QUOTE(Sahrazad @ 2012 08 30, 09:33)
O ar žinai dėl ko neatsakoma nei taip nei ne?
ogi dėl to, kad nepasėt savo širdy vilčių, kurių tas žmogus gal ir neišpildys. Net ir sau nesakai nei taip nei ne. Tiesiog išgirsti, turi omeny ir tiek, o ateity kaip bus taip bus. O vien dėl to, kad Tavo žmona vis dėlto yra Tavo žmona, ne kažkieno kito, manau nėra prasmės laikyti apmaudo. Juk tai tebuvo tik nepasakytas "taip", bet užtat įvykdytas
o beje, pats prašau atsakyk ką ji būtų turėjus daryti, kad pasijustum TUO VIENINTELIU? mes dažnai nesijaučiame tie vieninteliai, nes į mūsų veiksmus yra sureaguojama ne taip kaip mes tikimės, bet tai dar nereiškia, kad tokiu ir nesi
Taip. ta širdelė suvirpa, dėl to ir priėmiau saugesnę poziciją. Jis neįsipareigojęs. Tiesą sakant išsiskyręs po ilgų ~10 m trukusių santykių ir kiek man žinoma dar labai dėl to kankinasi. Apie savo buvusiąją atsiliepia labai gražiai, tikiu, kad ji ir yra to verta. Man kalbėjo, kad jausmų nebėra, paskutinius metus buvo kartu tik iš įpratimo. Žinau kas tas yra. Bet kai pamatė, kad ji jį ištrynusi iš draugų prisimąstė, kad ji jau susitikinėja su kitu, kaip permuštas vaikščiojo geras dvi dienas. Dabar vėl kažkas atsitiko, stogas važiuoja jam. Ir gaila žmogaus ir pyktis ima, kad toks mulkis, nesugebėjo santykių išsaugoti kai buvo proga. Turiu paminėti, kad jis jau įpusėjęs 4-tą dešimtį, tai jau ne vaikas... Jau ne pirmas jis toks variantas. Pikta, kad vyras supranta praradęs moterį tada kai pamato tuščią spintą, nors iki to eita buvo ne metus ir ne du...

Taip. ta širdelė suvirpa, dėl to ir priėmiau saugesnę poziciją. Jis neįsipareigojęs. Tiesą sakant išsiskyręs po ilgų ~10 m trukusių santykių ir kiek man žinoma dar labai dėl to kankinasi. Apie savo buvusiąją atsiliepia labai gražiai, tikiu, kad ji ir yra to verta. Man kalbėjo, kad jausmų nebėra, paskutinius metus buvo kartu tik iš įpratimo. Žinau kas tas yra. Bet kai pamatė, kad ji jį ištrynusi iš draugų prisimąstė, kad ji jau susitikinėja su kitu, kaip permuštas vaikščiojo geras dvi dienas. Dabar vėl kažkas atsitiko, stogas važiuoja jam. Ir gaila žmogaus ir pyktis ima, kad toks mulkis, nesugebėjo santykių išsaugoti kai buvo proga. Turiu paminėti, kad jis jau įpusėjęs 4-tą dešimtį, tai jau ne vaikas... Jau ne pirmas jis toks variantas. Pikta, kad vyras supranta praradęs moterį tada kai pamato tuščią spintą, nors iki to eita buvo ne metus ir ne du...

1. Vyras griebia tave į glėbį, apsuka ratu, pabučiuoja ir sako "Labas".
2. Vyras sėdi, žiūri televizorių, pakelia akis į tave, pasako "Labas" ir vėl žiūri televizorių.
Kuris variantas tau labiau patiktų? Ką bylotų vienoks ir kitoks pasisveikinimas?

Bendrame kontekste, kuriame įvyko mano pasiūlymas, buvo de facto, papildyti de jure, nes mes išsikėlėm į naują nuomojamą gyvenamą vietą, kartu pirkom buitinius daigtus, gyvenom šeimyninį gyvenimą ir aš tikrai nesitikėjau, kad de jure, sukels tokias abejones, nes tai ką tu aprašei yra sprendimo vengimas, o buvimas su žmogumi visą gyvenimą yra sprendimas, todėl mane žeidė tas faktas, kad vietoj sprendimo (aš žinoma tikėjausi teigiamo

Vo kiek prirašiau