Labai labai grazus tortukai knyga o appel obuoliuka tai mano mintis buvo vyrui iskept, nes jis appel fanas, visa technika pas ji tik tokia, bet jo gimtadienis tik vasara, uztai koki pavizdi pamaciau nereiks taip smarkiai smegeneliu sukt, kai jau gatava matai, idialiai padarytas tik man lapukas proporciskai siek tiek didesnis turetu buti.
Mergaites , ka daryti jei pasiziurejus nu taip norisi kepti, kad net sirdis alpsta o seimyna maitinasi tik labai sveikai ir grieztai, tortai tik ipatingom progom o kaip tycia ir aplinkos zmogiukams jokiu progu ner kaip isgyvent iki vasario
kibsiu i rozes sokoladines
Mergaites , ka daryti jei pasiziurejus nu taip norisi kepti, kad net sirdis alpsta o seimyna maitinasi tik labai sveikai ir grieztai, tortai tik ipatingom progom o kaip tycia ir aplinkos zmogiukams jokiu progu ner kaip isgyvent iki vasario
kibsiu i rozes sokoladines
QUOTE(olga25 @ 2010 01 19, 09:08)
Mazuliux barbe gavosi Tokiam rezultatui jokiu dazu negaila
Aciu Prie progos atvesiu dazus atiduoti
QUOTE(neramuole @ 2010 01 19, 10:12)
asseni, as tavo parase kai obuoli pamaciau, dingtelejo mintis kam cia ta paveiksliuka issisaugojo ne i tema labai gera apgaule, tobulai padaryta
Va ir man taip buvo, irgi niekaip nesupratau, ką ten tas ženklas apple veikia
Mazuliux tikrai šauni barbė
Jone, koks niamnis, o bernelių tai čia koks, negirdėtas visai
jone,labai pynimas tvarkingas ir rožytės gražios tik man lapelių norėtųsi daugiau pabraukytų ar paspalvintų dar
Sveikos kepėjėles- menininkės daug jau puošybos puslapių perskaičiau ir jei dėl biskvito viskas aišku ,tai dėl puošim visai niekas neaišku ,gal galėtumėt mestelti nuorodas dengimo mąsei ir papuošimų mąsei ,ir dar vienas klausimas kaip dengimo mąsę padarot saldrūgštę? iš ankso kas atsakys
QUOTE(Olesta @ 2010 01 19, 15:50)
Jone, koks niamnis, o bernelių tai čia koks, negirdėtas visai
Idejus recepta i cia tema,cia pas mus vietine kepyklele kazkada kepe,nieko blatno tik,kad norejo tokio
QUOTE(adriu @ 2010 01 19, 15:52)
jone,labai pynimas tvarkingas ir rožytės gražios tik man lapelių norėtųsi daugiau pabraukytų ar paspalvintų dar
Lapeliu planuose nebuvo,norejau visa virsu ale herberom apdet,bet negraziai ziurejosi,tai padariau taip
Jonė- labai kruopštus tortukas atrodo man tvorelė labai kaimą primena
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 19, 17:39)
Jonė- labai kruopštus tortukas atrodo man tvorelė labai kaimą primena
Tai as tokia kaimo bobialka
*Jonė* saunuole sparciai ir dailiai mokiniesi