Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Merginos aciu uz patarimus , kritika ir darbo ivertinima... 4u.gif Gadriuke - dugne klijavau keturios vienodus motivus ir krastus su dazais pateplijojau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 01 18, 10:15)
efauto, ačiū už naują tema 4u.gif  ir ačiū už didesnes nuotraukas, dabar jau matosi "patinos pėdsakai" ir kita smile.gif

4u.gif 4u.gif

na o cia remelis seneliams wink.gif
akrilas, vienkomponentis ir mano gamybos stampuku pagalba prideti ornamentai smile.gif nelabai matosi per foto, bet ten anciukas ir zvaigzdute ir gelyte(stampukai) smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 18, 00:03)
Dar karta dekui mielosios 4u.gif
wub.gif  jau taip graiziai aprasei thumbup.gif
Mastau sita linkme, reiks kazka sugalvoti, kol kas darbeliai giminaiciams dovanu, sita kaip ir sau dariau, bet jos likimas dar neaiskus doh.gif Nieko namie neturiu is savo darbeliu doh.gif
Na nemaiso tie krasteliai. Kazkaip taip nekrenta i akis, kai daryta "murziuku" stilium tai dadeda truputi "stiliaus" daugiau. Man nemaiso blush2.gif

ELIJA dezute 15 cm skersmens 9,5 cm aukscio  4u.gif  ir siaip ne mano mintis scrapo popieriu taip naudoti, as gal tik dazniausiai su jais pasirodau, reta kuri servetele mane kabina blush2.gif

Niu tiesiog thumbup.gif dėžutė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjaustė @ 2010 01 18, 12:01)
Niu tiesiog  thumbup.gif  dėžutė  4u.gif

Turiu gyvai, gali ateiti biggrin.gif
Atsakyti
sveikos dekupazo myletojos, labai atsiprasau kad rasau ne i tema bet rasiau skelbimuose ir niekas neatsako. labai noriu pabandyti dekupazo mena, turiu dezute, sukas, apyranke vat tik neturiu visko darbui, tai noriu paprasyti, gal kai kurios mamytes turi pigiau parduoti visko ko reikia siam menui, buciau laaaabai dekinga.
i az, aciu lb.
ir dar karta atsiprasau kad ne i tema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 01 18, 12:00)
4u.gif  4u.gif

na o cia remelis seneliams wink.gif
akrilas, vienkomponentis ir mano gamybos stampuku pagalba prideti ornamentai smile.gif nelabai matosi per foto, bet ten anciukas ir zvaigzdute ir gelyte(stampukai) smile.gif

Tokia vaikiska vaikiska, kaip paciu vaiku daryta 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 18, 11:24)
Tokia vaikiska vaikiska, kaip paciu vaiku daryta 4u.gif  biggrin.gif

4u.gif 4u.gif taip ir turejo buti biggrin.gif
cia as biski off topic, bet mano mergyte(jai tuoj bus 3 metai), jau be rauksliu serveteles klijuoja biggrin.gif turi savo teptukus ir serveteles, tai mes abi kartu dekupazinam wink.gif
Atsakyti
o maniskei bus tuoj 4, bet dar kazko stabdau ja pamokyti, gal reiks ir jai duoti uzsiemimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristule666: 18 sausio 2010 - 12:29
QUOTE(kristule666 @ 2010 01 18, 12:29)
o maniskei bus tuoj 4, bet dar kazko stabdau ja pamokyti, gal reiks ir jai duoti uzsiemimo smile.gif

nestabdyk smile.gif pamatysi kiek vaikui dziaugsmo bus smile.gif
Atsakyti
Maniskei irgi 2.5 ir vis svaigsta kaip ji darys geltona dezute lotuliukas.gif Na reiks kokia mazyte dezute paprasyti kad padarytu ir duoti mazei dekupazinti ax.gif Tiks reiks paslepti juoda spalva doh.gif
Atsakyti
Kaip tik vaikų tėmai pratęsti bigsmile.gif
Suoliuks-laiptukas mažam berniukui į WC
user posted image

P S Dekupažo čia mažai, tik spausdinti veikėjai (ir tai juodai balti), visą kitą tapiau pati smile.gif .Iškart atsiprašau filmuko kūrėjų už jų personažų panaudojimą blush2.gif
Atsakyti
Gadriuke, fantaška dėžutė swoon.gif wub.gif spalvos, motyvai, detalės, ąžuolinis vidus,- viskas be galo dera thumbup.gif
efauto, netradicininio ir orginalaus dekupažo pavyzdys Tavoji dėžė 4u.gif (kur su porele,- pasilikusi praeitoj temoj)... tokia labai įdomi bigsmile.gif
Atsakyti