Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis

Ką moteriška lytis manote apie Jautukus? g.gif smile.gif
Atsakyti
puikūs- dirba daug, pavalgyti mėgsta, bet kur nusivesti gali tarpuragį pakedenus... lotuliukas.gif
O iš tikrųjų, tai bent jau man jautis nuskilo- svajonė... tongue.gif
Atsakyti
Aš irgi galiu pasidžiaugti, kad mano gyvenime pasitaikė net trys Jautukai blush2.gif tėtis, draugas ir vaikinas smile.gif Bendrai Jautukai yra tikrai labai geri vyrai šeimoje: darbštūs, atsakingi, rūpestingi,keliantys sau didelius tikslus ir juos įgyvendinantys, tačiau dažnokai užsispyrę ne tada, kai reikia. Na, mano manymu, Jautukas tuo geresnis visame kame, kuo labiau jis pažįsta pats save ir išmoksta naudotis savo privalumais smile.gif
Jei tektų rinktis vyrą pagal horoskpą, tai tikrai imčiau Jautuką, nes su jais labai gera, ramu, patikima 4u.gif Na jau akivaizdu, kad aš rimtai simpatizuoju jiems ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Geri zmones tie jautukai, tik sakyciau neryztingi ir nedrasus. gal kas patartu kaip susipazinti su jauciu?
Atsakyti
mano vyras jautis dziaugiuosi kad ji turiu wub.gif paslaptyngas siek tiek kuklus gerasirdis labai mylintis vaika bei mane ir gan kantrus zmogus thumbup.gif
Atsakyti
''besisypsanti'' paprasciausiai pakanka bendravimo... smile.gif) mirksiukas.gif na gal siek tiek ir nedrasus,bet tikrai ne visur... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(niekad @ 2010 01 19, 13:21)

niekad, 19 Sau 2010 - 13:21, parašė:

niekad, 19 Sau 2010 - 13:21, parašė:

puikūs- dirba daug, pavalgyti mėgsta, bet kur nusivesti gali tarpuragį pakedenus... lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turiu gera drauga jauti tai patikimas,labai geros sirdies,gal net pernelyg jautrus,kritikas(sau labiausiai),uzsispyres,svajotojas,rupestingas,siekiantis tikslu.Na as net nezinodama,kad jis jautis jau tai supratau is tokio savotisko bendravimo,kuri pastebejau jauciai turi smile.gif be draugo dar viena puiku jauti pazinojau,tik jis komunikabilesnis,linksmesnis,labai zavus vyras.Zodziu,man kaip oziaragei zemes zenklui kitas zemes zenklas jautis patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiwaras @ 2010 01 31, 16:18)

Daiwaras, 31 Sau 2010 - 16:18, parašė:

Daiwaras, 31 Sau 2010 - 16:18, parašė:

''besisypsanti'' paprasciausiai pakanka bendravimo... smile.gifmirksiukas.gif  na gal siek tiek ir nedrasus,bet tikrai ne visur...  thumbup.gif

''besisypsanti'' paprasciausiai pakanka bendravimo... smile.gifmirksiukas.gif  na gal siek tiek ir nedrasus,bet tikrai ne visur...  thumbup.gif

bet kaip pradeti bendrauti, jeigu matau, kad atkreipia i mane demsi, pasiziuri liudnom akytem ir nusuka jas i sona? gal tiesiog nepakankamai jam patinku...
o siaip kiek pazystu jauciu tikrai idomus zmones ir turi ka pasakyti, tik sunkiai atsiskleidzia.
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2010 02 04, 11:21)

besišypsanti, 04 Vas 2010 - 11:21, parašė:

besišypsanti, 04 Vas 2010 - 11:21, parašė:

bet kaip pradeti bendrauti, jeigu matau, kad atkreipia i mane demsi, pasiziuri liudnom akytem ir nusuka jas i sona? gal tiesiog nepakankamai jam patinku...
o siaip kiek pazystu jauciu tikrai idomus zmones ir turi ka pasakyti, tik sunkiai atsiskleidzia.

tai daugiau pati tada iniciatyvos parodyk smile.gif na o del atsiskleidimo tai ir vel pritarsiu sykart biggrin.gif reik moket istraukt is jaucio ta atsiskleidima,bet cia reik sugebejimu lotuliukas.gif viskas pasiekiama svelnumu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiwaras: 05 vasario 2010 - 18:01
Maniskis irgi jautis, dziaugiuosi, kad atsirado mano gyvenime wub.gif Begalo atsakingas, darbstus, paslaugus, jauciuosi su juo saugi, nepaliks bedoje, siekiantis tikslo bet kokia kaina, rupestingas, visada pades, mylintis tik to nelabai mokantis parodyti, neis ir neciuciuos kaip mazo vaiko, daugiau demesio pati jam rodau, nei jis man, bet man uztenka ax.gif Ziauriai uzsispyres, jei pasakys, kad to nedarys, tai niekaip neperkalbesi, tai tiek smile.gif
Idomu butu, koki horoskopai yra moteriskosios puses jautuku smile.gif As zuvyte
Atsakyti
As mergele, vyras jautis. Labai dziaugiuosi, kad gyvenimas( Draugu portalas blush2.gif ) man atsiunte toooki zmogu thumbup.gif . Pirmas vyras buvo mergele,tai kazkoks kosmaras! Draugais likom,bet geru prisiminimu jokiu. Sitas JAUTUKAS visai kitoks. Ko gero tai patys geriausi vyrai pasaulyje. Dabar jau 3m. as galiu jaustis TIKRA moterimi, o ne mama, zmona ir namu seimininke.
Atsakyti