Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(SECREAT @ 2010 02 02, 12:21)
o nuo tos gliukozes,ji nebus neskani?  unsure.gif  as ta gliukozes skoni isivaizduoju,kaip kur saldainiai budavo tokie vaistinese,kaip dideles tabletes smile.gif man tai jos nlb patikdavo..  rolleyes.gif

jeigu sita su cukraus sirupu darysi, o ne su gliukoze- butinai aptepk sviestiniu kremuku

Pries dengiant MMG neblogai irgi su sviestiniu aptepti, tik man tie sviestai nepatinka labai.
Todel aptepu grietinele jei dengiu MMG , o jei pastilazu ir cukrine mase- aptepu sviestuku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolytee: 02 vasario 2010 - 13:18
Migle aciu uz paaiskinima reik bandyt daryti ir is viso reik ziureti i tavo tortus ilgai ilgai ir siekti tokio tobulumo nes jau tokie visi kaip su liniuote padaryti 4u.gif bet ir nufotografuoti profesionaliai tos spalvos visos superines thumbup.gif

Mergaites saunuoles kad kepat grazius tortukus ir kiek nematytu atsirado jau kokia musu didele seimyna wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sos yahoo.gif labai reikalingas patarimas. Buvau vaistineje ( kur gamina vaistukus) nugi pirkti glicerina, klausiu ar vidiniam vartojimui, tai ji isziurejo visus dokumentus, po to ir vedeja issikviete nu sako nera niekur parasyta kad vidiniam, yra parasyta kad rafinuotas. Visgi pasiemiau , mokejau 5,50, pagalvojau gal tas rafinuotas ir yra vidinis,

prasau labai gal kas zinot, skubiai reikia tortuka puosti g.gif
MMG mase esu darius be glicerino, bet labai noreciau pabandyti ir su juo, isanksto labai dekoju notworthy.gif
Atsakyti
Dosa - na ir grazios gi gelytes, ir tavo visas antras tortukas wub.gif
mergaites, as niekaip negaliu surasti nuorodos, kaip masiniuka daryti blush2.gif bet tiksliai pamenu, ka kazkuri buvote imetusi. ACIU wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzanetukas: 02 vasario 2010 - 15:14
Dosa , nu klausyk tokiais tempais, pranoksi tuoj visas čia thumbup.gif labai labai mielas tortulis, man su sakurom iš vis super wub.gif

DONRA, o kokios pagalbos reikia g.gif

nu va, kad būtų į temą ir į draugystę Dosai, atnešui irgi vieną tortuką tongue.gif viena graži pora šiandien švenčia 30 metų bendro gyvenimo wub.gif viduje Asseni šokoladiniai biskvitai, šokoladinis ganašas, grietinėlė, dengtas MMG, papuošimai MMG visi, tik taškučiai aisingo ir karoliukai pirktiniai - perlinės vestuvės žodžiu.....

user posted image

Dzanetuk, viršutinėje papuošimų temoje 4u.gif
Atsakyti
olesta labai gražus trtukas, nu man labai mielas
Atsakyti
Olesta - labai grazuolis tortukas wub.gif labai svelnus thumbup.gif
Ir aciu uz pagalba ax.gif
Atsakyti
Tai ar tas rafinuotas glicerinas yra vidiniam naudojimui, kad galeciau ideti i MMG mase. Nes vaistininke man negalejo to pasakyti, tik kad jis rafinuotas, kaip sake ji -isvalytas. Gal jis ir yra vidiniam. Gal zinot?
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2010 02 02, 15:42)
Tai ar tas rafinuotas glicerinas yra vidiniam naudojimui, kad galeciau ideti i MMG mase. Nes vaistininke man negalejo to pasakyti, tik kad jis rafinuotas, kaip sake ji -isvalytas. Gal jis ir yra vidiniam. Gal zinot?

pas mane ant rudo buteliuko parašyta Glicerinas vidiniam vartojimui 100,0 unsure.gif tarptautinis pavadinimas Glycerinum, apie rafinuotumą nieko neparašyta, ale vaistininkė irgi yra išoriniam naudojimui ir yra vidiniam, tai kaip neskiria doh.gif aš pirkau pas mus gaminančioje vaistus vaistinėje, tai 5,85 lt mokėjau rolleyes.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif siaip pagal kaina gal tas pats, nes irgi vaistinej kur vaistukus gamina pirkau. Pas mane ant buteliuko parasyta kad naudoti 10 g.gif dienu
Niekaip nesugalvoju -ar rizikuot?
Atsakyti
dosa, labai dailus tortukas thumbup.gif sakyčiau labai vykęs bandymas thumbup.gif

Olesta, labai dailu wub.gif tik nebūčiau dažiusi raudonai širdelės, dabar ji tarsi iškrenta iš konteksto blush2.gif o visa kita tobula wub.gif nesuprantu kaip reikia taip tobulai apdengti unsure.gif

Manęs šį vakarą laukia torto puošimas rolleyes.gif Per pietų pertrauką parlėkusi iš darbo iškepiau ant smūgio tortą. Bandysiu daryti knygą blush2.gif ir labai labai noriu padaryti vyšnių medelį su tais rožiniais žiedukais wub.gif Nežinau ar pavyks padaryti tą knygą, bet stengsiuosi blush2.gif

PS.: kol kepė torto lakštai pasidariau MMG ax.gif nežinau kodėl, bet man šį kartą suėjo visas pakelis cukraus pudros, ko anksčiau niekad nebūdavo g.gif ir manau, kad ankstesnių masių nesekmė buvo dėl to, kad sirupe vandens padaugindavau, nes šį kartą kažkaip visai kitaip viskas gavosi g.gif na žiūrėsim vakare kai reiks apdengti torta kaip bus su ta mase g.gif
Atsakyti
Del rafinuoto glicerino, tai man atrodo, kad visai taip pat , kaip ir aliejus.
Rafinuotas reiskai , kad valytas ir nebeturi specifinio kvapo ir nesvarumu...tikrai gali naudoti, vat nerafinuoto ir negaletum. Na tik idomu , kaip atrodo tavasis. nes paziurejau i savo, kuris spec. maistinis, tai klampus, visiskai skaidrus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskius: 02 vasario 2010 - 16:26