QUOTE(saigma @ 2010 01 27, 21:38)
Zlata na tavo Ameliukas, ot rūpestinga
Erika, be kepurės manęs ir neišleidžia, būtinai turiu užsidėti, o jei bandau paaiškinti, kad nereikia MB tuoj pat pritaria Erikai, taip kad tenka eiti su kepure
Gerai, bet ir baisu kartais. Nu jautis ir aš pagal zodiaką, mėgstu viską paplanuot, bet čia jau matosi kad pedantę auginu...Juokiamės su MB kad tuoj mes nuo jos drausmės dėl tvarkos gausim
O dėl kepurių tai man jokios netinka, bet va dėl Amelijos nešioju...
QUOTE(Kamėja @ 2010 01 28, 09:55)
Aš tas pora minučių paprastai liepiu kampe pastovėti arba kitam kambarį pabūti, veikia puikiai
Maniškis paskutiniu metu nenori pats valgyti, prašo, kad maitinčiau kaip mažą leliuką
Vakar irgi vakarienės metu paprašė, sakau "Augustai, tu juk didelis, valgyk pats" o jis man sako : " tėtė - didelis, o aš - mažas "
Aš vieną penktadienį į balių ėjau, tai man Amelija pareiškė, kad ji jau užaugo eis kavinę gerti kavos ir šokti, o mamytė bus mažytė dabar ir bus namie
QUOTE(Kamėja @ 2010 01 28, 12:54)
Gerai , kai yra kas vaduoja
Maniškis tai išstovi kaip nekeista, aišku pabūna kiek jau jam ten išeina ir grįzta susitaikyt, net patys su MB stebejomės kaip tai veiksminga
Dėl kampo tai tėtis porą kartų bandė drausmint, sako nori į kampa. -O ta sako noriu
Nueina ir stovi lyg niekur nieko...tai šitas mums išvis kaip drausminė priemonė netinka