QUOTE(Jolanaa @ 2010 03 30, 18:54)
Sveikuciai!
Prasau pasakykit kuo dazet sienas vonioj? tais paciais dazais kaip kitose patalpose ar yra kazkokie specialus?
Altaxin firmos bespalviais dažais tepiau 3 kartus. Prieš tai impregnantu nuvariau dvigubai...
Papildyta:
QUOTE(Nida0511 @ 2010 03 30, 13:15)
O beje jau gavau pasiulyma, kad nereiketu paciai lakstyti del pridavimo, kaina apie 2-2,5k, ziurink kiek ir kokiu dokumentu patys turim. Taip kad gerai dar pagalvosiu as apsimoka paciai tuo uzsiimti. Vien inventorizacija su bylom kainuos iki 1k...
tai liuks pasiūlymas. maniškė kažkaip telefono nekelia, o balandžio mėn pradžioj turiu nešti savo 100procentinį baigtumą parodyti bankui.. Šiandien kelsiu bangas... Kiek žinau, tai strigo su gaisrininkais... Jie prašo kamino sertifikatų, impregnantų sertifikato ir durų sertifikato... Keistas gaisrininkas papuolė...

Nors galbūt keista "padėjėja", jei nesugeba pakalbėti tinkamai...
Kas liečia matavimus, tai išpildomoji nuotrauka ir visi matavimai man kainavo 1,2t lt. mokėjau oficialiai. Jei neoficialiai, tai per pus pigiau. Bet maniškė matuotoja sudvejojo ir pasirinko man nepalankų variantą
Papildyta:
QUOTE(NIDA @ 2010 03 30, 14:42)
Sveiki, priimkite ir mane i savo buri. planuojam statyti rastinuka.gal kas turite patarimu kokia firma rinktis? kol kas issirinkom sia
http://rastinisnamas...echnologija.htm Del visko konsultuojames skambindami jiems.Graziai sneka,tai ir uzkibom
jūs pasivažinėkite, pabendraukite su jau pastatytuose namuose gyvenančiais žmogais. Nuotraukų prikėlė daug, ar tik nebus nufirfintos iš neto belekokio saito tos foto? Paprašykit kontaktų žmonių ir nuvažiuokite be pačių statybininkų. Ir geriausia būtų prašyti ne vieno kurio namo, o kelių iš karto, nes jei duos vieną nr, tai viskas aišku su jais....