Įkraunama...
Įkraunama...

***Birželinukai***

Sveikos gyvos 4u.gif
Žiūriu Nikolė skaitymo meną jau neblogai įvaldžius tongue.gif Maniškis irgi mėgsta "paskaityt",bet dar labiau rodyt į paveikliukus pirštu ir vis klausinėti "kas sia?" biggrin.gif

Niuma, kaip tau einasi su dviem kavalieriais?
Atsakyti
Dėkui, Cioce, visai neblogai smile.gif Na, tik dabar Vilius sveiksta, tai šiek tiek sunkiau, kai sirgo, nes tada abiem mamos reikia. Bet šiaip, kartais galima ir pamiršt, kad mažas vaikas namie, kai po 3-4 val pietų išmiega lotuliukas.gif Jau sakiau, Vilius buvo mažas ramus, bet Gytukas absoliutus ramybės įsikūnijimas... Ir šiaip, švelnus vaikas. Dabar dar paprasčiau, kai maniežą ir kambary pasistačiau, tai Vilius tiek brolio netampo ir nespaudžia iš meilės, nes vienu tarpu galvojau, jau stogas pačiuoš rolleyes.gif nes mažius verkdavo tik nuo brolio per stiprios meilės, o ištisai draust prisiartint prie brolio irgi negaliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 22 vasario 2010 - 09:46
QUOTE(niuma @ 2010 02 22, 09:35)
Dėkui, Cioce, visai neblogai smile.gif Na, tik dabar Vilius sveiksta, tai šiek tiek sunkiau, kai sirgo, nes tada abiem mamos reikia. Bet šiaip, kartais galima ir pamiršt, kad mažas vaikas namie, kai po 3-4 val pietų išmiega  lotuliukas.gif  Jau sakiau, Vilius buvo mažas ramus, bet Gytukas absoliutus ramybės įsikūnijimas... Ir šiaip, švelnus vaikas. Dabar dar paprasčiau, kai maniežą ir kambary pasistačiau, tai Vilius tiek brolio netampo ir nespaudžia iš meilės, nes vienu tarpu galvojau, jau stogas pačiuoš  rolleyes.gif  nes mažius verkdavo tik nuo brolio per stiprios meilės, o ištisai draust prisiartint prie brolio irgi negaliu smile.gif

Tai smagu, kad mažius ramus thumbup.gif Mano mažoji irgi mėgstanti pamiegot, mažiau 2 val. miego nebūna. Šiandien miegojo 4 val. Rekordas - 6 val. dienos miegas biggrin.gif Antras miegas jau trumpesnis būna. Teisingiau, aš ją pažadinu, kad nereiktų po to ilgai vakarot. Ema miegodavo daug trumpiau.
Bet šiaip Ema atsargi, sesę saugo, nelabai kreipiu dėmesį, kai jos abi žaidžia. Kuo toliau, tuo joms įdomiau kartu wub.gif

Mažoji
user posted image

Abi
user posted image

Atsakyti
Kaip laikas lekia... Eufrozina, jau tavo mažoji visai nemaža wub.gif
Mūsų mažius taip entuziastingai su broliu kalba biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
labutis. Jau sesiu grozis wub.gif wub.gif . niuma, o jau laimingas maziukas wub.gif wub.gif
o mes antra savaitenesekmingai bandom eiti i darzeli. siandiena, tai visai mano rankos nepaleido ir vis verkinejo verysad.gif . jau pradejau galvoti, kad mums neiseis eiti i darzeli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskius: 22 vasario 2010 - 18:59
QUOTE(niuma @ 2010 02 22, 18:39)
Mūsų mažius taip entuziastingai su broliu kalba biggrin.gif

Kokia šypsena bigsmile.gif wub.gif Panašūs broliukai wub.gif

QUOTE(meskius @ 2010 02 22, 18:56)
o mes antra savaitenesekmingai bandom eiti i darzeli. siandiena, tai visai mano rankos nepaleido ir vis verkinejo verysad.gif . jau pradejau galvoti, kad mums neiseis eiti i darzeli.

Svarbiausia, pati būk stipri. Nes vaikas viską jaučia. Buvo pas mus grupėj, kad berniukas 4 mėnesius rytais verkdavo. Bet dažniausiai vaikai verkia tol, kol mamą mato. Pasilieka su vaikais ir užsimiršta.
Aš iš karto palikau Emą vieną. O kai pervedžiau į kitą darželį, tai pirmą dieną patiko, o antrą jau viskas, įsikibo į mane ir isteriškai rėkė, kad neis. Aš praskydau ir parsivedžiau namo, pagailėjau, nes buvo rugpjūčio pati pabaiga, ne jos auklėtojos buvo ir grupės sujungtos. Rugsėjo 1-ąją nuvedžiau, vėl rėkė, tai paprašiau auklėtojos, kad paimtų ją, išėjau skaudančia širdim. Bet po kelių dienų Ema suprato, kad kitaip nebus ir vėl su malonumu lekia į daržiuką. Savaitgalis jai didžiausia kančia, nes darželis nedirba.
Atsakyti
QUOTE(eufrozina @ 2010 02 22, 17:29)
Tai smagu, kad mažius ramus thumbup.gif Mano mažoji irgi mėgstanti pamiegot, mažiau 2 val. miego nebūna. Šiandien miegojo 4 val. Rekordas - 6 val. dienos miegas biggrin.gif Antras miegas jau trumpesnis būna. Teisingiau, aš ją pažadinu, kad nereiktų po to ilgai vakarot. Ema miegodavo daug trumpiau.
Bet šiaip Ema atsargi, sesę saugo, nelabai kreipiu dėmesį, kai jos abi žaidžia. Kuo toliau, tuo joms įdomiau kartu wub.gif

Mažoji
user posted image

Abi
user posted image

Kokios grazio seses,kaip greit svetimi vaikai auga.
Atsakyti
Oi kokie faini mažiai.. Eufrozina o jau dičkės kasos, o jau sijonas, naj naj naj... thumbup.gif wub.gif Niumos mažylio šypsena net nuotaiką pakėlė... wub.gif

QUOTE(meskius @ 2010 02 22, 19:56)
labutis. Jau sesiu grozis wub.gif  wub.gif . niuma, o jau laimingas maziukas wub.gif  wub.gif

Jeigu taip save nuteiksi, taip ir bus. mirksiukas.gif Galiu paguosti, mano mažė rytais nustojo verkti tik po naujų metų. O taip kas rytą ašaros. Radom priemonę- kad nematyti kaip aš išeinu pro duris (tas ją labiausia graudina) liepiu jai bėgti į grupę prie lango. Per jį ji mato mane išvažiuojančią ir visada įjungiu avarinį. Tai va ryte ,kai matau ,kad jau tempia lūpą- sakau- bėg prie lango aš tau su lempomis pamirksėsiu. Tai ir kaip kokia keistuolė kasrytą nuo darželio 50 metrų važiuoju įsijungus avarinį.. hihihi.gif O mano mažė stovi prie lango ir moja man...
...ko tik mes nepadarome dėl savo vaikų šypsenos....
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O jau Emos kasos kokios wub.gif
O mažasis Niumukas, tai beveik vyresnėlio kopija biggrin.gif
QUOTE(meskius @ 2010 02 22, 19:56)

O mums jau viskas gerai su darželiu, nors pradžioje irgi ir ašarų, ir nervų, ir naktim buvo pradėjęs neramiai miegot unsure.gif O dabar viskas super thumbup.gif Vienintelis protestavimas būna įsukant į darželio kiemą - pasako veiną kartą "zarzą ne" ir viskas tongue.gif Tokia maždaug vos ne duoklė vaikų solidarumui-reikia gi paprotestuot biggrin.gif O viduj vos spėji perrengt, iš kart nudumia prie žaislų thumbup.gif Va didesnė pas mus problema su atsiėmimu iš darželio, nes kol prikalbinam, kad ateitų apsirengt, tai mane devyni prakaitai išpila biggrin.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
Eufrozina gražuoles sesutes wub.gif

niuma, šioje nuotraukoje koks panašus broliukas į Vilių bigsmile.gif

dije, kaip prajuokinai, na ir išradingumas pas tavi thumbup.gif lotuliukas.gif

Jetus Cioce, žiū tavo pilvelis jau koks didelis bigsmile.gif Tikrai greitai laikas eina.

Mes gyvenam neblogai, Erika labai daug čiauška, fantazuoja, prisigalvoja būtų nebūtų dalykų lotuliukas.gif Grįžom iš savo savaitgalinės kelionės, parvežėm lauktuvių, saldainių su žaisliuku, tai pasidairė ir klausia - "O kur dar? " ir eina link mano rankinės - "Mama, o gal tavo tašėje yra" lotuliukas.gif Žodžiu pasikuklino tėvai, neparvežė vaikui pakankamai lauktuvių lotuliukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Linksmai gyvena birželinukai, tik mamos nerašo jau visai. Mes irgi neblogai laikomės, lankom mokyklėlę, ten darbeliai, raidelės, teatriukas... Smagu thumbup.gif Tris savaites nelankėm daržo, nes turėjom slogą, vien dėl to tai vesčiau, ale dar ir tempos truputį buvo, taip ir nerado gydytoja kodėl, žodžiu sirgom, bet nežinom kuo. Tik visai nesijautė sirgimo, buvo įprastinis dūkimas ir pietų miegelio nemiegojimas doh.gif

O darželis, tai be problemų, eina, nori, tik viena auklėtoja nelabai patinka, mat pasak mažės "labai rėkia". Papasakoja gi viską lotuliukas.gif

Jau renkam kalbos perliukus thumbup.gif , tiek fantazijos pas mažę, tiek dainų ir visko moka. Vieną rytą sako pusryčiaudama, "žinot, ką aš jums pasakysiu... tokį dalyką "... Žodžiu, gerulėm frazėm prasideda sakiniai. Kita kartą sako, "aš valgysiu saldainiuką, jis burnoje ištirps... O tu, mama, nevalgyk, moterys nevalgo saldainių, tik vaikai" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 03 02, 16:50)
Jau renkam kalbos perliukus thumbup.gif , tiek fantazijos pas mažę, tiek dainų ir visko moka. Vieną rytą sako pusryčiaudama, "žinot, ką aš jums pasakysiu... tokį dalyką "... Žodžiu, gerulėm frazėm prasideda sakiniai. Kita kartą sako, "aš valgysiu saldainiuką, jis burnoje ištirps... O tu, mama, nevalgyk, moterys nevalgo saldainių, tik vaikai" lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prajuokinai......Mes dar taip nesnekam..bet perliuku irgi turim....
O va mano pusesers mergaite(Ema),tai irgi tokiom frazem kalba,kaip ir taviske....dar buvo atvejis, sedim mes pas juos sveciuose ir ateina ju mociute...,o ji moteriske negerianti...vnz pries tai...o Ema jai sako gal alaus nori? mes tik apsizvalgem su puske...juokas ima...o ta mociute jai,ne Emute alaus negalima...cia blogai...o Ema jai atgal...tai tada snapso.... lotuliukas.gif Mes vos nenukritom....
Nikole tai vadina ne teti,o vardu..Nzn kodel..girdi kad mes snekam..bet ir mane vardu vadina..bet vistiek mama...nesikreipia i mane vardu....Pas mus tai panele pasidare,kad neprisiliesk prie jos...jau taip juokinga...ciut pakibini ja...o ji neliesk ,man skauda...ir dar nusivalo..tipo kad prisilietem..tas pats ir pabuciuojam...ima nusivalo... hihihi.gif
Atsakyti