Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nu vo, šiaip ne taip vargais galais, bet atvežiau į darbą štai šitą 3,3 kg gigantą biggrin.gif

Šiaip norėjau padaryti vyšnios žiedus, bet nespėjau, tai padariau su kažkada anksčiau nulipintomis rožytėmis, gerai kad jas turėjau rolleyes.gif

Jūsų teismui mano pirmoji knyga 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 02 03, 10:25)
Jūsų teismui mano pirmoji knyga  4u.gif

kazkas nerealaus bigsmile.gif wub.gif

kaip jums taip gaunasi.....kada man taip iseis rolleyes.gif
Atsakyti
*monikute*, jatau kaip grazu
Atrodo kad jau simtas metu kepi tortus smile.gif. O su kuom uzrasei zodzius, paprasciausiai su dazais ir teptuku?
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2010 02 02, 23:31)
o jei nesokoladine ta mase,kas nutinka tortukui jei ant grietineles dedi?tiesiog nepasidengia?sviestas+kondensuotas pienas,tinka pries dejima saldainiu mases?bet dbr galvoju kokia didele klaida padariau,kad gausiai grietinele aptepiau virsu(ismest grietinele gaila gi  ax.gif )..vistiek nuvalyt reikes..kaip man dreba rankos su tais tortukais...  unsure.gif

As esu dengus saldainiu mase ant grietinele aptepto torto ir jokiu problemu nebuvo.....

QUOTE(Asseni @ 2010 02 03, 00:14)

Bet kokia gerai pagaminta mase ant gerai paruosto dengimui torto netirpsta. Jau padengiau ivairia mase per 100 tortu, ir niekad nebuvo problemu su rasojimu.

Tortas dengimui turi buti tinkamai paruostas

drinks_cheers.gif pritariu,nes netgi pastilaža paskutiniam torčiukui su miegančiu meškiuku dejau tiesiai ant grietineles ir nieko visiškai nieko neatsitiko....kaip uždejau,taip kita diena ir atrodė...nei rasojo,nei aptirpo....
Atsakyti
Monikute, viskas aišku dabar kokius Tu mokslus ir kokias knygas po 400 puslapių kremti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu super super super thumbup.gif
Atsakyti
monikute, nerealiai grazu wub.gif thumbup.gif daugiau nebera ka bepridurti wub.gif
Atsakyti
Oi mergytės jūsų kokie tortai rolleyes.gif wub.gif nerealūs,darbštuolytės,šaunuolės jums viosoms po balionėlį 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
aš vis mąstau kokį man sumeistrauti savo krikštasūniui g.gif norėčiau mašiną,ale,kad nelabai jaučiu man pasiseks,vis semiuosi jūsų patarimais biggrin.gif
Man labai gražios ramunės,kaip jas pasidaryti norėsiu savo gimtadieniui pasidaryti,nes pavasarį gimusi,o jos man tokios žavios,kur perkate formeles mirksiukas.gif
Atsakyti
sugadinsiu visa vaizda idedama savo "sedevrus", niu, bet as tik mokausi dar cool.gif pasiteisinau biggrin.gif

Otelas, dengta saldainiu mase. celiulitas ziaurus...mase per plonas, tortas neislygintas, lopyta unsure.gif blush2.gif
user posted image
Rafaelo, sokoladas.
user posted image
Atsakyti
monikute,laaaabaaaai graaažuuuu wub.gif wub.gif kaip sekėsi MMG matau ,kad gavosi ax.gif
Atsakyti
Monikute - vajei kaip grazuuuuuu wub.gif jau kaip graziai prirasyta thumbup.gif Na tavo rozes tai tikrai ROZIU ROSZES wub.gif
Marta - aga, pirmame mase labai jau plonai iskociota, uz tad taip ir sviecia mirksiukas.gif bet toliau bandyk, viskas su laiku gausis vos ne idealiai thumbup.gif
O sokoladu puostas labai grazu wub.gif
Atsakyti
Marta, viską žinai, ką ne taip padarei, tai viskas kaip ir aišku, tortas turi būti išlygintas, masė 2-3 mm, kitą kartą bus nuostabu 4u.gif
Atsakyti
Monikute bigsmile.gif kokia knyga, thumbup.gif thumbup.gif

O čia mano napoleonas:

user posted image user posted image

MMG, aisingas, pastilažas ax.gif

P. S. Nuotraukos nekokios, fotikas sugedo doh.gif , tai reikėjo su telefonu fotkinti. Ir gėlių viduriukai per ryškūs doh.gif
Atsakyti