Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Mazuliux barbe gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tokiam rezultatui jokiu dazu negaila wub.gif
Atsakyti
Labai labai grazus tortukai 4u.gif knyga thumbup.gif o appel obuoliuka tai mano mintis buvo vyrui iskept, nes jis appel fanas, visa technika pas ji tik tokia, bet jo gimtadienis tik vasara, uztai koki pavizdi pamaciau doh.gif nereiks taip smarkiai smegeneliu sukt, kai jau gatava matai, idialiai padarytas thumbup.gif tik man lapukas proporciskai siek tiek didesnis turetu buti.

Mergaites , ka daryti doh.gif jei pasiziurejus nu taip norisi kepti, kad net sirdis alpsta swoon.gif o seimyna maitinasi tik labai sveikai ir grieztai, tortai tik ipatingom progom doh.gif o kaip tycia ir aplinkos zmogiukams jokiu progu ner cry.gif kaip isgyvent iki vasario

kibsiu i rozes sokoladines blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(olga25 @ 2010 01 19, 09:08)
Mazuliux  barbe gavosi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Tokiam rezultatui jokiu dazu negaila wub.gif

Aciu blush2.gif Prie progos atvesiu dazus atiduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2010 01 19, 10:12)
asseni, as tavo parase kai obuoli pamaciau, dingtelejo mintis kam cia ta paveiksliuka issisaugojo ne i tema  doh.gif  biggrin.gif  labai gera apgaule, tobulai padaryta  thumbup.gif

Va ir man taip buvo, irgi niekaip nesupratau, ką ten tas ženklas apple veikia lotuliukas.gif

Mazuliux tikrai šauni barbė thumbup.gif
Atsakyti
Merguces saunuoles tortu prikepe graziausiu 4u.gif
Ikeliu ir savo,tortas berneliu,puosta grietinele,rozes pastilazas
user posted image
Atsakyti
Jone, koks niamnis, o bernelių tai čia koks, negirdėtas visai ax.gif
Atsakyti
jone,labai pynimas tvarkingas ir rožytės gražios thumbup.gif tik man lapelių norėtųsi daugiau pabraukytų ar paspalvintų dar blush2.gif
Atsakyti
Sveikos kepėjėles- menininkės daug jau puošybos puslapių perskaičiau ir jei dėl biskvito viskas aišku ,tai dėl puošim visai niekas neaišku ,gal galėtumėt mestelti nuorodas dengimo mąsei ir papuošimų mąsei ,ir dar vienas klausimas kaip dengimo mąsę padarot saldrūgštę? g.gif blush2.gif ax.gif iš ankso 4u.gif kas atsakys
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 19, 15:50)
Jone, koks niamnis, o bernelių tai čia koks, negirdėtas visai  ax.gif

Idejus recepta i cia tema,cia pas mus vietine kepyklele kazkada kepe,nieko blatno tik,kad norejo tokio

QUOTE(adriu @ 2010 01 19, 15:52)
jone,labai pynimas tvarkingas ir rožytės gražios thumbup.gif  tik man lapelių norėtųsi daugiau pabraukytų ar paspalvintų dar blush2.gif

Lapeliu planuose nebuvo,norejau visa virsu ale herberom apdet,bet negraziai ziurejosi,tai padariau taip blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jonė*: 19 sausio 2010 - 17:13
Jonė- labai kruopštus tortukas atrodo mirksiukas.gif man tvorelė labai kaimą primena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 19, 17:39)
Jonė- labai kruopštus tortukas atrodo  mirksiukas.gif  man tvorelė labai kaimą primena  thumbup.gif

blush2.gif Tai as tokia kaimo bobialka
Atsakyti
*Jonė* saunuole sparciai ir dailiai mokiniesi thumbup.gif
Atsakyti