Įkraunama...
Įkraunama...

***Birželinukai***

QUOTE(baltė @ 2010 01 27, 18:23)
Yra dar toks būdas, kad pasodina vaiką ir jis turi pasėdėti ramiai tiek minučių, kiek turi metukų. Bet manoji, jaučiu, neklausytų. unsure.gif

Aš tas pora minučių paprastai liepiu kampe pastovėti arba kitam kambarį pabūti, veikia puikiai biggrin.gif

Maniškis paskutiniu metu nenori pats valgyti, prašo, kad maitinčiau kaip mažą leliuką doh.gif Vakar irgi vakarienės metu paprašė, sakau "Augustai, tu juk didelis, valgyk pats" o jis man sako : " tėtė - didelis, o aš - mažas " lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš kai pastatau į kampą- rauda ant viso namo ir šaukia "sese, sese atei" ( vert: Broli, ateik) Tada ateina broliukas, apsikabina stipriai, guodžia ir tupi abu kampe. Tai, sakykit, kuri jau čia mūsų atsilaikytų ir lieptų išstovėti kad ir 2 minutes. Aišku, kad sakau- ar klausysi manęs? Mažoji palinkčioja galvyte ir paleidžiu. Va tokia pas mus istorija su kampu būna.

QUOTE(saigma @ 2010 01 27, 20:38)
Zlata na tavo Ameliukas, ot rūpestinga wub.gif  thumbup.gif

Erika, be kepurės manęs ir neišleidžia, būtinai turiu užsidėti, o jei bandau paaiškinti, kad nereikia MB tuoj pat pritaria Erikai, taip kad tenka eiti su kepure lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu, mama jaunikle vaidina, per tokius šalčius be kepurės.... siaubas... hihihi.gif Labai pritariu E rikai ir TB. lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu ydomiai cia jus mamos diskutuojat thumbup.gif
Pas mus paskutines dienos labai sunkios,Rusne visai manes nebeklauso.Vakar visa diena abi pykomes,tai ji man tolete gindis paskandino, tai nuo radijatoriaus surinko skalbinius ir numete ant zemes ir matau kad tai daro specialiai, bet man jau nervai nebelaiko doh.gif .Bausme- uzdaryta viena kambaryje,bet ji ten rekia kaip skerdziama, spardo duris kad isleisciau.Kai atejau po 1min isleisti radau apsisisiojusia nuo rekimo.Tada vakare einat miegoti ji kviecia mane mama ateik paziuret ka padariau ir rodo kad atsitupus nusiemus kelnias prisisiojo vel speciaialiai ant kilimo.
Visiskai nezaidzia viena su zaislais, tvarkytis tavarkosi bet reikia daug kartu kartoti. Visada reikalauja demesio kad su ja uzsiimtum kai konors nori tai cia ir dabar arba pradeda rekti.Jai nuobodu per dienas namie ji buna su MB nes as dirbu.Ismoko atiskalbineti nu zodziu, prisiguodziau.Mano vaikas niekad nebuvo toks nezinau kas jai pasidare, ji visada buvo gera mergaite.
Siaip labai meili mergaite, ryte nubudus ateina pas mane i kambari apsikabina ir sako kaip as myliu savo mama, buciuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lugita: 28 sausio 2010 - 10:33
QUOTE(dije @ 2010 01 28, 09:18)
Aš kai pastatau į kampą- rauda ant viso namo ir šaukia "sese, sese atei"  ( vert: Broli, ateik) Tada ateina broliukas, apsikabina stipriai, guodžia ir tupi abu kampe. Tai, sakykit, kuri jau čia mūsų atsilaikytų ir lieptų išstovėti kad ir 2 minutes.  Aišku, kad sakau- ar klausysi manęs? Mažoji palinkčioja galvyte ir paleidžiu.  Va tokia pas mus istorija su kampu būna.

Gerai , kai yra kas vaduoja lotuliukas.gif Maniškis tai išstovi kaip nekeista, aišku pabūna kiek jau jam ten išeina ir grįzta susitaikyt, net patys su MB stebejomės kaip tai veiksminga hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(lugita @ 2010 01 28, 11:31)
Nu ydomiai cia jus mamos diskutuojat  thumbup.gif
Pas mus paskutines dienos labai sunkios,Rusne visai manes nebeklauso.Vakar visa diena abi pykomes,tai ji man tolete gindis paskandino, tai nuo radijatoriaus surinko skalbinius ir numete ant zemes ir matau kad tai daro specialiai, bet man jau nervai nebelaiko  doh.gif .Bausme- uzdaryta viena kambaryje,bet ji ten rekia kaip skerdziama, spardo duris kad isleisciau.Kai atejau po 1min isleisti radau apsisisiojusia nuo rekimo.Tada vakare einat miegoti ji kviecia mane mama ateik paziuret ka padariau ir rodo kad atsitupus nusiemus kelnias prisisiojo vel speciaialiai ant kilimo.
Visiskai nezaidzia viena su zaislais, tvarkytis tavarkosi bet reikia daug kartu kartoti. Visada reikalauja demesio kad su ja uzsiimtum kai konors nori tai cia ir dabar arba pradeda rekti.Jai nuobodu per dienas namie ji buna su MB nes as dirbu.Ismoko atiskalbineti nu zodziu, prisiguodziau.Mano vaikas niekad nebuvo toks nezinau kas jai pasidare, ji visada buvo gera mergaite.
Siaip labai meili mergaite, ryte nubudus ateina pas mane i kambari apsikabina ir sako kaip as myliu savo mama, buciuoja.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nepyk, bet labai juokinga..nu tiesiog tokios išdykėlės išdaigos ir mane išvestų iš kantrybės. drinks_cheers.gif

Manoji tai labai mėgsta versti pvz kepurių lentynas- ima po vieną pasimatuoja ir numeta. Ateinu-nusėtos grindys kepurėmis ir šalikais.
Antras mėgstamas darbas: karpyti. Ima lapa popieriaus ir karpo karpo karpo vos ne iki konfeti dydžio smulkių šiukšlyčių. Na su surinkimu problematiškiau- bet kažkaip prikalbinu surinkti, dar pati padedu, sakau :rinkim kartu. Ir kai surnenka pagiriu ir padėkoju :ačiū, kokia tu šaunuolė, tiesiog mano geriausia. O ji kaip ant mielių pučiasi- pamato dar kur šiukšlytę ir paknopstomis ima rodo, meta į šiukšliadėžę ir tokia jau paaaatenkinta... rolleyes.gif

Bet kad specialai- tai nikeo nedaro. Nebent iš smalsumo, kuičias, verčia- bet ne specialiai.
Atsakyti
QUOTE(lugita @ 2010 01 28, 10:31)

Gal tikrai taves pasiilgsta ir nemoka kitaip to parodyt g.gif
Sprendžiu pagal save, nes būna dienų, jog pati daug dirbu, vėlai grįžtu, tada matosi, kad Augustas labiau neklauso, pradeda krėst kokias nesąmones doh.gif Tada stengiuosi daugiau jam dėmėsio parodyt, kalbėtis, žaist kartu... Ir žiurėk aprimsta vaikas rolleyes.gif
Atsakyti
Maniske, kai pastatau, nepstovi nei keliu sekundziu, o asaros upeliais ir apsikabina mano kojas, o jau kukcioja ir mama sorry, mama sorry. Ir atsileidzia mano sirdele. tik paklausiu ar klausysi, ta tik linkcioja galvyte. Paleidziu, o ji ta pati daro, as vel kai uzrekiu KAMPAS, tai tik purto galva ,kad nenoriu, nenoriu. taip ir gasdinuosi kampu. Tiesa kampa pradejom tik si menesi, kai buvo nebeimanoma ir nebezinojau ka daryti. Labai apsidziaugiau, kad tai nors kiek veiksminga.
Lugita o taviske neina play grupe. Ir kelintais metais leisi i mokykla. As kai nuejau registtruoti 2012 metams, tai man sako rasyk 11tiems, bet gi bus tik 4 metai ir 2 menesiai doh.gif . Maniske tikrai tikrai neissedes. kai pasakiau kad noreciau kad eitu metais veliau, tai manes cia nelabai supranta, tipo ko pergyveni.
Man ir nuo penkiu metu labai anksti ir skauda sirdele. nesuprantu, kam trumpinti vaikyste
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2010 01 27, 21:38)
Zlata na tavo Ameliukas, ot rūpestinga wub.gif  thumbup.gif

Erika, be kepurės manęs ir neišleidžia, būtinai turiu užsidėti, o jei bandau paaiškinti, kad nereikia MB tuoj pat pritaria Erikai, taip kad tenka eiti su kepure lotuliukas.gif

Gerai, bet ir baisu kartais. Nu jautis ir aš pagal zodiaką, mėgstu viską paplanuot, bet čia jau matosi kad pedantę auginu...Juokiamės su MB kad tuoj mes nuo jos drausmės dėl tvarkos gausim doh.gif
O dėl kepurių tai man jokios netinka, bet va dėl Amelijos nešioju...

QUOTE(Kamėja @ 2010 01 28, 09:55)
Aš tas pora minučių paprastai liepiu kampe pastovėti arba kitam kambarį pabūti, veikia puikiai   biggrin.gif

Maniškis paskutiniu metu nenori pats valgyti, prašo, kad maitinčiau kaip mažą leliuką  doh.gif Vakar irgi vakarienės metu paprašė, sakau "Augustai, tu juk didelis, valgyk pats" o jis man sako : " tėtė - didelis, o aš - mažas "  lotuliukas.gif

Aš vieną penktadienį į balių ėjau, tai man Amelija pareiškė, kad ji jau užaugo eis kavinę gerti kavos ir šokti, o mamytė bus mažytė dabar ir bus namie lotuliukas.gif

QUOTE(Kamėja @ 2010 01 28, 12:54)
Gerai , kai yra kas vaduoja  lotuliukas.gif Maniškis tai išstovi kaip nekeista, aišku pabūna kiek jau jam ten išeina ir grįzta susitaikyt, net patys su MB stebejomės  kaip tai veiksminga hihihi.gif

Dėl kampo tai tėtis porą kartų bandė drausmint, sako nori į kampa. -O ta sako noriu doh.gif Nueina ir stovi lyg niekur nieko...tai šitas mums išvis kaip drausminė priemonė netinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlata: 28 sausio 2010 - 15:59
QUOTE(meskius @ 2010 01 28, 11:14)
Maniske, kai pastatau, nepstovi nei keliu sekundziu, o asaros upeliais ir apsikabina mano kojas, o jau kukcioja ir mama sorry, mama sorry. Ir  atsileidzia mano sirdele. tik paklausiu ar klausysi, ta tik linkcioja galvyte. Paleidziu, o ji ta pati daro, as vel kai uzrekiu KAMPAS, tai tik purto galva ,kad nenoriu, nenoriu. taip ir gasdinuosi kampu. Tiesa kampa pradejom tik si menesi, kai buvo nebeimanoma ir nebezinojau ka daryti. Labai apsidziaugiau, kad tai nors kiek veiksminga.
Lugita o taviske neina play grupe. Ir kelintais metais leisi i mokykla. As kai nuejau registtruoti 2012 metams, tai man sako rasyk 11tiems, bet gi bus tik 4 metai ir 2 menesiai doh.gif . Maniske tikrai tikrai neissedes. kai pasakiau kad noreciau kad eitu metais veliau, tai manes cia nelabai supranta, tipo ko pergyveni.
Man ir nuo penkiu metu labai anksti ir skauda sirdele. nesuprantu, kam trumpinti vaikyste

Uzrasiau as ja i play grupe laukiam atsakymo ar priims.Nuo rugsejo prades eit, bet as ja jau ir dabar leisciau jei tik vietu butu.O i mokykla dar niekur neuzrasiau bet jei leisiu tai tik 5metu.
Atsakyti
Labutis.
tai vat ir as buvau grieztai nusistacius, kad nuo penkiu, bet kad mokykloja pildant anketa man patare rasyti nuo keturiu metu. paaiskino, kad jei veliau persigalvosiu leisti nuo keturiu ,tai bus per velu. Tiesa su visom sitom eilem ir sarasais durniuoja tik geresnes mokyklos. Zinok atsargai apsiziurek ,kokia situacija pas jus.
Mamytes, kaip reikalai su spalvu pavadinimais.
pas mus kaip kada, bet dazniausia, tai dar labai maisom, nors as ja ir mokau prazdiaitik kelias pagrindines, tokias, kaip raudona, zalia, melyna, geltona, balta, juoda, ruda. Na dar ir ruzava tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskius: 03 vasario 2010 - 00:15
Sveikutes
ikisau nosyte ir pasiskaitineti kaip jus visos laikotes ir pasilabinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lape_apykakle @ 2010 02 04, 12:44)
Sveikutes
ikisau nosyte ir pasiskaitineti kaip jus visos laikotes ir pasilabinti smile.gif

Sveika,

Pažiūrėjau į tavo liniuotę bigsmile.gif Jau ir antroji nemaža wub.gif Smagu sesėms, kai toks mažas skirtumas, ane?
Atsakyti