Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Na ka, prieš gerus 9mėnesius apsilankius šioje forumo temoje, ir aš užsikrečiau šita liga, taip dasidėjo dar vienas naujas hobis. Tik vis nepasiryždavau pasirodyti.Noriu labai padėkoti jums kad dalinatės šio meno gudrybėmis su nepatyrusiomis...Taigi didelis Ačiū visoms....
Bandau ikelti foto su vienais iš pirmųjų mano tortais smile.gif
Atsakyti
[/quote]
bendras11
Papildyta:

bendras2
bendras4
bendras3
bendras6
bendras5
bendras7
cia sudėjau tortu foto paeiliui, nuo pirmųjų iki paskutinių mano darbų...

P.S. nemoku sukelti kad tiesiai rodytu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xdina: 21 sausio 2010 - 01:06
QUOTE(adriu @ 2010 01 20, 20:10)
tylu ramu-nešu savo kuklutį medutį topsecret.gif

Labai gražu. O iš ko drugeliai padaryti?

QUOTE(xdina @ 2010 01 21, 01:05)

Nu mergaite, pavarei thumbup.gif Kai pakrovei grožių, tai maža nepasirodė 4u.gif
O kalėdinių eglutės, iš ko ten padarytos, kad standžiai taip stovi?
Atsakyti
Drugeliai tai net nepamenu tiksliai, tikriausiai iš pirktinės masės skirtos tortų dengimui.
O eglutės tai darytos iš tinginio masės pagrindas, o po to cukraus pudros mase apdzibuota.
Atsakyti
Nu jooo... čia pas mus tyla prieš audrą tskant buvo... vat atėjo naujokėlė ir kad skėlė tai skėlė bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif xdina, tavo tortukai laaaabai dailūs ir gražūs, sveika prisijungus prie mūsų mirksiukas.gif

Jone, koks gražumas tavo tortuko, o jau pynimas - pa-vyz-di-nis good.gif kaip tau taip pavyko bigsmile.gif

adriu, labai simpatiškas tavo torčiukas wub.gif

QUOTE(olga25 @ 2010 01 20, 14:38)
Na pasirodysiu su savo pirmu nevykeliu gyvuneliu bandymu.

Nu aš tai jau neįsivaizduoju, kur tu ten matai nevykėlius blink.gif Figūrėlės tiesiog pritrenkiančiai dailios wub.gif lauksim torto su jomis mirksiukas.gif

Agniuk, ačiū už patarimus dėl meškerės, turėsiu omeny 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 21 sausio 2010 - 02:35
[quote=xdina,2010 01 21, 01:05]

o kokius torciukus gaminai? kokie reseptukai?
nu pasakiski tortukai saunuole wub.gif
Atsakyti
help.gif help.gif Atsiprašau, kad ne į temą, bet čia daugiausiai tortų šedevrų kūrėjų lankosi, tad norėjau paklausti, gal kas Vilniuje galėtų parduoti (sumokėčiau kiek reikia ir pati atvažiuočiau pasiimti) porą dėžučių tortams? Reikia labai skubiai iki penktadienio vakaro!!! Gal kas iš vilniečių galėtų padėti??? Prašau laaaaabai... parašykite į až., jei kas nors galėtų padėti blush2.gif
Atsakyti
[quote=xdina,2010 01 21, 03:05]
[/quote]
bendras11
Papildyta:

bendras2
bendras4
bendras3
bendras6
bendras5
bendras7

P.S. nemoku sukelti kad tiesiai rodytu blush2.gif
[/quote]

O man nerodo nuotrauku unsure.gif
Atsakyti
xdina,nu mergyt,pavarei tu cia.........kokie tortai bigsmile.gif parodyk savo grozius ir dazniau,nelaikyk paslepus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš ir galvoju, kur Jolka999 taip ilgai prapuolus, o jinai grožio salonuose įvaizdį keitė thumbup.gif

xdina thumbup.gif šaunu, kantrybė neišpasakyta tiek laiko slėpti tokius tortus, su dengiamaisiais matosi būta truputį vargo, bet nieko, išmoksi, užlėk dažniau pas mus ir būtinai rodykis grožius, mane pakerėjo Žaibas makvynas pskutinis, toks nedickas atrodo thumbup.gif kas labai krito į akis, tai labai dailios gėlytės, švelnios spalvos thumbup.gif šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles 4u.gif
Na pradesiu nuo pradziu ax.gif
Jone - kiek kantrybes reikia tokiam pinimui, sakes - idealiai thumbup.gif
Olga25 - nimatau kame tie gyvuniukai brokuoti lotuliukas.gif labai mielos isvaizdos, tokie - kokiu vaikuciams ir reikia mirksiukas.gif
Adriu - nieko sau kuklutis blink.gif apsalau - man taip sokoladas su grietinele patinka wub.gif
Xdina - o jau tortu gausa, ir ko gi tiek laiko sliepeisi??? thumbup.gif Jei kiekviena taip sleps savo bandymus tai temuke vietoje stoves unsure.gif Dazniau reikie pasirodyti mirksiukas.gif
Na o as vakar baigiau pirma savo tortuka ne savo seimai skirta - drauge anytai dovanu vezasi blush2.gif
Snikeris - MMG - si karta jau kaip idealiai gavosi thumbup.gif is tikruju super mase thumbup.gif , sokoladines rozes pagal Monikute ir Kirbes plykitos teslos lapeliai( tik juos savaip dariau blush2.gif ) ir kringeliukai aistingas - bet vat su juo privargau( vos du savo mikserius nepalaidojau lotuliukas.gif ), ir nestovejo jis man kaip parodyta nuotraukyteje - nzn net ka ne taip padariau doh.gif Bet kaip pirmam kartui - tai bus gerai blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzanetukas: 21 sausio 2010 - 09:17
xdina, kiek torčiukų gražių thumbup.gif Gėlyčių spalvytės tikrai labai švelnios, tos violetinės wub.gif dažniau čia užsuk pasirodyti. mirksiukas.gif

Dzanetukas, rožytės gražios thumbup.gif tik aš tuo aisingu ne taip vingiuočiau, nes nėra simetrijos jokios kažkaip g.gif nei šonas, ne aplink, kažkas ne taip su krengeliavimu g.gif
Atsakyti