Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

xdina-nu ir prikepiai blink.gif šaunuolė,prašom rodytis dažniau mirksiukas.gif
dženetukas-kokios rožės wub.gif -puikiai pavyko thumbup.gif
artėja savaitgalis-lauksim grožybių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 01 20, 00:06)
*Jonė*, dailus torčiukas, tik man gal kokių pabarstukų dar trūksta
Tiesa, o pastilažas nebijo grietinėlės? ar nepatyžta rožytės per parą ant torto? Aš lyg kažkada dėjau, tai nesusigyveno, iš karto nieko, o paskui suminkštėjo gerokai.

Paminksteja siek tiek gelytes nuo grietineles,bet tikrai neistezta

QUOTE(ooo @ 2010 01 20, 08:56)
negalima dirbti ir kepti vakarais tortu  doh.gif
vakar darbe svarstem ikainius, o vakare surinkinejau snikersa, nesugalvojau kaip puosiu, tai pus nekaties sapnavaui, kaip perpjauto torto puses tarpusavy gincijosi apie ju puosimo ikainius  cia vadinasi faaaaze...

lotuliukas.gif

QUOTE(olga25 @ 2010 01 20, 14:38)
Na pasirodysiu su savo pirmu nevykeliu gyvuneliu bandymu. Daryti is pastiliazo. Tiesa kazkaip jis man nelabai gavosi  Pradejo labai trupeti  Bet siaip labai smagu tas figureles lipdyti. Kol vaikas miega mama prisimena vaikyste Atsiprasau uz nekokybiska nuotrauka, bet kazkas su fotiku darosi

Simpatulkos

QUOTE(adriu @ 2010 01 20, 20:10)
tylu ramu-nešu savo kuklutį medutį

Tas kuklutis tikras grazutis,labai niamnis

QUOTE(xdina @ 2010 01 21, 01:05)
[cia sudėjau tortu foto paeiliui, nuo pirmųjų iki paskutinių mano darbų...

P.S. nemoku sukelti kad tiesiai rodytu 

Oho,mergyt,pavarei,kelk per radikal

QUOTE(RiMami @ 2010 01 21, 02:32)
Nu jooo... čia pas mus tyla prieš audrą tskant buvo... vat atėjo naujokėlė ir kad skėlė tai skėlė  xdina, tavo tortukai laaaabai dailūs ir gražūs, sveika prisijungus prie mūsų

Jone, koks gražumas tavo tortuko, o jau pynimas - pa-vyz-di-nis kaip tau taip pavyko

adriu, labai simpatiškas tavo torčiukas  wub.gif
Nu aš tai jau neįsivaizduoju, kur tu ten matai nevykėlius  Figūrėlės tiesiog pritrenkiančiai dailios  lauksim torto su jomis mirksiukas.gif

Agniuk, ačiū už patarimus dėl meškerės, turėsiu omeny

Maniau,kad uztrunka kol mase apdengi,bet sita kol apipyniau ranka paskaudo,nu nemoku greitai blush2.gif

QUOTE(Dzanetukas @ 2010 01 21, 09:16)
Sveikos kepejeles 
Na pradesiu nuo pradziu
Jone - kiek kantrybes reikia tokiam pinimui, sakes - idealiai 
Olga25 - nimatau kame tie gyvuniukai brokuoti  labai mielos isvaizdos, tokie - kokiu vaikuciams ir reikia
Adriu - nieko sau kuklutis  apsalau - man taip sokoladas su grietinele patinka
Xdina - o jau tortu gausa, ir ko gi tiek laiko sliepeisi??? Jei kiekviena taip sleps savo bandymus tai temuke vietoje stoves  Dazniau reikie pasirodyti 
Na o as vakar baigiau pirma savo tortuka ne savo seimai skirta - drauge anytai dovanu vezasi 
Snikeris - MMG - si karta jau kaip idealiai gavosi thumbup.gif is tikruju super mase  , sokoladines rozes pagal Monikute ir Kirbes plykitos teslos lapeliai( tik juos savaip dariau blush2.gif ) ir kringeliukai aistingas - bet vat su juo privargau( vos du savo mikserius nepalaidojau  ), ir nestovejo jis man kaip parodyta nuotraukyteje - nzn net ka ne taip padariau  Bet kaip pirmam kartui - tai bus gerai

Labai dailu,saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 01 21, 11:31)
Dzanetukas, rožytės gražios thumbup.gif  tik aš tuo aisingu ne taip vingiuočiau, nes nėra simetrijos jokios kažkaip g.gif  nei šonas, ne aplink, kažkas ne taip su krengeliavimu g.gif

Tai man taip pat atrodo nei sis nei tas, bet aplamai su aistingu pirmas mano bandymas buvo doh.gif dar gelbsti tai, kad ten, kur vezasi torciuka - jokios progos nera karsta.gif tiesiog pasilepinti biggrin.gif
Atsakyti
merdzinos,dariau sokoladine mase (sokoladas+medus) kur palikau tik balto sokolado,kieta kaip akmuo is po nakties saldytuve mase,o kur idejau dazu,ne tokia,tokia tasesne..kame reples?taip gali buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 21, 06:21)
aš ir galvoju, kur Jolka999 taip ilgai prapuolus, o jinai grožio salonuose įvaizdį keitė  thumbup.gif

xdina  thumbup.gif  šaunu, kantrybė neišpasakyta tiek laiko slėpti tokius tortus, su dengiamaisiais matosi būta truputį vargo, bet nieko, išmoksi, užlėk dažniau pas mus ir būtinai rodykis grožius, mane pakerėjo Žaibas makvynas pskutinis, toks nedickas atrodo  thumbup.gif kas labai krito į akis, tai labai dailios gėlytės, švelnios spalvos  thumbup.gif  šaunuolė  thumbup.gif

Nu su kočiojamom dengimo masem tai dar vargstu, limpa man prie pavirsiaus labai, tai paskui per maza išsikočioju arba perdedu pudros ir tada trupa trukineja.O kiti kur celiulitiniai matos tai ten su šokoladine marshmalow mase dengti, tai realiai taip ryškiai nesimate tu nelygumu, bet foto tai visai fotkinau ir del apšvietimo vistiek išryškėjo.
Paskutini masiniukas tai nebuvo labai mažas, nes dariau 30cm skersmens formoje o paskui šonus nupjoviau, dadėjau ir gavos kas gavos, o tortas tai jogurtinis buvo.
Kur ankstesnė foto buvo su mašiniuku tai tas mažas palyginus buvo, bet ir dariau is tynginio mases pagrinda o poto visokiom masėm buvo apdengtas.
Atsakyti
QUOTE(xdina @ 2010 01 21, 00:07)
.
Bandau ikelti foto su vienais iš pirmųjų mano tortais smile.gif

niu šaunuole.....labnai faini torciukai...ir su beze matau viskas gerai sekasi..... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 01 21, 09:46)
merdzinos,dariau sokoladine mase (sokoladas+medus) kur palikau tik balto sokolado,kieta kaip akmuo is po nakties saldytuve mase,o kur idejau dazu,ne tokia,tokia tasesne..kame reples?taip gali buti? g.gif

Dazai visada pakeicia mases konsistencija
Ten, kur dejai dazu, po saldytuvo t.b. irgi kieta, jeigu nelabai, pabandyk padaryt lapelius, kazi, ar laikys forma, jeigu nelaikys, tai dadek dar sokolado ir vel i saldytuva
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na, naujokei didelis balionas, tiek graziu tortuku 4u.gif
Visi kiti irgi labai saunus tortukai mirksiukas.gif
QUOTE(mmergyte @ 2010 01 21, 08:46)

kame reples tai tikrai nezinau, bet taip buti gali lotuliukas.gif man irgi taip buvo, tik as medaus padauginau blush2.gif Tuomet kita diena (nes tik tada turejau galimybe) vel pasildziau ir dadejau sokolado, viskas gavosi liuks ax.gif Rytoj tureciau pasirodyti su paskutiniu tortuku. Jei iseis kas nors, zinoma, nes siandien vakare puosiu ax.gif Kazkaip bijau, nes jubiliejus, dar sake zmoniu daug bus unsure.gif O dar kai po paskutinio negavau jokiu atsiliepimu, patiko, nepatiko verysad.gif vaizdas kiek zinau patiko, o va skonis nezinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 01 21, 09:46)

man ir kieta gavosi ,issikocioja plonai ,bet formos gelytej ir nelaiko
aciu uz patarima ,del papildomos dozes sokolado mirksiukas.gif
Atsakyti

bendras3
sveikos kepejeles,kokie cia saunus tortukai pas jus thumbup.gif .arteja musu vyrelio gimtadienis,tai noreciau kazka panasaus kaip sis tortukas butu,labai patiko masineles thumbup.gif .torta zadu pati kept,bet nemoku tu masineliu pasigamint blush2.gif .gal galit kas pamokyt,is ko ir kaip jas reik daryt g.gif .nes nerandu kur butu parasyta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lialytia @ 2010 01 21, 05:01)
help.gif  help.gif Atsiprašau, kad ne į temą, bet čia daugiausiai tortų šedevrų kūrėjų lankosi, tad norėjau paklausti, gal kas Vilniuje galėtų parduoti (sumokėčiau kiek reikia ir pati atvažiuočiau pasiimti) porą dėžučių tortams? Reikia labai skubiai iki penktadienio vakaro!!! Gal kas iš vilniečių galėtų padėti??? Prašau laaaaabai... parašykite į až., jei kas nors galėtų padėti blush2.gif

Nuvaziuok i http://www.sangaida....php?p=KONTAKTAI paneriug 20a ... tik nevaziuok i naugarduko gatve,ten nieks nieko nepardavineja.... ten tik sutartis pasirasineja ir pan. ten Sangaidoj issirinksi kokiu nori dezuciu dydziu,ir ne tik dezuciu mirksiukas.gif mirksiukas.gif bet yra tik skaidrios,nebent po Kaledu uzveze daugiau.....

Ten bus toks neisvaizdus pastatas nepanasus i parduotuve, lyg maza iskaba prie ivaziavimo bus, iejus i kiema pasisukt i desine ir eit iki galo(neissigask jei pasirodys sandeliai o ne parduotuves kiemas),paciam gale pamatysi duris i parduotuve mirksiukas.gif jeigu nematysi deziu paklausk pardaveju jos papraso ir atnesa is sandelio.... sekmes ieskant

xdina saunuole blink.gif thumbup.gif ale ir turek kantrybes sitiek laiko savo grozius slept... kitakart neslepk o pasirodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuk@s: 21 sausio 2010 - 11:33
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 01 21, 13:30)
Nuvaziuok i http://www.sangaida....php?p=KONTAKTAI paneriug 20a ...  tik nevaziuok i naugarduko gatve,ten nieks nieko nepardavineja.... ten tik sutartis pasirasineja ir pan. ten Sangaidoj issirinksi kokiu nori dezuciu dydziu,ir ne tik dezuciu  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  bet yra tik skaidrios,nebent po Kaledu uzveze daugiau.....

Ten bus toks neisvaizdus pastatas nepanasus i parduotuve, lyg maza iskaba prie ivaziavimo bus, iejus i kiema pasisukt i desine ir eit iki galo(neissigask jei pasirodys sandeliai o ne parduotuves kiemas),paciam gale pamatysi duris i parduotuve  mirksiukas.gif  jeigu nematysi deziu paklausk pardaveju jos papraso ir atnesa is sandelio.... sekmes ieskant

Ir man ir man naudinga informacija thumbup.gif ACIU Agniuk@s aciuks.gif
Atsakyti