Ir Cipciukas laaaabai retai užsuka
Rodau savo nevykeli, nesigavo taip kaip norejau, tiek jau to.... kada nors gal ismoskiu graziai puosti
Medutis
Medutis
[quote=dosa,2010 02 01, 20:03]
Rodau savo nevykeli, nesigavo taip kaip norejau, tiek jau to.... kada nors gal ismoskiu graziai puosti
Butum maciusi mano pirmaji torta, tai tikrai taip nekalbetum
Butum maciusi mano pirmaji torta, tai tikrai taip nekalbetum
gražūs jūsų visi tortukai!!
miglės79 tas tortukas paprastutis, bet toks fainuolis, penktadienį kopinsiu jos toruką jei nesupyks
miglės79 tas tortukas paprastutis, bet toks fainuolis, penktadienį kopinsiu jos toruką jei nesupyks
Keila, jeigu ne padėklas skirčiau 10 balų top10-uke, bet šį kart 9 buteliukas irgi iš torto formuotas
dosa, nesikabinėk be reikalo
Aciu mergaites uz pagyras
Keila, jeigu ne padėklas skirčiau 10 balų top10-uke, bet šį kart 9 buteliukas irgi iš torto formuotas
Zinau zinau Olesta del padeklo, lb geda
O butelys formuotas is meducio trupiniu su likuciu sviestinio kremo ir dar dadejau kondensuoto pieno
QUOTE(Olesta @ 2010 02 01, 20:42)
Zinau zinau Olesta del padeklo, lb geda
O butelys formuotas is meducio trupiniu su likuciu sviestinio kremo ir dar dadejau kondensuoto pieno
QUOTE(dosa @ 2010 02 01, 21:03)
tikrai, kaip Olesta sako, nesikabinek be reikalo. labai grazus tortukas, ir rozes nerealiai grazios tik vienas BET, gal nereikejo to balto pavingiavimo, butu uzteke sokoladiniu lasiuku bet cia tik mano nuomone
Meduolytee - super tortukai, papuliai Pinigu maisas, tai svaigstu del jo - bet nemoku padaryti
Keila - butelaitis superinis
Dosa - nereikia be reikalo kabinetis prie saves Labai super torciukas, trupinukai smulkus smulkus, rozes labai grazios, Tik vat pritariu Eglejk del balto pavingiavimo
Keila - butelaitis superinis
Dosa - nereikia be reikalo kabinetis prie saves Labai super torciukas, trupinukai smulkus smulkus, rozes labai grazios, Tik vat pritariu Eglejk del balto pavingiavimo
Na mergaitės ir šaunuolės visos esate
Dzanetukas- nieko tame maise sudetingo nera, kai rysies ji daryt, paaiskinsiu mielai, kaip isvengti visokiu liapsusu, kurie man buvo ivyke
QUOTE(meduolytee @ 2010 02 02, 11:35)
Dzanetukas- nieko tame maise sudetingo nera, kai rysies ji daryt, paaiskinsiu mielai, kaip isvengti visokiu liapsusu, kurie man buvo ivyke
O gal galima viešai papasakoti ko geriau nedaryti ir kaip geriau ką nors daryti ?
QUOTE(meduolytee @ 2010 02 02, 12:35)
Oi ACIUIU Meduolytee Butinai parasysiu tik vat pasveiksiu, ir is karto kibsiu