Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Ir Cipciukas laaaabai retai užsuka g.gif
Atsakyti
Rodau savo nevykeli, nesigavo taip kaip norejau, tiek jau to.... kada nors gal ismoskiu graziai puosti doh.gif
user posted image
Medutis
Atsakyti
[quote=dosa,2010 02 01, 20:03]
Rodau savo nevykeli, nesigavo taip kaip norejau, tiek jau to.... kada nors gal ismoskiu graziai puosti doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Butum maciusi mano pirmaji torta, tai tikrai taip nekalbetum lotuliukas.gif
Atsakyti
gražūs jūsų visi tortukai!!

miglės79 tas tortukas paprastutis, bet toks fainuolis, penktadienį kopinsiu jos toruką jei nesupyks rolleyes.gif 000189.gif
Atsakyti
Keila, jeigu ne padėklas skirčiau 10 balų top10-uke, bet šį kart 9 4u.gif buteliukas irgi iš torto formuotas blink.gif blink.gif blink.gif bigsmile.gif

dosa, nesikabinėk be reikalo 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz pagyras 4u.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 02 01, 20:42)

Keila, jeigu ne padėklas skirčiau 10 balų top10-uke, bet šį kart 9  4u.gif buteliukas irgi iš torto formuotas  blink.gif  blink.gif  blink.gif  bigsmile.gif

dosa, nesikabinėk be reikalo  4u.gif

Zinau zinau Olesta del padeklo, lb geda blush2.gif
O butelys formuotas is meducio trupiniu su likuciu sviestinio kremo ir dar dadejau kondensuoto pieno
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 02 01, 21:03)
Rodau savo nevykeli, nesigavo taip kaip norejau, tiek jau to.... kada nors gal ismoskiu graziai puosti  doh.gif

tikrai, kaip Olesta sako, nesikabinek be reikalo. labai grazus tortukas, ir rozes nerealiai grazios thumbup.gif tik vienas BET, gal nereikejo to balto pavingiavimo, butu uzteke sokoladiniu lasiuku wink.gif bet cia tik mano nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
Meduolytee - super tortukai, papuliai thumbup.gif Pinigu maisas, tai svaigstu del jo - bet nemoku padaryti doh.gif
Keila - butelaitis superinis thumbup.gif
Dosa - nereikia be reikalo kabinetis prie saves schmoll.gif mirksiukas.gif Labai super torciukas, trupinukai smulkus smulkus, rozes labai grazios, wub.gif Tik vat pritariu Eglejk del balto pavingiavimo blush2.gif
Atsakyti
Na mergaitės ir šaunuolės visos esate 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dzanetukas- nieko tame maise sudetingo nera, kai rysies ji daryt, paaiskinsiu mielai, kaip isvengti visokiu liapsusu, kurie man buvo ivyke bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2010 02 02, 11:35)
Dzanetukas- nieko tame maise sudetingo nera, kai rysies ji daryt, paaiskinsiu mielai, kaip isvengti visokiu liapsusu, kurie man buvo ivyke  bigsmile.gif

O gal galima viešai papasakoti ko geriau nedaryti ir kaip geriau ką nors daryti blush2.gif biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2010 02 02, 12:35)
Dzanetukas- nieko tame maise sudetingo nera, kai rysies ji daryt, paaiskinsiu mielai, kaip isvengti visokiu liapsusu, kurie man buvo ivyke  bigsmile.gif

Oi ACIUIU Meduolytee wub.gif thumbup.gif Butinai parasysiu blush2.gif tik vat pasveiksiu, ir is karto kibsiu thumbup.gif
Atsakyti