Nu vo, šiaip ne taip vargais galais, bet atvežiau į darbą štai šitą 3,3 kg gigantą
Šiaip norėjau padaryti vyšnios žiedus, bet nespėjau, tai padariau su kažkada anksčiau nulipintomis rožytėmis, gerai kad jas turėjau
Jūsų teismui mano pirmoji knyga
QUOTE(*monikute* @ 2010 02 03, 10:25)
Jūsų teismui mano pirmoji knyga
kazkas nerealaus
kaip jums taip gaunasi.....kada man taip iseis
*monikute*, jatau kaip grazu
Atrodo kad jau simtas metu kepi tortus . O su kuom uzrasei zodzius, paprasciausiai su dazais ir teptuku?
Atrodo kad jau simtas metu kepi tortus . O su kuom uzrasei zodzius, paprasciausiai su dazais ir teptuku?
QUOTE(SECREAT @ 2010 02 02, 23:31)
o jei nesokoladine ta mase,kas nutinka tortukui jei ant grietineles dedi?tiesiog nepasidengia?sviestas+kondensuotas pienas,tinka pries dejima saldainiu mases?bet dbr galvoju kokia didele klaida padariau,kad gausiai grietinele aptepiau virsu(ismest grietinele gaila gi )..vistiek nuvalyt reikes..kaip man dreba rankos su tais tortukais...
As esu dengus saldainiu mase ant grietinele aptepto torto ir jokiu problemu nebuvo.....
QUOTE(Asseni @ 2010 02 03, 00:14)
Bet kokia gerai pagaminta mase ant gerai paruosto dengimui torto netirpsta. Jau padengiau ivairia mase per 100 tortu, ir niekad nebuvo problemu su rasojimu.
Tortas dengimui turi buti tinkamai paruostas
pritariu,nes netgi pastilaža paskutiniam torčiukui su miegančiu meškiuku dejau tiesiai ant grietineles ir nieko visiškai nieko neatsitiko....kaip uždejau,taip kita diena ir atrodė...nei rasojo,nei aptirpo....
Monikute, viskas aišku dabar kokius Tu mokslus ir kokias knygas po 400 puslapių kremti nu super super super
monikute, nerealiai grazu daugiau nebera ka bepridurti
Oi mergytės jūsų kokie tortai nerealūs,darbštuolytės,šaunuolės jums viosoms po balionėlį
aš vis mąstau kokį man sumeistrauti savo krikštasūniui norėčiau mašiną,ale,kad nelabai jaučiu man pasiseks,vis semiuosi jūsų patarimais
Man labai gražios ramunės,kaip jas pasidaryti norėsiu savo gimtadieniui pasidaryti,nes pavasarį gimusi,o jos man tokios žavios,kur perkate formeles
aš vis mąstau kokį man sumeistrauti savo krikštasūniui norėčiau mašiną,ale,kad nelabai jaučiu man pasiseks,vis semiuosi jūsų patarimais
Man labai gražios ramunės,kaip jas pasidaryti norėsiu savo gimtadieniui pasidaryti,nes pavasarį gimusi,o jos man tokios žavios,kur perkate formeles
sugadinsiu visa vaizda idedama savo "sedevrus", niu, bet as tik mokausi dar pasiteisinau
Otelas, dengta saldainiu mase. celiulitas ziaurus...mase per plonas, tortas neislygintas, lopyta
Rafaelo, sokoladas.
Otelas, dengta saldainiu mase. celiulitas ziaurus...mase per plonas, tortas neislygintas, lopyta
Rafaelo, sokoladas.
monikute,laaaabaaaai graaažuuuu kaip sekėsi MMG matau ,kad gavosi
Monikute - vajei kaip grazuuuuuu jau kaip graziai prirasyta Na tavo rozes tai tikrai ROZIU ROSZES
Marta - aga, pirmame mase labai jau plonai iskociota, uz tad taip ir sviecia bet toliau bandyk, viskas su laiku gausis vos ne idealiai
O sokoladu puostas labai grazu
Marta - aga, pirmame mase labai jau plonai iskociota, uz tad taip ir sviecia bet toliau bandyk, viskas su laiku gausis vos ne idealiai
O sokoladu puostas labai grazu
Marta, viską žinai, ką ne taip padarei, tai viskas kaip ir aišku, tortas turi būti išlygintas, masė 2-3 mm, kitą kartą bus nuostabu
Monikute kokia knyga,
O čia mano napoleonas:
MMG, aisingas, pastilažas
P. S. Nuotraukos nekokios, fotikas sugedo , tai reikėjo su telefonu fotkinti. Ir gėlių viduriukai per ryškūs
O čia mano napoleonas:
MMG, aisingas, pastilažas
P. S. Nuotraukos nekokios, fotikas sugedo , tai reikėjo su telefonu fotkinti. Ir gėlių viduriukai per ryškūs