Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis

[quote=virga,2012 09 11, 14:28]
lelija, sunku klausima uzdavei. Gal, praleidau, nezinau kiek laiko lauki pati, kalbejau apie Sahrazad atveji, kad per mazai. Man jauti reikejo paciai pastumeti, jam net nesupratus gerai. Be priekaistu, be kritikos. Tiesiog buvo susidariusios tokios aplinkybes, kad turejau du pasirinkimus. Arba keliuosi gyventi pas ji, arba toli nuo jo. Jei toli, tai paaiskinau, kad santykiu nebus galimybe islaikyti. Del abieju uzimtumo, del galimybes mano gyvenime atsirasti kitam zmogui. Jis pasirinko PATS, kad kelciausi pas ji.
Manau, nei vienas zmogus nemegsta spaudimo, visada geriau, kai turi galimybe rinktis, tada jautiesi pats priemes sprendima. biggrin.gif

Laukiu trys metai. Po dvieju metu su puse nuleidau rankas, nebegalejau daugiau panesti ant peciu "stumk-trauk", kaip sake Sarashad. Po pusmecio issiskyrimo jis vel apsireiske su savo "myliu, bet tu turi teise rinktis"; "as tau turbut per prastas";"as tiesiog toks, as nieko nevertas, bet tu fantatiska"... Ir zinau, kad jis nuosirdus, bet jis niekuo nepasikeite mums susitaikius, viskas tesiasi tas pats. Sunku... verysad.gif
Atsakyti
Ačiū Virga 4u.gif žiūrėsim kaip čia bus, stengiuosi gyventi be išankstinių nusistatymų ir lūkesčių. Vieniems pasiseka, kitiems sakytum analogiškoje situacijoje gali ir ne taip gerai sektis. Kaip bebuvę dievulis mus visus skirtingus sutvėrė smile.gif
o leliją_ puikiausiai suprantu, nes labiausiai gniuždo nežinia. O du su puse metų laukti? Vaje, mergele, aš Jums medalį už kantrybę! Tada numoji ranka ir gyveni savo gyvenimą. Be galo sunku nuolatos laukti to "susitupėjimo", "pribrendimo" ir net nežinoti ar apskritai kažko sulauksi, o juk metai bėga, jaunystė, draugai... Taip atrodo žmogus ir nori palaikyti santykius, o vos tik bandai įvesti kažkokio konkretumo, staiga susitraukia į savo vėžlio kiautą ir apibombarduoja galybe pasiteisinimų, kurie vietom na tikrai nelogiški. Juk po galais ne prie altoriaus tempi, o anas atbulas įsispyręs ir baubia, kad spaudimo nemėgsta doh.gif Va kas pastoviausia jaučio ženkle- matyt tas nepastovumas, brandinimasis.... unsure.gif tikiuosi, kad šiuo metu už mane kalba nusivylimas ir aš klystu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 09 11, 16:45)
Ačiū Virga 4u.gif žiūrėsim kaip čia bus, stengiuosi gyventi be išankstinių nusistatymų ir lūkesčių. Vieniems pasiseka, kitiems sakytum analogiškoje situacijoje gali ir ne taip gerai sektis. Kaip bebuvę dievulis mus visus skirtingus sutvėrė smile.gif
o leliją_ puikiausiai suprantu, nes labiausiai gniuždo nežinia. O du su puse metų laukti? Vaje, mergele, aš Jums medalį už kantrybę! Tada numoji ranka ir gyveni savo gyvenimą. Be galo sunku nuolatos laukti to "susitupėjimo", "pribrendimo" ir net nežinoti ar apskritai kažko sulauksi, o juk metai bėga, jaunystė, draugai... Taip atrodo žmogus ir nori palaikyti santykius, o vos tik bandai įvesti kažkokio konkretumo, staiga susitraukia į savo vėžlio kiautą ir apibombarduoja galybe pasiteisinimų, kurie vietom na tikrai nelogiški. Juk po galais ne prie altoriaus tempi, o anas atbulas įsispyręs ir baubia, kad spaudimo nemėgsta doh.gif Va kas pastoviausia jaučio ženkle- matyt tas nepastovumas, brandinimasis.... unsure.gif tikiuosi, kad šiuo metu už mane kalba nusivylimas ir aš klystu biggrin.gif

Sahrazad, taikliai pasakyta 4u.gif Kaip sakai, ir buvau jau numojus ranka, jau nebegalejau kitaip. Suskaudo sirdi jam apsireiskus su tokia ispazintim, bet cia ir svarstau ta klausima, ar verta bristi i ta pacia upe, jei santykiu lygmuo vis tiek nesikeicia. Manau, kad nera prasmes. Liudna, bet.. 000189.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelija_: 11 rugsėjo 2012 - 15:56
[quote=lelija_,2012 09 11, 16:00]
[quote=virga,2012 09 11, 14:28]
Laukiu trys metai. Po dvieju metu su puse nuleidau rankas, nebegalejau daugiau panesti ant peciu "stumk-trauk", kaip sake Sarashad. Po pusmecio issiskyrimo jis vel apsireiske su savo "myliu, bet tu turi teise rinktis"; "as tau turbut per prastas";"as tiesiog toks, as nieko nevertas, bet tu fantatiska"... Ir zinau, kad jis nuosirdus, bet jis niekuo nepasikeite mums susitaikius, viskas tesiasi tas pats. Sunku... verysad.gif
[/quote]

Gal judu dar labai jauni g.gif ?
manau jauciai siek tiek veliau subresta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 09 11, 17:07)
Gal judu dar labai jauni  g.gif  ?
manau jauciai siek tiek veliau subresta  ax.gif

Kad ne paaugliai smile.gif
Atsakyti
jei apie 30 tada kitur problema smile.gif

O gal tau reiketu buti ryztingesnei 4u.gif Gal tu jam atrodai nepasiekiama ... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 11 rugsėjo 2012 - 18:19
SahrazadGal, klysti, o gal ir ne. Tik tu pati geriausia zinai ir jauti. As ir pati budama nekantri, irgi nemegstu tu nieko neisipareigojanciu santykiu, kurie ne visada baigiasi Mendelsono valsu. biggrin.gif Mano atveju, gal "padejo" tai, kad vyras buvo naslys. Taip, kad nebuvo jam kur greziotis. O, taviskis, kiek supratau po skausmingu skyrybu? Gal, jam reikia laiko? Budama salia jo situo laikotarpiu, gali tapti jam labai brangi. Zinoma, jei pati to nori. biggrin.gif
lelija, sunkus atvejis su tavo brangiausiu. Nei pats gyvena, nei kitam gyventi duoda. Mano nuomone, paleidai sansa is savo ranku, kai jis gryzo. Va, tada reikejo, zinoma, jei norejai griebt jauti uz ragu. biggrin.gif
As pati elgiuosi sitaip. Jei, pamatau/pajauciu, kad vyras su kuriuo palaikau rysi, priima tai kaip savaime suprantama dalyka, atsitraukiu. Ir, po to, (dazniausiai taip buna) jau as sprendziu, ka su tais santykiais daryti, ar nedaryti. Gal, skamba, kaip santazas, bet manau vyrai per ta laika susideda taskus ant I. O, ir as taip pat. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 09 11, 19:14)
jei apie 30 tada kitur problema  smile.gif

O gal tau reiketu buti ryztingesnei  4u.gif  Gal tu jam atrodai nepasiekiama ...  smile.gif

Taip, butent tokio amziaus.
Na, kad atrodo nesu tokia. Zinoma, nesekioju is paskos kaip avele. Bet tikrai stengiuos ir paorganizuoti kazka, ir iniciatyva parodyti kai reikia, ir nuolat prasau konkretumo... Deja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelija_: 11 rugsėjo 2012 - 18:22
QUOTE(lelija_ @ 2012 09 11, 19:20)
Taip, butent tokio amziaus.
Na, kad atrodo nesu tokia. Zinoma, nesekioju is paskos kaip avele. Bet tikrai stengiuos ir paorganizuoti kazka, ir iniciatyva parodyti kai reikia, ir nuolat prasau konkretumo... Deja

console.gif
gal tai tiesiog ne tavo zmogus ,jeigu taip elgiasi ...gal jis neziuri rimtai i jusu santykius unsure.gif
Manau reiketu tiesiai sviesiai jo paklausti - gyvenam kartu arba skiriames 4u.gif
bent jau as taip daryciau
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 09 11, 19:19)
SahrazadGal, klysti, o gal ir ne. Tik tu pati geriausia zinai ir jauti. As ir pati budama nekantri, irgi nemegstu tu nieko neisipareigojanciu santykiu, kurie ne visada baigiasi Mendelsono valsu.  biggrin.gif Mano atveju, gal "padejo" tai, kad vyras buvo naslys. Taip, kad nebuvo jam kur greziotis. O, taviskis, kiek supratau po skausmingu skyrybu? Gal, jam reikia laiko? Budama salia jo situo laikotarpiu, gali tapti jam labai brangi. Zinoma, jei pati to nori.  biggrin.gif
lelija, sunkus atvejis su tavo brangiausiu. Nei pats gyvena, nei kitam gyventi duoda. Mano nuomone, paleidai sansa is savo ranku, kai jis gryzo. Va, tada reikejo, zinoma, jei norejai griebt jauti uz ragu.  biggrin.gif
As pati elgiuosi sitaip. Jei, pamatau/pajauciu, kad vyras su kuriuo palaikau rysi, priima tai kaip savaime suprantama dalyka, atsitraukiu. Ir, po to, (dazniausiai taip buna) jau as sprendziu, ka su tais santykiais daryti, ar nedaryti. Gal, skamba, kaip santazas, bet manau vyrai per ta laika susideda taskus ant I. O, ir as taip pat.  biggrin.gif

As noreciau, kad vyras duotu zenkla, kad jis to nori. O ne nuolat verztis...Jau jegu nebera tam totaliai nuo ano musu etapo.
Atsakyti
skaitau, merginos, jusu pasisakymus ir prisimenu, kaip pati skyriausi su jauciu. pakankamai itempti buvo musu santykiai visa musu bendravimo laika, kartu negyvenome. ir viena grazia diena pamaciau jo fb keistai miela posta prie jo foto (suveike turbut moteriska nuojauta), spaudziu ant jos anketos ir ka gi matau... kad ji yra in relationship su mano jauciu biggrin.gif biggrin.gif va taip va. nieko nesiaiskinau, kai jam parasiau, kad pasirodo jis yra in relationship, jis nustebo, buvo itarimas, kad net nesuprato, apie ka kalba. ismeciau ji is fb, liko tik skype, jis nieko nesiaiskino, pasake, kad "kaip matau, tu jau mane ir is fb ismetei, tai ner ka ir komentuoti", tai taip viskas ir pasibaige. cia pries savaite.
beje, uzmaciau gera pasisakyma rusu k. (turbut dauguma supras, jeigu ka - pabandysiu isversti)
Если мужчина не звонит, значит он не хочет звонить. Если он ведет себя так, как будто ему наплевать, значит ему и вправду наплевать. Если мужчина захочет с тобой встретиться, поверь, он встретится. Если он захочет быть с тобой, он с тобою будет. Все остальное — лишь отговорки, услышав которые, нужно смело уходить… Ведь, если захочет вернуть — вернет
po siu zodziu net ner ka pridurti, manau, jie naudingi tiek man, tiek Lelijai..
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 09 11, 20:28)
As noreciau, kad vyras duotu zenkla, kad jis to nori. O ne nuolat verztis...Jau jegu nebera tam totaliai nuo ano musu etapo.

Tai, gal tu tiesiog pavargai, nusivylei ir jis ta mato/jaucia? O, istaisyti padeties nemoka. Matomai, (jei aisku tai teisybe), kad sio zenklo vyrai nera ryztingi. Jiems reikia laiko "atrajoti", kai tuo tarpu mes laukiam konkreciu veiksmu.
lelija, jis jau dave zenkla, kad nori. Sugryzo pas tave. Dabar tiesiog paimk iniciatyva i savo rankas. Kitaip galit tampytis iki begalybes. biggrin.gif
P.s. Kaip supratau, tu nori apsigyventi kartu? Ar Mendelsono valso? Bet kokiu atveju, jei to nori, siek, ir negalvok, kad verziesi. Nes, triju metu draugyste, mano supratimu, turi pakrypti i viena arba kita puse. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 11 rugsėjo 2012 - 18:53