Na ka, prieš gerus 9mėnesius apsilankius šioje forumo temoje, ir aš užsikrečiau šita liga, taip dasidėjo dar vienas naujas hobis. Tik vis nepasiryždavau pasirodyti.Noriu labai padėkoti jums kad dalinatės šio meno gudrybėmis su nepatyrusiomis...Taigi didelis Ačiū visoms....
Bandau ikelti foto su vienais iš pirmųjų mano tortais
Drugeliai tai net nepamenu tiksliai, tikriausiai iš pirktinės masės skirtos tortų dengimui.
O eglutės tai darytos iš tinginio masės pagrindas, o po to cukraus pudros mase apdzibuota.
O eglutės tai darytos iš tinginio masės pagrindas, o po to cukraus pudros mase apdzibuota.
Nu jooo... čia pas mus tyla prieš audrą tskant buvo... vat atėjo naujokėlė ir kad skėlė tai skėlė xdina, tavo tortukai laaaabai dailūs ir gražūs, sveika prisijungus prie mūsų
Jone, koks gražumas tavo tortuko, o jau pynimas - pa-vyz-di-nis kaip tau taip pavyko
adriu, labai simpatiškas tavo torčiukas
Nu aš tai jau neįsivaizduoju, kur tu ten matai nevykėlius Figūrėlės tiesiog pritrenkiančiai dailios lauksim torto su jomis
Agniuk, ačiū už patarimus dėl meškerės, turėsiu omeny
Jone, koks gražumas tavo tortuko, o jau pynimas - pa-vyz-di-nis kaip tau taip pavyko
adriu, labai simpatiškas tavo torčiukas
QUOTE(olga25 @ 2010 01 20, 14:38)
Na pasirodysiu su savo pirmu nevykeliu gyvuneliu bandymu.
Nu aš tai jau neįsivaizduoju, kur tu ten matai nevykėlius Figūrėlės tiesiog pritrenkiančiai dailios lauksim torto su jomis
Agniuk, ačiū už patarimus dėl meškerės, turėsiu omeny
[quote=xdina,2010 01 21, 01:05]
cia sudėjau tortu foto paeiliui, nuo pirmųjų iki paskutinių mano darbų...
o kokius torciukus gaminai? kokie reseptukai?
nu pasakiski tortukai saunuole
cia sudėjau tortu foto paeiliui, nuo pirmųjų iki paskutinių mano darbų...
o kokius torciukus gaminai? kokie reseptukai?
nu pasakiski tortukai saunuole
Atsiprašau, kad ne į temą, bet čia daugiausiai tortų šedevrų kūrėjų lankosi, tad norėjau paklausti, gal kas Vilniuje galėtų parduoti (sumokėčiau kiek reikia ir pati atvažiuočiau pasiimti) porą dėžučių tortams? Reikia labai skubiai iki penktadienio vakaro!!! Gal kas iš vilniečių galėtų padėti??? Prašau laaaaabai... parašykite į až., jei kas nors galėtų padėti
xdina,nu mergyt,pavarei tu cia.........kokie tortai parodyk savo grozius ir dazniau,nelaikyk paslepus
aš ir galvoju, kur Jolka999 taip ilgai prapuolus, o jinai grožio salonuose įvaizdį keitė
xdina šaunu, kantrybė neišpasakyta tiek laiko slėpti tokius tortus, su dengiamaisiais matosi būta truputį vargo, bet nieko, išmoksi, užlėk dažniau pas mus ir būtinai rodykis grožius, mane pakerėjo Žaibas makvynas pskutinis, toks nedickas atrodo kas labai krito į akis, tai labai dailios gėlytės, švelnios spalvos šaunuolė
xdina šaunu, kantrybė neišpasakyta tiek laiko slėpti tokius tortus, su dengiamaisiais matosi būta truputį vargo, bet nieko, išmoksi, užlėk dažniau pas mus ir būtinai rodykis grožius, mane pakerėjo Žaibas makvynas pskutinis, toks nedickas atrodo kas labai krito į akis, tai labai dailios gėlytės, švelnios spalvos šaunuolė
Sveikos kepejeles
Na pradesiu nuo pradziu
Jone - kiek kantrybes reikia tokiam pinimui, sakes - idealiai
Olga25 - nimatau kame tie gyvuniukai brokuoti labai mielos isvaizdos, tokie - kokiu vaikuciams ir reikia
Adriu - nieko sau kuklutis apsalau - man taip sokoladas su grietinele patinka
Xdina - o jau tortu gausa, ir ko gi tiek laiko sliepeisi??? Jei kiekviena taip sleps savo bandymus tai temuke vietoje stoves Dazniau reikie pasirodyti
Na o as vakar baigiau pirma savo tortuka ne savo seimai skirta - drauge anytai dovanu vezasi
Snikeris - MMG - si karta jau kaip idealiai gavosi is tikruju super mase , sokoladines rozes pagal Monikute ir Kirbes plykitos teslos lapeliai( tik juos savaip dariau ) ir kringeliukai aistingas - bet vat su juo privargau( vos du savo mikserius nepalaidojau ), ir nestovejo jis man kaip parodyta nuotraukyteje - nzn net ka ne taip padariau Bet kaip pirmam kartui - tai bus gerai
Na pradesiu nuo pradziu
Jone - kiek kantrybes reikia tokiam pinimui, sakes - idealiai
Olga25 - nimatau kame tie gyvuniukai brokuoti labai mielos isvaizdos, tokie - kokiu vaikuciams ir reikia
Adriu - nieko sau kuklutis apsalau - man taip sokoladas su grietinele patinka
Xdina - o jau tortu gausa, ir ko gi tiek laiko sliepeisi??? Jei kiekviena taip sleps savo bandymus tai temuke vietoje stoves Dazniau reikie pasirodyti
Na o as vakar baigiau pirma savo tortuka ne savo seimai skirta - drauge anytai dovanu vezasi
Snikeris - MMG - si karta jau kaip idealiai gavosi is tikruju super mase , sokoladines rozes pagal Monikute ir Kirbes plykitos teslos lapeliai( tik juos savaip dariau ) ir kringeliukai aistingas - bet vat su juo privargau( vos du savo mikserius nepalaidojau ), ir nestovejo jis man kaip parodyta nuotraukyteje - nzn net ka ne taip padariau Bet kaip pirmam kartui - tai bus gerai
xdina, kiek torčiukų gražių Gėlyčių spalvytės tikrai labai švelnios, tos violetinės dažniau čia užsuk pasirodyti.
Dzanetukas, rožytės gražios tik aš tuo aisingu ne taip vingiuočiau, nes nėra simetrijos jokios kažkaip nei šonas, ne aplink, kažkas ne taip su krengeliavimu
Dzanetukas, rožytės gražios tik aš tuo aisingu ne taip vingiuočiau, nes nėra simetrijos jokios kažkaip nei šonas, ne aplink, kažkas ne taip su krengeliavimu