Sveikutes, na ir prikepet per savaitgali
Daividija - telepuzikai - nuostabus
Kirbe - tas meskiukas po antklode - labai svenu
JAV - apsaualu nuo roziu grazumo
Neramuole - labai grazu
Daina - na ir pirmas badymas
Egleik - visi idealus tortukai, kamuolis super patiko O jau skirtas 30-kui - tai is vis \
Jolka -
Zuliaska - karlsonas tooooks grazulis - na super ispyldita
Migle - nieko sau paprastutis kazin ar buna paprastuciai pas tau
Na mergaites bandancios nuo pat pat pradziu visai nepescios - saunuoles puikiai viskas gaunasi tokiais tempais ir toliau
QUOTE(Migle79 @ 2010 02 01, 00:02)
Aš atėjau su paprastučiu tortuku
labai elegantiskas,grazus tortas.....
Va tai tortu grazumelis pas visas ir roziu kad prilipdet graazu ziureti
Migle man bais idomu kaip tu tai gelytei lapelius darei nat ko ta sokolada tepiai kad taip graziai gavosi
Migle man bais idomu kaip tu tai gelytei lapelius darei nat ko ta sokolada tepiai kad taip graziai gavosi
Migle79, labai dailus paprastutis, va toks ir turi būti tortas - valgomas, ryjamas akimis
mamkaa, ateini į az, aiškinamės, kas ne taip
mamkaa, ateini į az, aiškinamės, kas ne taip
CIPCIUKUI medalis uz tokius grazuolius
Eigleik- geras Karlsoniukas
Aciu mergytems uz nuoroda kaip padaryti masinuka ir su formyte rozyte( pas mane jau kuris laikas nenaudojama gulejo, reiks pabandyti)
Labai grazi Biblijos knyga .
Aciu mergytems uz nuoroda kaip padaryti masinuka ir su formyte rozyte( pas mane jau kuris laikas nenaudojama gulejo, reiks pabandyti)
nerealus tortai pas visas
Isdrisiu pasikartoti, nes i mane lebeda niekas neatkreipe demesio, o man taip svarbu ta tortika sulipdyti
QUOTE(pukiena @ 2010 01 31, 19:40)
Kadangi si mase pavyko, tai gal man daugiau ir nebeeksperimentuoti, su ja ir dengti tuos papulius? Galvoju papuosti aisingu, pabarstukais, koki bantika nulipdyti ir petnesas is marshmallow Ja juk galesiu ant sviestinio kremo dengti?
QUOTE(pukiena @ 2010 02 01, 11:02)
Isdrisiu pasikartoti, nes i mane lebeda niekas neatkreipe demesio, o man taip svarbu ta tortika sulipdyti
Taip...gali drasiai dengi saldainiu mase ant sviestiniu kremu aptepto torciuko.....
QUOTE(meduolytee @ 2010 02 01, 11:33)
CIPCIUKUI medalis uz tokius grazuolius
meduolyte, karlsona zaliuska konstravo
QUOTE(kirbe @ 2010 02 01, 11:04)
Taip...gali drasiai dengi saldainiu mase ant sviestiniu kremu aptepto torciuko.....
Aciu labai, butinai pademonstruosiu kas gausis, jei gausis
QUOTE(eglejk @ 2010 02 01, 12:25)
aš ne zaliuska ) zuliaska
persiprasau mergytes, kad sumaisiau darbelius
Papildyta:
o vat cia mano darbeliai keli
medutis, grietinele, MMG
o cia , kad babkiu nepritruktu tokiems papuliams islaikyti
medutis, pastilazas
Papildyta:
o vat cia mano darbeliai keli
medutis, grietinele, MMG