Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Laba ryta mergytes 4u.gif

noreciau patarimo.eisiu sutepti meduti.noreciau dengti cukrine Meian mase.ar tortuka reikia pirmiau grietinele aptepti ir palikti saldytuve apstingti ir tik tada dengti tortuka,ar iskart sutepus grietinele galima? blush2.gif nesijuokit labai,ne karto nedariau tos dengimo mase,baisiai bijau sugadinti visa darba... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SECREAT: 02 vasario 2010 - 11:56
Dzanetukas, Eglejk priimu kritiką, bet vat norėjosi kažko balto, kad atmuštų tą juodumą, nes kitaip labai jau juodas man atrodė g.gif
Na ir kitą savo ale šedevrą rodau ax.gif
Pirmą kartą dariau cipciuko dengimo masę, tai nelabai gerai pavyko, teko palopyti kai kur blush2.gif Na kaip pirmas kartas tai atleistina doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 02 02, 10:06)
Dzanetukas, Eglejk priimu kritiką, bet vat norėjosi kažko balto, kad atmuštų tą juodumą, nes kitaip labai jau juodas man atrodė  g.gif
Na ir kitą savo ale šedevrą rodau  ax.gif
Pirmą kartą dariau cipciuko dengimo masę, tai nelabai gerai pavyko, teko palopyti kai kur  blush2.gif Na kaip pirmas kartas tai atleistina  doh.gif

Labai grazu man tos gelytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2010 02 02, 11:56)
Laba ryta mergytes  4u.gif

noreciau patarimo.eisiu sutepti meduti.noreciau dengti cukrine Meian mase.ar tortuka reikia pirmiau grietinele aptepti ir palikti saldytuve apstingti ir tik tada dengti tortuka,ar iskart sutepus grietinele galima?  blush2.gif  nesijuokit labai,ne karto nedariau tos dengimo mase,baisiai bijau sugadinti visa darba...  blush2.gif

Kai aptepsi grietinele- butinai gerai pastingdyk, jokiu budu nedenk ant ka tik suteptos.

Tikiuosi, kad dengsi, su MMG t.y mase su gliukoze, o ne su pirmaja Meian dengimo mase, nes ja tik dengti galima ant svietuku patepto pavirsiaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolytee: 02 vasario 2010 - 12:12
QUOTE(meduolytee @ 2010 02 02, 12:12)
Kai aptepsi grietinele- buti gerai pastingdyk, jokiu budu nedenk ant ka tik suteptos.

Tikiuosi, kad dengsi, su MMG t.y mase su gliukoze, o ne su pirmaja Meian dengimo mase, nes ja tik dengti galima ant svietuku patepto pavirsiaus.

dekoju 4u.gif

o mase noriu daryti SITA
Jus nusimanacios geriau,bukit geros,patarkit,dbr man,ar cia ta kur sviestiniu kremu aptept reikia,ar uztenka grietineles? unsure.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2010 02 02, 12:56)
Laba ryta mergytes  4u.gif

noreciau patarimo.eisiu sutepti meduti.noreciau dengti cukrine Meian mase.ar tortuka reikia pirmiau grietinele aptepti ir palikti saldytuve apstingti ir tik tada dengti tortuka,ar iskart sutepus grietinele galima?  blush2.gif  nesijuokit labai,ne karto nedariau tos dengimo mase,baisiai bijau sugadinti visa darba...  blush2.gif

Geriausi ne grietinėlė aptepk torčiuką, o sviestiniu kremu, plonai, bus geriausia. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(SECREAT @ 2010 02 02, 13:16)
dekoju  4u.gif

o mase noriu daryti SITA
Jus nusimanacios geriau,bukit geros,patarkit,dbr man,ar cia ta kur sviestiniu kremu aptept reikia,ar uztenka grietineles?  unsure.gif  4u.gif  4u.gif

šita su cukrumi, daryk su gliukoze mirksiukas.gif vietoj cukraus dėk gliukozę, tada tikrai pavyks.
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 02 02, 12:19)
Geriausi ne grietinėlė aptepk torčiuką, o sviestiniu kremu, plonai, bus geriausia. mirksiukas.gif
Papildyta:

šita su cukrumi, daryk su gliukoze mirksiukas.gif  vietoj cukraus dėk gliukozę, tada tikrai pavyks.

o nuo tos gliukozes,ji nebus neskani? unsure.gif as ta gliukozes skoni isivaizduoju,kaip kur saldainiai budavo tokie vaistinese,kaip dideles tabletes smile.gif man tai jos nlb patikdavo.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 02 02, 13:06)
Dzanetukas, Eglejk priimu kritiką, bet vat norėjosi kažko balto, kad atmuštų tą juodumą, nes kitaip labai jau juodas man atrodė  g.gif
Na ir kitą savo ale šedevrą rodau  ax.gif
Pirmą kartą dariau cipciuko dengimo masę, tai nelabai gerai pavyko, teko palopyti kai kur  blush2.gif Na kaip pirmas kartas tai atleistina  doh.gif

kaip tos gėlytės padaromos?? su formele?? ar kaip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 02 02, 10:41)
kaip tos gėlytės padaromos?? su formele?? ar kaip? 4u.gif

Na gėlytėm tai aš nepribrendau dar -čia pirktinės blush2.gif
Atsakyti
o tai kur galima tokių nusipirkt ir kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 02 02, 11:03)
o tai kur galima tokių nusipirkt ir kiek kainuoja?

zuliaska, aš esu ne LT
Atsakyti
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nu tuomet viskas aišku smile.gif))
Atsakyti