Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis

QUOTE(floridija @ 2010 03 02, 00:00)
Vyrai jauciai patys geriausi draugai, visada pades nelaimeje, uz ju jautiesi kaip uz sienos thumbup.gif

sutinku jautis geras draugas thumbup.gif visiems padės,pagelbės,tik namuose pamirš padėt blush2.gif ne šeimos žmogus jautis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dajana03: 18 gegužės 2010 - 16:43
Ramus, nemokantis rodyti jausmu sad.gif, megstantis skanu maista bei komforta smile.gif. Viskas su jais gerai thumbup.gif
Atsakyti
Na mano antra puse taip pat jautis biggrin.gif ramus, megsta pavalgyti skaniai, darbininkas, stengesi del namu, padeti niekada neatsisako jei reik 4u.gif Myli savo seima ax.gif
Atsakyti
Ir MB jautis, ir labai patekinta, elgiasi su manim kaip su princese, ir vaikus tiesiog dievina, savo neturim, bet draugu vaikuciai tik aplink ji ir sukiojasi, ir tik su juo zaidzia. teko bendraut ir su oziaragiais, ir su skorpionais ir su svarstyklem, bet vyro jaucio nepalyginsi ne su kuo, tai VYras is didziosios raides smile.gif
Atsakyti
Mano vaikinas jautukas, nežinau ar čia zodiako "kaltė", bet jis labai tvarkingas, nebijantis fizinio darbo, visada pasiruošęs padaryti viską dėl draugų, jei kas ko paprašo niekuomet nepasakys "ne", taip pat jautrus ir švelnus kai reikia, aij ir aišku maistas maistas maistas. Jis mano asmeninis virėjas biggrin.gif šitame klausime man nuskilo, nes pati nemėgėja gaminti ir dar puošeiva, labai susirūpinęs tuo kaip atrodo. wub.gif
O blogosios savybės, tai imasi per mažai iniaciatyvos visais gyvenimo klausimais, pasitikintis per daug savimi, bet ne ten kur reikia,taip pat nuotaikų kaitos. Per dieną pasako po 100 kartų, kad myli, bet veiksmais jam nelabai pavyksta to parodyt. Ir dar humoro jausmas, čia pas kelis net jaucius pastebejau, kad jis ganetinai keistas ir daznai suprantamas tik jiems vieniems, nes daznai kai jie bando suskelt bajeri, tai visi juokiasi ne is bajerio, o is jo pacio. lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir as turiu savo jautuka wub.gif na kad megsta skaniai pavalgyt, tai tikrai, taciau labai jau isrankus maistui, bet ko nededa i burna, turi gera humoro jausma,bet labai greit uzsiplieskia, tvarkingas thumbup.gif
Atsakyti
Kiek pažįstų vyrų jaučių, tai gan nepastovūs žmonės, tikrai nėra šeimos žmonės, labiau rūpinasi savimi. Na aišku, paslaugūs aplinkiniams, bet ne šeimai.
Atsakyti
QUOTE(giedrutux @ 2010 07 27, 11:17)
Kiek pažįstų vyrų jaučių, tai gan nepastovūs žmonės, tikrai nėra šeimos žmonės, labiau rūpinasi savimi. Na aišku, paslaugūs aplinkiniams, bet ne šeimai.

Pritariu 4u.gif Mano EX toks buvo schmoll.gif Deklaravo tik, kad šeima -svarbiausia, o realiai... schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki mano antroji puse taip pat jautukas:) galiu pasakyti taip:) suktas-is bet ko sugalvos versliukus:))))kad valgyt megsta tai kas be ko:))))))pats kudas o valgo kaip dviese kartu mus sudejus:D rupestingas:)visada priziuri kaip koks tetis:D eik pavalgyk,ir pan:DDD kruopstus-viska padarys iki galo ir gerai.vienu zodziu jurgelis meistrelis:Dmeiles neparodys jei pasako myliu tai reiskias myliu ir nesikabinek:Djei ta zodi isgirdau vadinas komplimentu jau sia savaite nelauk:)uzteks atseit:Dziauriai taupus,taupo taupo o paskui viska sukisa i masina:DDDD masina geriausias draugas:Dtaip pat telefonas ;Dgali gyvent be baliu:)jei pakvies kas tai pasiteisins kad pavarges ir pan:)tik kad nereiktu kur tystis;D
Atsakyti
QUOTE(Burberry* @ 2010 07 11, 20:09)
visada pasiruošęs padaryti viską dėl draugų, jei kas ko paprašo niekuomet nepasakys  "ne". O blogosios savybės, tai imasi per mažai iniaciatyvos visais gyvenimo klausimais. Per dieną pasako po 100 kartų, kad myli, bet veiksmais jam nelabai pavyksta to parodyt.  Ir dar humoro jausmas ganetinai keistas ir daznai suprantamas tik jiems vieniems

Grynai apie maniškį drinks_cheers.gif Jau draugai viskas, padės kad ir kas benutiktų. Su iniciatyva irgi tas pats, tenka galvą sukti pačiai. O dėl humoro jausmo tai išvis grynų gryniausia tiesa doh.gif Atsimenu dar prieš supažindinant su draugėm įspėjau dėl jo juokų biggrin.gif Bet užtat visiškai netvarkingas. Reikia iš paskos kojines rankiot, ir šiaip vis rūpintis, kad ko nors nepamirštų. Maistą labai mėgsta, bet tik valgyti, o ne gaminti biggrin.gif Kartais laukia visą dieną kol grįšiu namo, bet pats nepasigamina nieko. Ir šiaip ganėtinai ramus žmogus, baliai festivaliai nelabai rūpi. Aj ir dar mėgsta kitus pakritikuoti. Toks jausmas kartais, kad pats protingiausias, pats išmintingiausias jis umn.gif Ir siaubingai pavydus. Mėgsta ir žinutes paskaityti, ir kartais durnumui užėjus papriekaištauti, kam ten šypsausi ir pan. doh.gif
Su laiku gal dar kokie galai išlys smile.gif
Atsakyti
1. megsta pavalgyti gerai
2. megsta pirkti daaug maisto, daug daiktu, atrodo, kad turedamas 3-4 televizorius jauciasi vertingesnis... doh.gif
3. islaidumo periodus keicia taupumo, ar net skupumo
4. laabai geros nuomones apie save, visi kiti tokie nevyke...
5. su metais darosi visai nelankstus, uzsispyres, seimoje jo zodis turi buti paskutinis
6. sekse...sekso jam reikia, tik visiskai nepaiso partneres, nuobodus
7. jei jauciasi nusikaltes, neatsiprasines, pasistengs isiteikti materialiai (nupirks ka nors)
8. nenustebkit gave nuo jo dovanu - kilima, virtuves rakandu, buities prietaisu, zodziu, ko reikia namams lotuliukas.gif
9. netvarkingas visiskai
10. myli vaikus, bet kazkodel tai matosi labiau ant svetimu doh.gif saviems grieztas
11. materialistas, siekia gerai isikurti, kad namuose nieko netruktu
12. geriausias poilsis - draugu kompanija gamtoje su saslykais, alum ir pan.
13. cia kazkas rase, kad draugams atsidaves...na, nezinau, mano jautis renkasi tik NAUDINGUS draugus!
14. geriausia savybe - jautiesi su juo saugi, jis niekada neverkslens, o ieskos iseiciu.

Atsakyti
sveikos, labai jums pavydziu kad turite jauti vyra todel norejau paklausti jusu patarimo, as jauciu didele trauka jauciams vyrams, nes jie labai vyriski su jais jautiesi saugiai ir labai noreciau nors karta su jautuku padraugauti, bet vis nepavyksta jokio nusikabint. turejau jau 2 gerbejus taciau tik ir likom draugais.. kartais atrodo kad as esu tam kad is manes kokios naudos gautu, nes tik pakalbi apie savo pinigus ar siaip ka turi gero ar pns iskart tampa draugas iskart atsiranda salia taves, o kitas pasirode lyg tik bendrauja kol gaus sex..visokias uzuominas meta ir pns jauciaussi lyg k.. o kai siaip bendraujam snekam rimtai jie nuostabus jie turi puiku humoro jausma jie mieli ir visa kita, beje isvaizda ju labai vyriska kad ir nevisada atrodo grazuoliai o siaip realiai dar nesu nei vieno vaikino jaucio turejus, kaip jus sugebate juos suvedzioti suvystyti kad jie buna jusu aciu uz ats.

siaip paskaiciusi horoskopus suprantu, kad jauciams tinka mergeles, taciau neneigiu kad ir kiti netinka, bet nesugebu jokio pasigaut padoraus jautuko. gal kuri mergele man patartu.

dar beje ar jie nera mergisiai, nes tie du kur pazystu atrode butent taip, perprate panu kabinima, ir kabina visas, o gal seimoje jie kitokie.
aciu uz jusu patarimus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dvaro: 21 rugpjūčio 2010 - 12:59