QUOTE(dajana03 @ 2010 05 18, 17:42)
sutinku jautis geras draugas

visiems padės,pagelbės,tik namuose pamirš padėt

ne šeimos žmogus jautis
Gyvenu ir as su jauciu... na ka gerumu geras, bet neduok Dieve, jam nepritarsi arba nedarysi taip, kaip jis nori...Manau ir as, kad tas seimyniskumas dar ir nuo auklejimo priklauso, jei mate savo grazia seima, tai gal ir bus seimyniskas. Maniskio seima darboholiku, darbas ir pinigai vienintele vertybe, tai ir mano vyrui darbas- svarbiausia, apie seima tik paskui prisimena...Draugai ir svarbiau nei as su sunumi. Kazkas rase, kad gyvendama su jauciu jauciasi tikra moterimi:) Pasiseke Jums:) Deja, as taip nesijauciu... Tik manau, kad ne vien nuo zenklo Jautis cia priklauso, juk zmones gimsta skirtingose seimose, genuose ir pas visus skirtinga... Nezinau, gal man del to su juo sunku, kad as Zuvis, bet man jie atrodo sunkaus charakterio zmones, nemokantys prisitaikyti, karstakosiai ir egocentriski, bet cia gal tik mano toks isrinktasis
Papildyta:
QUOTE(mei @ 2011 03 27, 22:36)
aha, kazkas uzkeikta cia su tais rekimais ir grieztu tonu! jau po to tada visai ne pro kur!

gali savaites istisas laukt, kol atlegs, ir tai neiasku kokiu ten stebuklingu budu.
TAI KAIP TADA PYKTIS????
kai paty kas nors uzknisa, tai randa ir 'geru' frazeliu ir zodeliu izeidzianciu.
NEBEGALIU SU SITU PADARU!!!!

nemoku......

ir per tokia eile metu, vis dar neismokau
Na as dar nedauk metu, bet jau ir nebegaliu, nemoka sie zmones tvardytis visiskai, jei isiunta tai gali pasakyti bet ka ir siunta labai ilgai...pastaruoju metu, mano kieviename zodyje izvelgia tik pykti, o as atrodo pasakau tik, kas nepatinka...
Bet manau, kad yra ir geru jautuku, dziaukites jei pasiseke:)
Papildyta:
QUOTE(deimante99 @ 2011 03 15, 20:45)
Noriu ir as issakyti savo nuomone apie vyrus jauciuos:
Visu pirma daug kas rase ,kad jie tikri darbstuoliai.Na tureciau pasakyti,kad maniskis tinginys paskutinis.Namuose nieko nedaro,o ir priprasyti neimanoma.Dirbu ir savo darbus ir jo!
Netvarkingi begalo tiek namuose , tiek savo isvaizda.
Del draugu padarys bet ka.Jie leidziasi isnaudojami
Tevai jam pirmoje vietoje! toliau kompiuteris, tv ,masina,draugai......galiausiai zmona
Privalumas - istikimybe. Jautrumas.
Nemoka isreiksti minciu, nemoka pakovot uz save ir uz seima.
Neturi gyvenime jokiu tikslu, nesiekia gyventi geriau.Pasyvus..
Beje, istikimi tai istikimi, bet labai megsta flirtuoti ir net patys nesupranta, kad kitam salia esanciam tai nepatinka...isivaizduoju kai mano jautis uzsiustu jei as sau leisciau paflirtuoti taik kaip jis sau leidzia...