Labuka mamukai,
Kaip laikotės, kaip sveikatos?
O mes sergam, tiksliau Erika, drūčiai apsirgo, o aš paskui ją. Taigi gavom "džiaugsmą" mikoplazmą kuri komplikavosi į plaučių uždegimą, nors jau ir gėrėm antibus, tuos kuriuos reikia. Dabar jau sparčiai taisosi, tai eisim procedūrų - rebilitacija, tačiau dar yra karkalų. O ir susitiprėti reikės, tai dar pora savaitėlių pabūsim namie. Tiesa kas čia per naujiena, kad biuletenis gali būti tik 14 dienų? Ar jums jau teko susidurti? Reiškiaisi po to duos nemokamą prižiūrą
Dar norėjau, pasidalinti ką atradom, pradėjo ir Erika gerti, ir aš. Kaip sakant anokia čia naujiena, bet nežinojau, o pasirodo labai veiksminga priemonė nuo daugelio ligų (beje veikia ir mikoplazma) ir stiprina imunitetą, kas manau ir yra svarbiausia, kalbu apie kordicepsą. Čia galite nemažai apie jį pasiskaityti
Niu va. Bet gerai , kad taisotes. Sveikatytes jums . Tiesa mes ir visa savaite sergam- vemia ir viduriuoja. Visi aplinkui serga, tai ir maniske neatsilieka . Ka tik sudauze televizoriu , bet gerai, kad nors pati nesusizalojo...... aj bus tu TV .
saigma, meskiau, daug daug sveikatos jums
Aš mažajai irgi turiu receptą antibiotikams, bet vis stabdau. Kosėjo ji nelabai gražiai, bet atrodo, kad gerėja. Gydytoja bijo, kad vėl neatsinaujintų plaučių uždegimas, nes jau girgždesys plaučiuose buvo girdimas. Tikiuosi, išsikapstysim kaip nors.
Ema į darželį eina, kol kas tfu tfu tfu laikosi. Gal jau baigsis kada nors ta žiema...
Aš mažajai irgi turiu receptą antibiotikams, bet vis stabdau. Kosėjo ji nelabai gražiai, bet atrodo, kad gerėja. Gydytoja bijo, kad vėl neatsinaujintų plaučių uždegimas, nes jau girgždesys plaučiuose buvo girdimas. Tikiuosi, išsikapstysim kaip nors.
Ema į darželį eina, kol kas tfu tfu tfu laikosi. Gal jau baigsis kada nors ta žiema...
meskiau, kaip dukrytė laikosi?
Aš ir eufrozina lauki geresnių orų. Labai bijau, kad vėl pradėjus eiti į darželį nesusirgtų, nes tiek ilgai su biuleteniais netemsiu, dar toks darbas pas mane, kad su mano sistema kitos merginos nedirba, tai po to lakstau jei ką į darbą
Aš ir eufrozina lauki geresnių orų. Labai bijau, kad vėl pradėjus eiti į darželį nesusirgtų, nes tiek ilgai su biuleteniais netemsiu, dar toks darbas pas mane, kad su mano sistema kitos merginos nedirba, tai po to lakstau jei ką į darbą
Labutis. mes vis dar sergam. Ryt eisim pas daktariuka. .Nenoriu, bet del ramybes tai reik. MB ka tik paskambino, kad vaziuoja jau namo po savaites nebuvimo. Nuo vakar serga ir .......lazaretas vienu zodz.
Laba visoms
sveikatytės ligoniukams Greičiau pavasaris, nes jau ta žiema Mes ir sirguliuojam Jonui, tai kaip sakau sloga - amžina būsena jau net nekreipiu dėmesio, o mažoji irgi vis nuo brolio ką nors prisilipdo, dabar nosis bėganti, žodžiu Kai vienas serga tai dar nieko, bet jau kai abu nors nusišauk
sveikatytės ligoniukams Greičiau pavasaris, nes jau ta žiema Mes ir sirguliuojam Jonui, tai kaip sakau sloga - amžina būsena jau net nekreipiu dėmesio, o mažoji irgi vis nuo brolio ką nors prisilipdo, dabar nosis bėganti, žodžiu Kai vienas serga tai dar nieko, bet jau kai abu nors nusišauk
QUOTE(Meda01 @ 2010 03 11, 16:28)
Laba visoms
o negali būti adenoidų problema??
QUOTE(Meda01 @ 2010 03 11, 15:28)
Labai pažįstama situacija Pas mus irgi mažylė nuo sesės viską pasigauna. Bet nors pirmus 4 mėn. atsilaikė sveika, o po to slogą ar kosulį vis pasigauna.
Ėjau su abiem savo panelėm į fotosesiją, tai parodom keletą kadrų
eufrozina labai gražios nuotraukos
o antra ir trečia nuo viršaus
Sveikatytės ligoniukams. Mes ir jau sveikos ir į lauką leidimą gavom eiti Bet kitą savaitę dar neisim į darželį darbo atžvilgiu tai man labai blogai bet yara kaip yra.
Šitą dabar ne į temą, kaip jum Sm'as veikia? Na man tai kažkokia katastrofa, nor kiti puslapiai kuo puikiausiai. Darbalaukį meta nuolato žemyn, pabandžiau pas mamą darbe su explorer ir tas pats (aš namie mozilą naudoju, maniau gal čia bėda). Nesikeitė nei netas, nei kompas pas mus, bet tragas po SM'ą landžioti. Tai vat galvoju paklauiu ar ir pa jus taip pat
o antra ir trečia nuo viršaus
Sveikatytės ligoniukams. Mes ir jau sveikos ir į lauką leidimą gavom eiti Bet kitą savaitę dar neisim į darželį darbo atžvilgiu tai man labai blogai bet yara kaip yra.
Šitą dabar ne į temą, kaip jum Sm'as veikia? Na man tai kažkokia katastrofa, nor kiti puslapiai kuo puikiausiai. Darbalaukį meta nuolato žemyn, pabandžiau pas mamą darbe su explorer ir tas pats (aš namie mozilą naudoju, maniau gal čia bėda). Nesikeitė nei netas, nei kompas pas mus, bet tragas po SM'ą landžioti. Tai vat galvoju paklauiu ar ir pa jus taip pat
QUOTE(dije @ 2010 03 11, 20:13)
o negali būti adenoidų problema??
Aha, turim tą gėrį, sloga adenoidinė, bet kadangi kol kas 3 tfu į nieką nesikomplikuoja, gydytoja patarė palaukt bent iki 3 metų su operacija
Eufrozina, gražuolės sesytės maniškė be ligų galima sakyt irgi išbuvo lygiai 4 mėnesius Bet jau susitaikiau su tuo, kad taip ir bus, visi gydytojai sako, kad antri vaikai žymiai daugiau serga , o dar kai toks mažas skirtumas, sunku apsaugot vieną nuo kito Va Jonas, tai net neatsimenu, bet slogos tai turbūt iki metų laiko neturėjo, dabar visiškai kita situacija
Sveikutės
Eufrozina, labai šiltos nuotraukos Gražu
Pas mus irgi buvo ligelių maratonas, ir aš pati, ir abu vaikiukai su antibais gydėmės. Labiausiai Gytuko buvo gaila- jam obstrukcinis bronchitas buvo, su dusulingais kosuliais. Bet viskas praeity.
Neatsistebiu mažium ir jo gerumu. Aukselis jis mano Linksmuolis, tik pakalbink ir jau šviečia plačiausia šypsena.
Šią savaitę Vilius pas senelius kaime svečiuojasi- PER TYLU namie Niekad dar jo nebuvau palikus, tik per gimdymą, bet ir tai- namie. Tai keista, namai tušti atrodo. Nėr ką veikt su vienu vaiku man.
Eufrozina, labai šiltos nuotraukos Gražu
Pas mus irgi buvo ligelių maratonas, ir aš pati, ir abu vaikiukai su antibais gydėmės. Labiausiai Gytuko buvo gaila- jam obstrukcinis bronchitas buvo, su dusulingais kosuliais. Bet viskas praeity.
Neatsistebiu mažium ir jo gerumu. Aukselis jis mano Linksmuolis, tik pakalbink ir jau šviečia plačiausia šypsena.
Šią savaitę Vilius pas senelius kaime svečiuojasi- PER TYLU namie Niekad dar jo nebuvau palikus, tik per gimdymą, bet ir tai- namie. Tai keista, namai tušti atrodo. Nėr ką veikt su vienu vaiku man.
QUOTE(Meda01 @ 2010 03 12, 15:07)
Eufrozina, gražuolės sesytės maniškė be ligų galima sakyt irgi išbuvo lygiai 4 mėnesius Bet jau susitaikiau su tuo, kad taip ir bus, visi gydytojai sako, kad antri vaikai žymiai daugiau serga , o dar kai toks mažas skirtumas, sunku apsaugot vieną nuo kito Va Jonas, tai net neatsimenu, bet slogos tai turbūt iki metų laiko neturėjo, dabar visiškai kita situacija
Mano Ema pirmą kartą susirgo 1 m. 6 mėn., iki tol net slogos nebuvo. O Meda tai vis su bėgančia nosim. Bet jau čia nieko nepadarysi, neįmanoma izuoliuot vaikų. Gal antras vaikas už tai darželyje mažiau sirgs, nes jau namie bus persirgęs visokiom ligom