Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(zuliaska @ 2010 02 01, 13:20)
aš ne zaliuska smile.gif) zuliaska  ax.gif

labai atsiprasau, kazkaip visada buvau isitikinus, kad zaliuska, kol va dabar neparasei blush2.gif oi, kokia sarmata, pasirodo akiniu jau reiktu man biggrin.gif

meduolytee, grazus tortukai, padirbejai is peties thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2010 02 01, 14:55)
labai atsiprasau, kazkaip visada buvau isitikinus, kad zaliuska, kol va dabar neparasei  blush2.gif  oi, kokia sarmata, pasirodo akiniu jau reiktu man  biggrin.gif

meduolytee, grazus tortukai, padirbejai is peties  thumbup.gif

nieko tokio, jau kažkaip pastebiu ne pirmą kart parašo tai ir parašau kad ne taip blush2.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyrimus 4u.gif

QUOTE(Angel1203 @ 2010 02 01, 09:54)
Migle man bais idomu kaip tu tai gelytei lapelius darei nat ko ta sokolada tepiai kad taip graziai gavosi  blush2.gif
Kaip padaryti gėlytę nužiūrėjau žurnale Darbštuolė. Kažkada kažkas buvo įdėjęs jį į papuošimų temą, bet dabar jo nerandu.
Pabandysiu paaiškinti žodžiais, kaip padaryti tokią gėlytę. Ant kepimo popieriaus išspaudžiam šokoladą lašeliais (taškas ir linija). Imame arbatinį šaukštą ir braukiame kiekvieną lašelį (nuo "taško"), gaunasi žiedlapis. Tada uždedame kepimo popierių su žiedlapiais ant kočėlo, kad išsilenktų ir dedame į šaldytuvą keletai minučių (ne į šaldyklį!!!). Sukietėjusius žiedlapius nuimti skalpeliu nuo kepimo popieriaus. Viskas.

Atsakyti
Sakykit mergytes, kaip galeciau isgelbeti bandytas daryti mases pastilaza ir is saldainiu. Ismesti nesinori gaila produktu. Va ka turiu, visa stora paklode nevykusio pastilazo ir saldainiu mases baisiai baisios spalvos.
user posted image
nezinau kodel nuotraukoj pastilazas gavosi gelsvas g.gif g.gif , istikro jis baltas baltas. As kai dariau pastilaza dejau ne pparasta o ta stipria zelatina tai gal del to gavosi jis man toks guminis guminis niekam tikes.
Jau truputi panaudojau pastilazo gelytem daryti, ale kol sunaudosiu ji visa gelytem tai prazilsiu.
user posted image
user posted image
Na man su gelyciu darymu toli iki jusu visu, bet......
Atsakyti
Sveikutes,gal as truputeli ir ne i tema,bet girdejau,kad vasario men mergaites darys uzsakyma dazu,ar ne taip kazka supratau?
Atsakyti
mamkaa,gelytes labai grazios wub.gif nieko cia prie ju neprikibsi 4u.gif o del masiu patars tos,kas su jom dirba labiau smile.gif as darau tik is saldainiu su sokoladu,tai visad pavyksta.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2010 02 01, 17:08)

nezinau kodel nuotraukoj pastilazas gavosi gelsvas  g.gif  g.gif , istikro jis baltas baltas. As kai dariau pastilaza dejau ne pparasta o ta stipria zelatina tai gal del to gavosi jis man toks guminis guminis niekam tikes.

na jeigu guminis ,tai per daug zelatinos...as tavo vietoj pasildyciau mikrobangej ir pilciau truputy vandenuko ir minkyciau...ir pagal situacija ziurint reikes dadeti pudros ir krakmolo....

o gelytes tai tikrai grazios
thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Atnesu ir savo savaitgalini kepini biggrin.gif
Medutis, sokoladine saldainiu mase, saldainiu mase, aisingas
user posted image

Turiu klausimuka. Aisingas laikosi ant grietineles? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Keila*: 01 vasario 2010 - 18:41
Keila, koks gerulis butelaitis thumbup.gif
o aisingas man laikosi ant grietineles, bet ji turi buti padziuvus, ta prasme, as aptepus torta grietinele (bet aptepu labai plonai) palieku ji pusdieniui saldytuve, tai grietinele apstingsta ir aisingas kuo puikiausiai man laikosi smile.gif
Atsakyti
kirbe,
jav,,
neramuole
Dai'na,
JOLKA999
eglejk,
Migle79,
Keila*,
visoms po balioncika 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daividija: 01 vasario 2010 - 18:57
KEILA-super butelaitis drinks_cheers.gif
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kur dingo MEIAN verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Pasiilgau ir rugiageles kepiniu...... Bet tikriausiai mazoji visa laika atima wub.gif

Spanguolia irgi dingus verysad.gif
Atsakyti