Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis

QUOTE(Raganiūkštė @ 2010 08 03, 14:43)
Pritariu  4u.gif Mano EX toks buvo schmoll.gif Deklaravo tik, kad šeima -svarbiausia, o realiai... schmoll.gif

pritariu 100 procentu, valgyt megsta labiau uz viska, vaidina pavyzdinga seimos vyra, bet is tikruju snipstas gaunas... verysad.gif tokio savanaudzio gyvenime nesu macius... blink.gif ir as cia apie savo vyra : su kuriuo jau 4 metus vargstu ir zaidziu korida box.gif
Atsakyti
QUOTE(dvaro @ 2010 08 21, 14:51)
sveikos, labai jums pavydziu kad turite jauti vyra todel norejau paklausti jusu patarimo, as jauciu didele trauka jauciams vyrams, nes jie labai vyriski su jais jautiesi saugiai ir labai noreciau nors karta su jautuku  padraugauti, bet vis nepavyksta jokio nusikabint. turejau jau 2 gerbejus taciau tik ir likom draugais.. kartais atrodo kad as esu tam kad is manes kokios naudos gautu, nes tik pakalbi apie savo pinigus ar siaip ka turi gero ar pns iskart tampa draugas iskart atsiranda salia taves, o kitas pasirode lyg tik bendrauja kol gaus sex..visokias uzuominas meta ir pns jauciaussi lyg k.. o kai siaip bendraujam snekam rimtai jie nuostabus jie turi puiku humoro jausma jie mieli ir visa kita, beje isvaizda ju labai vyriska kad ir nevisada atrodo grazuoliai  o siaip realiai dar nesu nei vieno vaikino jaucio turejus, kaip jus sugebate juos suvedzioti suvystyti kad jie buna jusu aciu uz ats.

siaip paskaiciusi horoskopus suprantu, kad jauciams tinka mergeles, taciau neneigiu kad ir kiti netinka, bet nesugebu jokio pasigaut padoraus jautuko. gal kuri mergele man patartu.

dar beje ar jie nera mergisiai, nes tie du kur pazystu atrode butent taip, perprate panu kabinima, ir kabina visas, o gal seimoje jie kitokie.
aciu uz jusu patarimus

ka galiu pasakyti... idomu koks tavo zenklas? as pati vandene, o vyras jautis, tai nekas mums... pries tai draugavom 3 metus ir niekada nebuciau patikejus kad jis gali buti toks nieksas ir savanaudis seimoje verysad.gif kai draugavom , buvo begalo demesingas, jautrus ,ir visoks koks geriausias, kai pasijutau besilaukianti iskart pasiule tuoktis. nu zodziu idealus vyras, kaip visus tris draugystes metus man ir atrode doh.gif
o seimoje( mes vede jau keturi metai) jis pasirode visai kitoks: taip jis daug dirba, netruri zalingu iprociu, nemergininkas(kiek man zinoma), bet nei vaikas nei as nesulaukiam is jo jokio demesio jis amzinai pavarges, nepatenkintas, jei as ka sugalvoju tai daznaiuisiai jam tas nepatinka, o jei jis ko uzsimano tai as turiu visada sutikt nesvarbu jam ar as pavargus ar kaip jauciuos. Ir visose srytyse gyvenime jis ziuri tik saves, mes su vaiku liekame antroje vietoje...
as esu nusivylusi jauciais, todel negaliu nieko gero pasakyt.
taip jei nori saugaus ir ramaus gyvenimo , jie tinkami: uzdirba pinigus, visa laisvalaiki praleidzia namie(ant sofos prie teliko), nelaksto po barelius su draugais ir t.t. zodziu ramaus budo, bet jei is vyro tikies ko daugiau, tai nemanau kad gausi is jauciuko...
as nesneku cia uz visus ir visas , tai kitiem gal visai kitaip klostosi su jauciais, man deja nekaip...
Ps. as turiu broli jauti, tai jo zmona(liute) irgi skundziasi panasiais dalykais kaip ir as smile.gif
Atsakyti
bijau skaityt ..kiek jauciu zinau tokie arsesni zmones...(pati auginu du jautukus doh.gif )dabar abu skirtingi,o uzsispyre....nezinau kaip cia bus...tikiuosi bus tokie kur gerai apraset... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, skaitau mergaites Jusu komentarus ir maniskis pries akis;)
megstantis pavalgyti ir ziauriai skaniai gaminantis pats - cia tai nerealu;)
paslaugus kitiems, o mane laiko paciu svarbiausiu zmogumi pasaulyje thumbup.gif
mylintis mazus vaikus - jie lipte lipa ji pamate;)
supratingas, 100 k. per diena gali pasakyti kad myli, bet svarbiais gyvenime klausimais (vedybos, pirslybos ir t.t.) nera iniciatorius labai didelis g.gif wink.gif
pagalbininkas namuose nerealus - aisku kaip paprasau, pacio nuomone tvarkytis reikia tik savaitgaliais;)
minusiukas - kad reikia kartais uz ji nuspresti kad ir kasdienes situacijas, nes visad laukia pritarimo ar truputeli stumimo i prieki, bet kaip susigyveni, tai viskas ok buna;)
atiduotu ir paskutini kasni - uzvaldyti tokius zmones labai lengva;)
tolerantiskas ir visoks kitoks;)
Rekomenduociau ir kitoms sterti jauti uz ragu;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sankvl: 25 rugpjūčio 2010 - 16:33
QUOTE(Sankvl @ 2010 08 25, 17:33)
supratingas, 100 k. per diena gali pasakyti kad myli, bet svarbiais gyvenime klausimais (vedybos, pirslybos ir t.t.) nera iniciatorius labai didelis g.gif wink.gif
pagalbininkas namuose nerealus - aisku kaip paprasau, pacio nuomone tvarkytis reikia tik savaitgaliais;)
minusiukas - kad reikia kartais uz ji nuspresti kad ir kasdienes situacijas, nes visad laukia pritarimo ar truputeli stumimo i prieki, bet kaip susigyveni, tai viskas ok buna;)

sveika, o kaip tau pavyko ji pasigauti. kas labiausiai jaucius traukia, kad susidometu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dvaro: 25 rugpjūčio 2010 - 18:02
kaip suprantu, jautukai labai sugeba prasisukti, ir siaip jie labai mok meluoti,ir issisukineti. is bet ko padarys 'varke'. pritariat;D
Atsakyti
Jetus tik skaitau ir maniskis pries akis,irgi Jautis,super 10metu kartu jau,is ju 4 met santuokoje thumbup.gif Buna aisku visko bet siaip,pats geriausias tas mano vyras thumbup.gif
Beje ir as Jautis,tai biski pasibadom,bet siaip viskas super 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
mano vyras jautis as saulys,jis toks kaip cia daugelis aprase..gerasirdis,megsta valgyti,uzsispyres (bet gali perkalbet,jei kalsi kelias dienas is eiles) myli mane ir vaika labai( bet parodyt tai to nlb moka,iniciatyva is musu puses), na lyg ir ne mergininkas g.gif ,del prausimosi ,skutimos reikia stumt..ir del tvarkos namie..valgyt daro normaliai smile.gif virsus dazniausiai buna saulio (jei nerekia blush2.gif ),nes kai kur reikia pastumet,ar nusprest uz ji..
Kartu ~ 13 metu,9.5 santuokoj,buvo visko .. o kurie namai be dumu... smile.gif
Atsakyti
Na mano mama jautis, mano brolis jautis... mano ex'as buvo jautis, paskui dar viena simpatija buvo jautis... žodžiu traukia mane tie jaučiai biggrin.gif Kas man nepatinka jaučiuose, tai kartais kvailas bukus, bet niekaip nepalaužiamas užsispyrimas. Jeigu, ką nors įsikals į galvą, tai laikysis iki galo. O šiaip merginos daug teisingų dalykų pastebėjo. Taip pat mano visi pažįstami jaučiai tokie mergišiai buvo, taip pat vaidina labai geručius, moka įsiteigti, ir rūpestingi, ir atidūs ir patys įsitikinę, kad tokie yra, bet kartais kai pasakys, padarys, pasielgs tai be žodžių. Labai nemėgsta pripažinti, kad suklydo ar pasielgė negerai, apkaltins visus, ką galės, bet vis viena save teisins. Žodžiu tokia mano patirtis su šiais "gyvūnėliais" lotuliukas.gif Ganėtinai prieštaringa, viena vertus, man su jais labai gera, aš labai mylima jaučiuosi ir paprasta bendrauti, aš pati avinas ir esu pastebėjusi, kad vat man jautis neleidžia užsiplieksti, moka susitvarkyti su mano temperamentu, bet kita vertus, vyrai man pasirodė nepatikimi kaip partneriai
Papildyta:
QUOTE(miklee @ 2010 08 21, 16:05)
pritariu 100 procentu, valgyt megsta labiau uz viska, vaidina pavyzdinga seimos vyra, bet is tikruju snipstas gaunas...  verysad.gif tokio savanaudzio gyvenime nesu macius...  blink.gif ir as cia apie savo vyra : su kuriuo jau 4 metus vargstu ir zaidziu korida box.gif

Va čia irgi pritarsiu... bent jau mano ex'as buvo didelis savanaudis ir visada ieškantis naudos sau. Nesvarbu draugas ar svetimas. Ir apskritai didelis egoistas. Plius apskritai tą neigė ir nepripažino to.
Atsakyti
mano vyras Jautukas wub.gif
labai darbstus,rupestingas,kantrus ir seip svajone thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyrukas - jautis wub.gif
Labai užsispyręs, niekada nepamiršta patirtų skriaudų, myli labai, bet nemoka to parodyti - nors šeima jam - viskas. Jis tikrai geras vyras, darbštus žmogus, tiek fiziškai, tiek psichologiškai visada stiprus.. Tikras jautukas ax.gif wub.gif Abu su mano tėčiu jaučiai, ir labai panašūs ax.gif tikiuosi, kad visada taip bus. Nes tėtis - mano idealas, o maniškis eina to link ax.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Sankvl @ 2010 08 25, 16:33)

toks jausmas, kad apie mano jautuką parašyta thumbup.gif
Atsakyti