napaleonas labai dailus ir tvrkingas
nu monikute nerealu!!! tos tavo rožės man tai tokios gražios, kad negaliu.nupirko man mama anąkart balto šokolado kaune, nu būtinai šiandien eisiu pasigamint tą masę su medum ir prisidarysiu rožyčių nes jau nervina kad tokios gražios, ir man reiškia bandyt reik
man ir įdomu iš ko tie užrašai padaryti? ir dar labai įdomu tie rudi lapeliai iš ko? matau kad spausta su formele lapelių, o kokia košelė??ačiūkas
Papildyta:
o man pvz saldainių masė tai nesigauna ant grietinėlės rasoja. bet pvz šokoladinė saldainių masė visiškai nerasoja. man MMG tai iš vis lydosi grietinėlėje... tai va blogai kažką aš padarau... tai dabar geriau sviestinį kremą visada užtepu ir ramu
man ir įdomu iš ko tie užrašai padaryti? ir dar labai įdomu tie rudi lapeliai iš ko? matau kad spausta su formele lapelių, o kokia košelė??ačiūkas
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2010 02 03, 01:14)
Jolka, koks skirtumas ar saldainiu mase su sokoladu ar be.
Bet kokia gerai pagaminta mase ant gerai paruosto dengimui torto netirpsta. Jau padengiau ivairia mase per 100 tortu, ir niekad nebuvo problemu su rasojimu.
Tortas dengimui turi buti tinkamai paruostas
Bet kokia gerai pagaminta mase ant gerai paruosto dengimui torto netirpsta. Jau padengiau ivairia mase per 100 tortu, ir niekad nebuvo problemu su rasojimu.
Tortas dengimui turi buti tinkamai paruostas
o man pvz saldainių masė tai nesigauna ant grietinėlės rasoja. bet pvz šokoladinė saldainių masė visiškai nerasoja. man MMG tai iš vis lydosi grietinėlėje... tai va blogai kažką aš padarau... tai dabar geriau sviestinį kremą visada užtepu ir ramu
Monikute, knyga super tokia tikroviska, kaip is pasakos , niu dar karta super, super Man knyga is vis yra mistika Rozes , kaip visada 10 balu
Beje, is ko darei tuos sokoladinius lapelius-jie labai graziai ziurisi ir virvute, ir kaip jus darot knygos lapus, tuos ruozelius
Beje, is ko darei tuos sokoladinius lapelius-jie labai graziai ziurisi ir virvute, ir kaip jus darot knygos lapus, tuos ruozelius
Laba aciu uz demesi tortukui, labai priduoda stimulo nors ziuriu vakar vakare ir pati save pasigyriau pervargimas
Siaip, mergaites, jusu visu tortukai nerealus, mokytis ir mokytis dar is jusu
Mano medutis denktas grietinele ir iskart MMG, net ikisau nosi i saldytuva kad atydziai apziuret, bet viskas idialu ( is kuklumo nemirsiu 0), man tai nelabai norisi to sviestinio kremo, nors jei tureciau koki rimta uzsakyma( jei kas moketu pinigus man), tai tikrai sudeciau viska kad butu nepriekaistingai tikrai lyginciau dar sviestiniu kremu
Siaip, mergaites, jusu visu tortukai nerealus, mokytis ir mokytis dar is jusu
Mano medutis denktas grietinele ir iskart MMG, net ikisau nosi i saldytuva kad atydziai apziuret, bet viskas idialu ( is kuklumo nemirsiu 0), man tai nelabai norisi to sviestinio kremo, nors jei tureciau koki rimta uzsakyma( jei kas moketu pinigus man), tai tikrai sudeciau viska kad butu nepriekaistingai tikrai lyginciau dar sviestiniu kremu
Monikute,labai graži knyga
Mayfly ,žavingas napaleonas..... man labai gražios tokios gelytes....
Marta ,pirmam torčiuky,jau merginos pasake,kad mase per plona...kita karta bus geriau,o antrajame man noretusi,kad tvorele tankesne butu arba torto šonai aptyepti labiau butu,nes persišviečia viskas....bet kaip pati sakai,dar tik mokaisi....toliau viskas eis tik geryn ir gražyn.....
Mayfly ,žavingas napaleonas..... man labai gražios tokios gelytes....
Marta ,pirmam torčiuky,jau merginos pasake,kad mase per plona...kita karta bus geriau,o antrajame man noretusi,kad tvorele tankesne butu arba torto šonai aptyepti labiau butu,nes persišviečia viskas....bet kaip pati sakai,dar tik mokaisi....toliau viskas eis tik geryn ir gražyn.....
QUOTE(kirbe @ 2010 02 03, 12:21)
[antrajame man noretusi,kad tvorele tankesne butu arba torto šonai aptyepti labiau butu,nes persišviečia viskas....
sutinku su viskuo
dariau beze..du kartus...abu kartus gavosi skysta balta mase....kur klaida? sirupa viriau ir net tikrinau, kaip mergytes patare, imetus i vandeni gavosi kietas rutuliukas...baltyma plakiau tik is saldytuvo istraukus...gal cia klaida?
QUOTE(*monikute* @ 2010 02 03, 07:25)
Nu vo, šiaip ne taip vargais galais, bet atvežiau į darbą štai šitą 3,3 kg gigantą
Šiaip norėjau padaryti vyšnios žiedus, bet nespėjau, tai padariau su kažkada anksčiau nulipintomis rožytėmis, gerai kad jas turėjau
Jūsų teismui mano pirmoji knyga
Šiaip norėjau padaryti vyšnios žiedus, bet nespėjau, tai padariau su kažkada anksčiau nulipintomis rožytėmis, gerai kad jas turėjau
Jūsų teismui mano pirmoji knyga
Labai grazu rozes sokoladines,ane?labai grazios,man kazkaip nesiseka su rozem,jau geriau baibokus lipdyt.
Kaip jums tamsiai bordiniu roziu spalva?ar grazu?vakar daziau sokoladine mase ir biski per daug padaziau,gavosi tokios tamsios bordines
man bordinės labai gražu aš mamos 50mečiui darysiu rožes ir jos bus bordinės aišku jei kas gausis
QUOTE(*Marta* @ 2010 02 03, 11:47)
dariau beze..du kartus...abu kartus gavosi skysta balta mase....kur klaida? sirupa viriau ir net tikrinau, kaip mergytes patare, imetus i vandeni gavosi kietas rutuliukas...baltyma plakiau tik is saldytuvo istraukus...gal cia klaida?
tikrai ne čia klaida.nes baltymai turi buti butinai šalti,kad gerai išsiplaktu.....kažkur kažka ne taip padarei...ko gero sirupo nedavirei.....
QUOTE(kirbe @ 2010 02 03, 13:25)
tikrai ne čia klaida.nes baltymai turi buti butinai šalti,kad gerai išsiplaktu.....kažkur kažka ne taip padarei...ko gero sirupo nedavirei.....
bet bandziau imesti i salta vandeni mases, sukietejo ji man
Monikute, knyga nereali Kaip jus padarote ta virsu, kad dengimo mase siek iek didesne uz kitus puslapius, kaip jinai nenulinksta?
Marta tikrai pirmam torciukui per plonai iskociota dengimo mase. O va rafaelo labai tvarkingas
Mayfly, labai dailus torciukas, gelytes grazules
Marta tikrai pirmam torciukui per plonai iskociota dengimo mase. O va rafaelo labai tvarkingas
Mayfly, labai dailus torciukas, gelytes grazules
QUOTE(*Marta* @ 2010 02 03, 12:59)
bet bandziau imesti i salta vandeni mases, sukietejo ji man
patarčiau kita karta bandyti su šakute pusti burbulus iš verdančio sirupo....jeigu gerai pučiasi...burbulai eina vienas po kito,vadinasi sirupas išvires.....