QUOTE(dvaro @ 2010 08 21, 14:51)
sveikos, labai jums pavydziu kad turite jauti vyra todel norejau paklausti jusu patarimo, as jauciu didele trauka jauciams vyrams, nes jie labai vyriski su jais jautiesi saugiai ir labai noreciau nors karta su jautuku padraugauti, bet vis nepavyksta jokio nusikabint. turejau jau 2 gerbejus taciau tik ir likom draugais.. kartais atrodo kad as esu tam kad is manes kokios naudos gautu, nes tik pakalbi apie savo pinigus ar siaip ka turi gero ar pns iskart tampa draugas iskart atsiranda salia taves, o kitas pasirode lyg tik bendrauja kol gaus sex..visokias uzuominas meta ir pns jauciaussi lyg k.. o kai siaip bendraujam snekam rimtai jie nuostabus jie turi puiku humoro jausma jie mieli ir visa kita, beje isvaizda ju labai vyriska kad ir nevisada atrodo grazuoliai o siaip realiai dar nesu nei vieno vaikino jaucio turejus, kaip jus sugebate juos suvedzioti suvystyti kad jie buna jusu aciu uz ats.
siaip paskaiciusi horoskopus suprantu, kad jauciams tinka mergeles, taciau neneigiu kad ir kiti netinka, bet nesugebu jokio pasigaut padoraus jautuko. gal kuri mergele man patartu.
dar beje ar jie nera mergisiai, nes tie du kur pazystu atrode butent taip, perprate panu kabinima, ir kabina visas, o gal seimoje jie kitokie.
aciu uz jusu patarimus
ka galiu pasakyti... idomu koks tavo zenklas? as pati vandene, o vyras jautis, tai nekas mums... pries tai draugavom 3 metus ir niekada nebuciau patikejus kad jis gali buti toks nieksas ir savanaudis seimoje

kai draugavom , buvo begalo demesingas, jautrus ,ir visoks koks geriausias, kai pasijutau besilaukianti iskart pasiule tuoktis. nu zodziu idealus vyras, kaip visus tris draugystes metus man ir atrode
o seimoje( mes vede jau keturi metai) jis pasirode visai kitoks: taip jis daug dirba, netruri zalingu iprociu, nemergininkas(kiek man zinoma), bet nei vaikas nei as nesulaukiam is jo jokio demesio jis amzinai pavarges, nepatenkintas, jei as ka sugalvoju tai daznaiuisiai jam tas nepatinka, o jei jis ko uzsimano tai as turiu visada sutikt nesvarbu jam ar as pavargus ar kaip jauciuos. Ir visose srytyse gyvenime jis ziuri tik saves, mes su vaiku liekame antroje vietoje...
as esu nusivylusi jauciais, todel negaliu nieko gero pasakyt.
taip jei nori saugaus ir ramaus gyvenimo , jie tinkami: uzdirba pinigus, visa laisvalaiki praleidzia namie(ant sofos prie teliko), nelaksto po barelius su draugais ir t.t. zodziu ramaus budo, bet jei is vyro tikies ko daugiau, tai nemanau kad gausi is jauciuko...
as nesneku cia uz visus ir visas , tai kitiem gal visai kitaip klostosi su jauciais, man deja nekaip...
Ps. as turiu broli jauti, tai jo zmona(liute) irgi skundziasi panasiais dalykais kaip ir as