiam laptope tai užknisa laukti, kol nuslenka žemyn ta tema ir atsistoja, nes inetas lėtas... (BITE vadafonas)

QUOTE(Meda01 @ 2010 03 12, 16:07)
Aha, turim tą gėrį, sloga adenoidinė, bet kadangi kol kas 3 tfu į nieką nesikomplikuoja, gydytoja patarė palaukt bent iki 3 metų su operacija ax.gif

Eufrozina, gražuolės sesytės wub.gif  maniškė be ligų galima sakyt irgi išbuvo lygiai 4 mėnesius doh.gif  Bet jau susitaikiau su tuo, kad taip ir bus, visi gydytojai sako, kad antri vaikai žymiai daugiau serga doh.gif , o dar kai toks mažas skirtumas, sunku apsaugot vieną nuo kito ax.gif Va Jonas, tai net neatsimenu, bet slogos tai turbūt iki metų laiko neturėjo, dabar visiškai kita situacija doh.gif

Mes kovo 3 išsioperavome adenoidus, nors nesiskundėm nei slogomis, nei knarkimu. Adenoidas lenkė ausies būgnelį, ko pasekoje viena ausytė nesiekia girdimumo normos ribos. Aš tai sieju ir su maža kalba, nors medikai to nepatvirtino.
Aišku, medikai žino ką sako- bet aš asmeniškai nelaukčiau. Mačiau, kad kuo didesnis vaikas tuo sunkiau po narkozės bunda, o ir bent jau mums Prof. Ališauskas sakė- kuo mažesniam operuojama, tuo lengviau atlaiko operaciją. rolleyes.gif
Mano mažė palyginus labai gražiai iš narkozės pabudo, be jokių rėkimų, vėmimų ir blaškymosi, visi kiti 3 palatos vaikučiai buvo vyresni, tai didžiausias jų 5metis labai sunkiai, visą dieną verkė, aimanavo, pykino, vėmė..žodžiu jo mamytei buvo sunki diena... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos
Sveikinimai Anilevai ir Bambinoo 4u.gif
Mano leliukai
user posted image
Atsakyti