Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis

isimylejau jautuka ir as... wub.gif kokios moterys jauciam patinka >? ar cia gal reiksmes zodiakas neturi ? verysad.gif bet nznau jau ir ka bedaryt... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miklee @ 2010 08 21, 08:26)
taip jei nori saugaus ir ramaus gyvenimo , jie tinkami: uzdirba pinigus, visa laisvalaiki praleidzia namie(ant sofos prie teliko), nelaksto po barelius su draugais  ir t.t. zodziu ramaus budo, bet jei is vyro tikies ko daugiau, tai nemanau kad gausi is jauciuko...
as nesneku cia uz visus ir visas , tai kitiem gal visai kitaip klostosi su jauciais, man deja nekaip...
Ps. as turiu broli jauti, tai jo zmona(liute) irgi skundziasi panasiais dalykais kaip ir as smile.gif

tikiuosi viskas pasikeis i gera , istikruju jauciai ir vandeniai nelabai tinka , zinau nes daug skaiciau apie tai kadangi as vandene o maniskis jautis . Galeciau pritarti daug kuriems tavo pasisakymams jie ramaus budo , megstantys pavalgyti , labai daug dirbantys (darboholikai).Maniskis dievina vaikus o ipatingai savaji , taippat man demesio nestokoja kartais jo buna ir per daug doh.gif Zinai as tikiu horoskopais iki tam tikros ribos daug kas lemia auklejimas kokioj seimoj gyveno kaip elgesi ju tevai seimoje ir tt . Bet pagrindine vandenio ir jaucio sutikimo priezastis yra tureti bendra tiksla

QUOTE(Sankvl @ 2010 08 25, 09:33)
Sveikos, skaitau mergaites Jusu komentarus ir maniskis pries akis;)
megstantis pavalgyti ir ziauriai skaniai gaminantis pats - cia tai nerealu;)
paslaugus kitiems, o mane laiko paciu svarbiausiu zmogumi pasaulyje thumbup.gif
mylintis mazus vaikus - jie lipte lipa ji pamate;)
supratingas, 100 k. per diena gali pasakyti kad myli, bet svarbiais gyvenime klausimais (vedybos, pirslybos ir t.t.) nera iniciatorius labai didelis g.gif wink.gif
pagalbininkas namuose nerealus - aisku kaip paprasau, pacio nuomone tvarkytis reikia tik savaitgaliais;)
minusiukas - kad reikia kartais uz ji nuspresti kad ir kasdienes situacijas, nes visad laukia pritarimo ar truputeli stumimo i prieki, bet kaip susigyveni, tai viskas ok buna;)
atiduotu ir paskutini kasni - uzvaldyti tokius zmones labai lengva;)
tolerantiskas ir visoks kitoks;)
Rekomenduociau ir kitoms sterti jauti uz ragu;)

del sprendimo priemimo, net tai kas liecia jo bizni dazniausiai kreipiamasi i mane, bet man patinka kad jis atsizvelgia i mano nuomone ir ji jam yra svarbis ax.gif ir spyrio i dupce kartais reikia bet siaip gerietis tas mano jautukas wub.gif
Atsakyti
As Liutas, o mano vyras Jautis:)
tiesa, kad jie labai seimyniski, labai rupestingi, dirbantys, megsta daryti valgyti, namisedos, bet uzsispyre kur nereikia (tas labai nervina) ir tiesa, kad jiems vis reikia spyrio i sikniuka...turi daug tikslu gyvenime, daug ko nori, bet, kad pradetu daryti jiems reikia postumio, reikia, kad kazkas padarytu pradzia (dazniausiai zmona)...biggrin.gif
Atsakyti
Aš mergelė, o mano draugas jautukas, puikiai sutariam, jau ketvirti metai kartu, meilė neblėsta ir net blėsti neketina 4u.gif esu labai patenkinta, mano jautukas labai draugiškas, mielas, dosnus ir pasiaukojantis wub.gif
Atsakyti
Tai turbut kazkokia astrologine magija, bet as pastebejau, kad prie manes jauciai vyrai kaip magnetas traukiasi. Mano du buve bernai buvo jauciai, pastoviai jauciai rodo demesi biggrin.gif o as visad ir paklausiu koks zodiakas ir nesuprantu. As pati liute.
Bet jauciai man ir patinka. Stiprus vyrai, aistringi, as jiems princese rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo macabee: 12 kovo 2011 - 12:13
QUOTE(macabee @ 2011 03 12, 12:13)
Tai turbut kazkokia astrologine magija, bet as pastebejau, kad prie manes jauciai vyrai kaip magnetas traukiasi. Mano du buve bernai buvo jauciai, pastoviai jauciai rodo demesi  biggrin.gif o as visad ir paklausiu koks zodiakas ir nesuprantu. As pati liute.
Bet jauciai man ir patinka. Stiprus vyrai, aistringi, as jiems princese rolleyes.gif

Grynai situacija kaip ir pas mane- aš taipogi liūtė, vyras-jautis, buvęs rimtas ex- jautis, visi simpatijos irgi jaučiai ir kai man koks vaikinas/vyras patrauklus, tai beveik nereikai klaust zodiako, nes žinau, kad bus jautis rolleyes.gif
Atsakyti
Noriu ir as issakyti savo nuomone apie vyrus jauciuos:

Visu pirma daug kas rase ,kad jie tikri darbstuoliai.Na tureciau pasakyti,kad maniskis tinginys paskutinis.Namuose nieko nedaro,o ir priprasyti neimanoma.Dirbu ir savo darbus ir jo! g.gif

Netvarkingi begalo tiek namuose , tiek savo isvaizda.

Del draugu padarys bet ka.Jie leidziasi isnaudojami

Tevai jam pirmoje vietoje! toliau kompiuteris, tv ,masina,draugai......galiausiai zmona blush2.gif

Privalumas - istikimybe. Jautrumas.

Nemoka isreiksti minciu, nemoka pakovot uz save ir uz seima.

Neturi gyvenime jokiu tikslu, nesiekia gyventi geriau.Pasyvus..

Atsakyti
Mano tėtis jautis. Taip kad nuomonė iš dukros pusės šį kartą biggrin.gif
Geraširdis, mandagus, meilus, laaabai šeimyniškas, daug dirbantis, mylintis ir atsidavęs, paprastai nesivelia į barnius ir pykčius, nebent visiškai išvestas iš kantrybės, nors tai padaryti irgi nėra taip lengva, nes tokiu atveju geriau išvis užsičiaupia ir nebekalba. Ilgai. Apskritai gan tylus, linkęs savo širdgėlą, nuoskaudas slėpti širdy (kai išgeria tada viską išsipasakoja), linkęs savęs gailėti, tačiau dėl to nieko nedaro. doh.gif Kas dar... Neryžtingas, pasyvus, nekuria kažkokių didelių planų į ateitį, jeigu ir turi savo nuomonę, jos paprastai neišreiškia ir palieka viską nuspręsti kitiems dažniausiai sakydamas: ''man tas pats''. Sunkiai ištempiamas kur papramogauti, nekenčia parduotuvių ir apskritai beprasmio vaikščiojimo, deginimosi prie ežero, maudynių... Tokiu atveju geriausia drauge tampa meškerė. Kaip rašė deimantė99, už save nemoka pastovėt, geriau būna tarsi marionetė, valdomas žmonos. Už jį sprendimus daro žmona, spyris į šikną (postūmis) taipogi turi būti iš žmonos, jo pinigus valdo žmona. Net jeigu ką prižada nuo savęs, jei žmona sako kitaip, pasipriešinti nemoka ir būna, kaip sako žmona. Nežinau, kaip apie kitus, bet mano tėtis toks. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2010 02 13, 11:54)
teisingai sakai, reikia svelniai su jauciais elgtis, nes jie nepakencia griezto tono ar rekimo, tada tik dar labiau uzsisklendzia.
dar manau, kad jauciai yra seimos zmones ir dievina savo seima, skaudziai isgyvena isdavystes.

aha, kazkas uzkeikta cia su tais rekimais ir grieztu tonu! jau po to tada visai ne pro kur! schmoll.gif gali savaites istisas laukt, kol atlegs, ir tai neiasku kokiu ten stebuklingu budu.
TAI KAIP TADA PYKTIS????
kai paty kas nors uzknisa, tai randa ir 'geru' frazeliu ir zodeliu izeidzianciu.
NEBEGALIU SU SITU PADARU!!!! unsure.gif nemoku...... verysad.gif ir per tokia eile metu, vis dar neismokau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mei @ 2011 03 27, 23:36)
aha, kazkas uzkeikta cia su tais rekimais ir grieztu tonu! jau po to tada visai ne pro kur!  schmoll.gif gali savaites istisas laukt, kol atlegs, ir tai neiasku kokiu ten stebuklingu budu.
TAI KAIP TADA PYKTIS????
kai paty kas nors uzknisa, tai randa ir 'geru' frazeliu ir zodeliu izeidzianciu.
NEBEGALIU SU SITU PADARU!!!!  unsure.gif  nemoku...... verysad.gif  ir per tokia eile metu, vis dar neismokau  verysad.gif

Nezinau net, reikia bandyti ramiai aiskintis (o diskutuoti jie megsta), duoti patiems pasisakyti nebandant primesti savo nuomones. Patys rekauti jie sau leidzia. Svarbiausia neerzinti jaucio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2011 03 28, 10:31)
Nezinau net, reikia bandyti ramiai aiskintis (o diskutuoti jie megsta), duoti patiems pasisakyti nebandant primesti savo nuomones. Patys rekauti jie sau leidzia. Svarbiausia neerzinti jaucio  biggrin.gif

uoj diskutuoti jautukai tikrai megsta : D tiek kad kartais tiek nusidiskutuoja kad pamirsta apie ka tema buvo biggrin.gif vyrukai turi polinki i vienisuma, selmiskuma, ilgas paieskas, todel sunku surasti antra puse. Viduje jie truputi tyleniai, reikia savo erdves net ir seimoje. Stotu buna tvirti, vyriski kaip jauciai smile.gif is pirmo zvilgsnio tvirtos nuomones, tvirto charakterio, taciau is tikruju tai daziau tik kalbos, nes kai tenka imtis priemoniu, ju entuziazmas isgaruoja, pasidaro vangus ir traukiasi i sona. Jiems nerupi pirmauti, jiems rupi issiskirti, buti kazkuo savitu, pastebetu (ne mases o konkretaus asmens), kitokiu. Seimoje jie gana ramus, siek tiek tyleniai. Sio zmogaus bet kada paprasyti pagalbos, atleks jei reikes net nakti smile.gif Supratingi, draugiski, darbstus, bet niekuomet nezinosi iki galo ka galvoja - nelinke labai atvirauti, neislaidus.
Atsakyti
QUOTE(dajana03 @ 2010 05 18, 17:42)
sutinku jautis geras draugas thumbup.gif visiems padės,pagelbės,tik namuose pamirš  padėt  blush2.gif ne šeimos žmogus jautis

drinks_cheers.gif
Gyvenu ir as su jauciu... na ka gerumu geras, bet neduok Dieve, jam nepritarsi arba nedarysi taip, kaip jis nori...Manau ir as, kad tas seimyniskumas dar ir nuo auklejimo priklauso, jei mate savo grazia seima, tai gal ir bus seimyniskas. Maniskio seima darboholiku, darbas ir pinigai vienintele vertybe, tai ir mano vyrui darbas- svarbiausia, apie seima tik paskui prisimena...Draugai ir svarbiau nei as su sunumi. Kazkas rase, kad gyvendama su jauciu jauciasi tikra moterimi:) Pasiseke Jums:) Deja, as taip nesijauciu... Tik manau, kad ne vien nuo zenklo Jautis cia priklauso, juk zmones gimsta skirtingose seimose, genuose ir pas visus skirtinga... Nezinau, gal man del to su juo sunku, kad as Zuvis, bet man jie atrodo sunkaus charakterio zmones, nemokantys prisitaikyti, karstakosiai ir egocentriski, bet cia gal tik mano toks isrinktasis g.gif
Papildyta:
QUOTE(mei @ 2011 03 27, 22:36)
aha, kazkas uzkeikta cia su tais rekimais ir grieztu tonu! jau po to tada visai ne pro kur!  schmoll.gif gali savaites istisas laukt, kol atlegs, ir tai neiasku kokiu ten stebuklingu budu.
TAI KAIP TADA PYKTIS????
NEBEGALIU SU SITU PADARU!!!!  unsure.gif  nemoku...... verysad.gif  ir per tokia eile metu, vis dar neismokau  verysad.gif

Na as dar nedauk metu, bet jau ir nebegaliu, nemoka sie zmones tvardytis visiskai, jei isiunta tai gali pasakyti bet ka ir siunta labai ilgai...pastaruoju metu, mano kieviename zodyje izvelgia tik pykti, o as atrodo pasakau tik, kas nepatinka...
Bet manau, kad yra ir geru jautuku, dziaukites jei pasiseke:)

Papildyta:
QUOTE(deimante99 @ 2011 03 15, 20:45)
Noriu ir as issakyti savo nuomone apie vyrus jauciuos:
Visu pirma daug kas rase ,kad jie tikri darbstuoliai.Na tureciau pasakyti,kad maniskis tinginys paskutinis.Namuose nieko nedaro,o ir priprasyti neimanoma.Dirbu ir savo darbus ir jo! g.gif

Netvarkingi begalo tiek namuose , tiek savo isvaizda.

Del draugu padarys bet ka.Jie leidziasi isnaudojami

Tevai jam pirmoje vietoje! toliau kompiuteris, tv ,masina,draugai......galiausiai zmona blush2.gif

Privalumas  -  istikimybe. Jautrumas.

Nemoka isreiksti minciu, nemoka pakovot uz save ir uz seima.

Neturi gyvenime jokiu tikslu, nesiekia gyventi geriau.Pasyvus..
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Beje, istikimi tai istikimi, bet labai megsta flirtuoti ir net patys nesupranta, kad kitam salia esanciam tai nepatinka...isivaizduoju kai mano jautis uzsiustu jei as sau leisciau paflirtuoti taik kaip jis sau leidzia...

Atsakyti