Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*Jonė* @ 2010 01 19, 19:58)
blush2.gif  Tai as tokia kaimo bobialka

Bet neviena kaimo bobelka tokius tortus meistrauja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2010 01 19, 02:39)

Nu o Agniuko žvejybiniam tortui tai medalis nuo manęs ir MB (t.p. užkietėjusio žvejo... akis "išvarvinom" abu bežiūrėdami laugh.gif) nu liuks ir žuvys kibire sumastyk tu man taip thumbup.gif ir aš savo rybakui laugh.gif audžiu mintį kažką žvejybiško sumeistraut jubiliejaus proga wacko.gif

Labai aciu blush2.gif malonu kad patiko bigsmile.gif Minti apie zuvis kibire maciau kazkurios cia is musu torte,bet nepamenu kurios blush2.gif nes senai labai ziurejau smile.gif
Jeigu darysit meskere plona,patariu i vidu ideti vielute,nes ooooi bedu apturejau doh.gif doh.gif
P.S. tevui palinkejau kad gaudytu tik tokias zuvis kuri ant kabliuko jau (jei matosi tipo znt zilkos ta didzioji pakibus, ir kad visos zuvys buvu tokios dideles kad kibiran netilptu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuk@s: 19 sausio 2010 - 20:31
*Jonė*, dailus torčiukas, tik man gal kokių pabarstukų dar trūksta g.gif
Tiesa, o pastilažas nebijo grietinėlės? ar nepatyžta rožytės per parą ant torto? Aš lyg kažkada dėjau, tai nesusigyveno, iš karto nieko, o paskui suminkštėjo gerokai. g.gif
Atsakyti
negalima dirbti ir kepti vakarais tortu doh.gif
vakar darbe svarstem ikainius, o vakare surinkinejau snikersa, nesugalvojau kaip puosiu, tai pus nekaties sapnavaui, kaip perpjauto torto puses tarpusavy gincijosi apie ju puosimo ikainius doh.gif lotuliukas.gif cia vadinasi faaaaze...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 20 sausio 2010 - 08:56
Na pasirodysiu su savo pirmu nevykeliu gyvuneliu bandymu. Daryti is pastiliazo. Tiesa kazkaip jis man nelabai gavosi g.gif Pradejo labai trupeti doh.gif Bet siaip labai smagu tas figureles lipdyti. Kol vaikas miega mama prisimena vaikyste lotuliukas.gif Atsiprasau uz nekokybiska nuotrauka, bet kazkas su fotiku darosi blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2010 01 20, 10:56)
negalima dirbti ir kepti vakarais tortu  doh.gif
vakar darbe svarstem ikainius, o vakare surinkinejau snikersa, nesugalvojau kaip puosiu, tai pus nekaties sapnavaui, kaip perpjauto torto puses tarpusavy gincijosi apie ju puosimo ikainius  doh.gif  lotuliukas.gif cia vadinasi faaaaze...

Čia jau iš fantastikos srities lotuliukas.gif

Olga25, gerulė untis thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
tylu ramu-nešu savo kuklutį medutį topsecret.gif
user posted image
Atsakyti
nu prabangus tas kuklumas sakyčiau, toks aristokratiškas, nei per daug, nei per mažai thumbup.gif
Atsakyti
ačiū olesta, negalėjau išplakt grietinėlės dzibam doh.gif kažkaip nesiplakė ir psio doh.gif da taip nebūvo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 20 sausio 2010 - 20:21
QUOTE(adriu @ 2010 01 20, 20:10)
[

Jau torto "trapumas" ir lengvumas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 01 20, 22:10)
user posted image

Gržuuuu mirksiukas.gif šokoladas .... wub.gif ir grietinėlė... thumbup.gif taip dabar norėčiau blush2.gif
Atsakyti
olga25, miela trijulė thumbup.gif

adriulabai jau skaniai atorodo torčiukas bigsmile.gif taip ir norisi gabaliuko thumbup.gif
Atsakyti