Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis

QUOTE(Daiwaras @ 2010 02 05, 20:01)
tai daugiau pati tada iniciatyvos parodyk  smile.gif na o del atsiskleidimo tai ir vel pritarsiu sykart  biggrin.gif  reik moket istraukt is jaucio ta atsiskleidima,bet cia reik sugebejimu  lotuliukas.gif viskas pasiekiama svelnumu smile.gif

teisingai sakai, reikia svelniai su jauciais elgtis, nes jie nepakencia griezto tono ar rekimo, tada tik dar labiau uzsisklendzia.
dar manau, kad jauciai yra seimos zmones ir dievina savo seima, skaudziai isgyvena isdavystes.
Atsakyti
Šeimos žmonės ... wub.gif Mėgstantys pavalgyti ... biggrin.gif Savotiški, dažnai sunkiai suprantami ... g.gif Laaaaaabai pasitikintys savimi ... ax.gif Mano tėtis ir meiliukas wub.gif
Atsakyti
jautukai - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
gyvenime vien jautukai: mama, tetis, brolis, vyras..... as....
ir musu busimas vaikiukas irgi zada buti jautukas.... thumbup.gif bigsmile.gif

vyras - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kaip ir jautis - patikimas, ištvermingas, ištikimas, darbstus... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxsxx: 19 vasario 2010 - 22:11
Jaučiai vyrai: ištikimi, darbštūs, užsispyrę. Mėgstantys gerą maistą ir gerus daiktus. Kaip čia jau kažkuri minėjo, vyrą jautį gerumu galima ir į skerdyklą nuvesti...tai yra tikra tiesa ax.gif O piktumu deja, kad ir kiek bandžiau, nieko nepeši. Va tokie tie jaučiai, patys nuostabiausi wub.gif Mano vyras jautis ir mano tėvelis jautis wub.gif myliu abu biggrin.gif
Atsakyti
as pati esu jautis, ir turiu vyra jautuka smile.gif sugyvenam gerai, kartais net pati sau pavydziu 4u.gif seip vyrai jauciai tikrai geri zmones, gerasirdziai, supratingi, ramus.. megsta skaniai pavalgyti smile.gif , yra seimos zmones, siekiantys tikslu. taip pat pritariu, kad gerumu jautuka ir i pelke isiviliosi smile.gif
moterys jauciai kazkuo panasios i vyrus ( as cia apie save smile.gif ) seima man sventas reikalas, jei graziai pakalbesi galiu ir i pelke ilipti smile.gif namai man saugiausias uostas, todel juos labai puoseleju.
tik gal su vyru siek tiek skiriames savo temperamentu. as esu impulsyvesne, karstesne.. konflikto atvejuu sprogstu kaip bomba, o jis stengiasi ramiai viska isspresti.. gal del to ir sugyvenam mirksiukas.gif
Atsakyti
mano sūnus jautis, ir daug draugių jaučių, tai mano supratimu žmonės mėgstantys pavalgyti, mėgstantys konfortą, užsispyrę, rėžiantys į akis tai ką galvoja
Atsakyti
Vyrai jauciai patys geriausi draugai, visada pades nelaimeje, uz ju jautiesi kaip uz sienos thumbup.gif
Atsakyti
isterikai
kerstingi
principuoti
Atsakyti
Maniskis jautukas geras wub.gif Kad principuoti-tai drinks_cheers.gif Bet kadangi ir tetis jautis,tai vyras jautis buvo nebebaisu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mei @ 2010 03 07, 02:22)

principuoti

maniškis irgi jautis.... kad principingas tai sutinku..bet juk kai reikia, moteriškomis gudrybėmis pasinaudojant galima apeiti tuos principus mirksiukas.gif ax.gif biggrin.gif
o šiaip,tiek išliaupsinot jautukus,ką čia ir bepridurti..Geri tie jaučiai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vyrai jautukai geri wub.gif faktas lieka faktu, kad jie mėgsta skaniai pavalgyti biggrin.gif Užsispyrę...kai jau pyksta geriau leisk jam atvėsti, nelysk į akis....
Atsakyti
nu negaliu neparasyti...ka jus tie jauciam darot kad pas jus jie tokie geri...maniskis irgi jautis, kaip ir as pati ir sunus...
gyvenam jau 4 metai, bet....iki vaikiuko viskas grazu buvo, o po to pradejo griuti kol visiskai sugriuvo...nepasakyciau kad jis blogas, bet karstakosis nemoka su moterimi elgtis, jei negauna ko nori(dazniausia tai seksas) pasiunta, elgiasi kaip su siuksle...ir po to net neatsiprases lyg niekur niek0 gyena...va toks man jautukas
Atsakyti