Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

QUOTE(Verstkuliuke @ 2010 02 04, 12:38)

ohara kad del tavo dezutes tai net pritrukau zodziu wub.gif

negėdink... lotuliukas.gif pati aš dar tokia šviežia naujokėlė.. jetus trūkumu pilna.... unsure.gif Laukiu gal ką profės pakomentuos... g.gif 4u.gif

Taspats motyvas bet kiek skirtinai padaryt galima,ane? bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2010 02 03, 11:32)

Labai labai gražus darbas, toks netradicinis. Labai skoninga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 02 04, 13:42)
negėdink... lotuliukas.gif  pati aš dar tokia šviežia naujokėlė.. jetus trūkumu pilna.... unsure.gif  Laukiu gal ką profės pakomentuos... g.gif  4u.gif

Taspats motyvas bet kiek skirtinai padaryt galima,ane? bigsmile.gif  thumbup.gif

mano akiai nera jokiu trukumu mirksiukas.gif aisku as ne profe, bet man grazu thumbup.gif
Atsakyti
Verstkuliuke labai tvarkingi ir gražūs paršeliai.... thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
biriusa, temoje apie dekopach yra ir nuotraukų ir info apie tą laką.
Atsakyti
Verstkuliuke, dailus parseliai, bet jei mano akys neapgauna tai krasteliai nelygus,ar ne?
Atsakyti
O kaip mano našlaitėlės?? unsure.gif
Dėkit tiesą kaip beatrodo.. juk iš to ir mokausi... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 04 vasario 2010 - 14:06
ohara aciu 4u.gif

kristule666 aciu mirksiukas.gif pacios dezutes krasteliai gal ir lygus, cia man matyt rankos padrebejo truputi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 02 04, 16:05)
O kaip mano našlaitėlės??  unsure.gif
Dėkit tiesą kaip beatrodo.. juk iš to ir mokausi... unsure.gif

Nu nesupyk, Ohara, nu man ziauriai rysku.AS tai tik del spalvos, o padaryta dezute kruopsciai, kiek rodo mano vaizduoklis(cia taip monitorius lietuviskai doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2010 02 04, 14:29)
Nu nesupyk, Ohara, nu man ziauriai rysku.AS tai tik del spalvos, o padaryta dezute kruopsciai, kiek rodo mano vaizduoklis(cia taip monitorius lietuviskai doh.gif )

nu joo ryški kak nada.. lotuliukas.gif bet taip gavosi..pirmas ryškus darbas blush2.gif
Vaizduoklis.... drinks_cheers.gif O db nori kalbininkai padaryt kad ne @ (eta) būtu o kilpelė... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš tikrai nepykstu man patinka kitų nuomonė nes visi skirtingi ir nuomonės automatiškai skiriasi..o tas yra gerai lblb 4u.gif
Atsakyti

Gėlių paradas

user posted image user posted image

user posted image user posted image

user posted image
[/quote]

Nu jau koks grozis wub.gif as tik pagyrt galiu, nes mano mylimiausia viena is spalvu
Atsakyti
QUOTE(vaidagad @ 2010 02 04, 14:31)

Nu jau koks grozis  wub.gif as tik pagyrt galiu, nes mano mylimiausia viena is spalvu

labai jums ačiū, bet necituokit nuotraukų.... unsure.gif išrinkit foto iš savo posto.. nes moderatorė supyks lblb verysad.gif 4u.gif
Atsakyti