Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(kirbe @ 2010 01 31, 18:38)
Zuliaska,su Karsonu tai labai fainuolis.....žinokit gėda,bewr gal galit man paaiskint ar parodyt kaip ten su tuo trafaretu reik daryt.....nu suprantu nusipiesi ant popieriaus,o toliau.... g.gif  g.gif  g.gif ir kuom čia darei Zuliaska,marmeladiniais saldainiais?nes ryškios ir gražios spalvos.....

nu žinai susiradau per google karlsoną, paimiau ir nusipiesiau ant popieriaus. o tada paimiau mesės gabalą, ir išpjoviau ir tada iš akies nuo to popieriuko viską juodai nusipiešiau. o tada jau paimiau dažu truputi su degtinytę ir viskas. ir nereikėjo jokių marmaladinių saldainių. dažai patys labai blizgėjo.
Papildyta:
bet vistiek man bėda. būdavo aš tortų neaptepinėjuū sviestiniu kremu. bet dabar aptepinėju kad masė normali išliktų. bet bėda aš dengiu tą masę bet ji nenori prilipti prie to sviestinio kremo. kas patars ką blogai darau?? nes valgėm tortą, tai laisviausiai nusiima ta masė, greičiau nukrenta, nu kai atpjautas gabaliukas
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 01 31, 17:52)
nu žinai susiradau per google karlsoną, paimiau ir nusipiesiau ant popieriaus. o tada paimiau mesės gabalą, ir išpjoviau ir tada iš akies nuo to popieriuko viską juodai nusipiešiau. o tada jau paimiau dažu truputi su degtinytę ir viskas. ir nereikėjo jokių marmaladinių saldainių. dažai patys labai blizgėjo.

supratau...labai gerai atrodo..... thumbup.gif
Atsakyti
Jolka999, apriūžavinai dūšią tortuku wub.gif wub.gif wub.gif
Zuliaska , Karlsonas koks gerulis, eina sau thumbup.gif ir giminių tortukas fainulkinis thumbup.gif
Eglejk , Tu kai visada - perfect 4u.gif nervus į koncervus, Tau puikiai pavyko 4u.gif
Atsakyti
Sveikos sedevru autores 4u.gif
Neimanoma, turbut, i jus beziurint atlapotu zandikauliu, viena diena neuzsikresti doh.gif
Siandien pirma karta gyvenime pabandziau kazka nulipdyti, t.y. rozes is marshmallow mases. Kazkas gavosi ax.gif kaip pirmam kartui, vaikui tiks sulapnoti biggrin.gif
Tos rozes, tai generaline repeticija. Noriu Valentinkei MB iskepti papulius blush2.gif
Kadangi si mase pavyko, tai gal man daugiau ir nebeeksperimentuoti, su ja ir dengti tuos papulius? g.gif Galvoju papuosti aisingu, pabarstukais, koki bantika nulipdyti ir petensas is marshmallow ax.gif Ja juk galesiu ant sviestinio kremo dengti?

Mergaites, kas esat kas is UK? Lyg tai Daividija, jei neklystu ax.gif Gal galeciau gauti info i az apie spec parduotuves tortu gamybai? Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukiena: 31 sausio 2010 - 19:41
pukiena, kokios dailios rozytes bigsmile.gif thumbup.gif neesu dariusi niekada tos saldainiu mase (nes kazkodel as jos bijau vis dar blush2.gif ) tai9 apie ja nieko negaliu pasakyti, bet siot rozes, tai labai jau grazios, bent jau man 4u.gif

Olesta, aciu uz padrasinancius zodzius 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2010 01 31, 21:36)
pukiena, kokios dailios rozytes  bigsmile.gif  thumbup.gif  neesu dariusi niekada tos saldainiu mase (nes kazkodel as jos bijau vis dar  blush2.gif  ) tai9 apie ja nieko negaliu pasakyti, bet siot rozes, tai labai jau grazios, bent jau man  4u.gif

Aciu labai blush2.gif
Taip ilgai studijavau visas tas mases kol pasiryzau ka nors gaminti, tai si pasirode pati lengviausia. Pabijojau, kad is kitos mases gali nesigauti.
Lauksiu patarimu kaip toliau elgtis, kaip tuos papulius pagaminti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 01 31, 17:52)
Papildyta:
bet vistiek man bėda. būdavo aš tortų neaptepinėjuū sviestiniu kremu. bet dabar aptepinėju kad masė normali išliktų. bet bėda aš dengiu tą masę bet ji nenori prilipti prie to sviestinio kremo. kas patars ką blogai darau?? nes valgėm tortą, tai laisviausiai nusiima ta masė, greičiau nukrenta, nu kai atpjautas gabaliukas

Kartais ne ant aliejaus kocioji,gal del to nelimpa?
Atsakyti
as irgi tik saldainine ir sokoladine saldainine mases isbandzius ax.gif ,ir man patinka su jomis dirbti,o va kitu tai bijau...kad nesusidorosiu doh.gif
Atsakyti
reikia ne bijoti, o imti ir bandyti, bijodama tikrai nepadarysi 4u.gif
Atsakyti
Zuliaska, fainas Karlsonas wub.gif

eglejk, puikiai padirbėjai 4u.gif Viskas gavosi thumbup.gif

Aš atėjau su paprastučiu tortuku mirksiukas.gif

user posted image

Viduje - Snikersas, papuošimai - grietinėlė, šokoladas.

Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2010 01 31, 23:22)
reikia ne bijoti, o imti ir bandyti, bijodama tikrai nepadarysi  4u.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Migle, nieko sau paprastas bigsmile.gif pas tave paprasto torto dar nemačiau lotuliukas.gif laaabai gražus tortukas ir tobula rožytė wub.gif

zuliaska, karsonas atrodo įspūdingai wub.gif ir dovanėlė-tortas taip pat wub.gif

eglejk, nu tu ir pavarei bigsmile.gif tortai superiniai, ypač man su kamuoliu patiko ir mašiniukais, "kreivasis" tortas - kad ir patampė nervų tau jis, bet iššaunu fejerverkus, nes man regis tu pirmoji iš mūsų tokio tipo tortą konstravai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif taip, kad sveikinu user posted image tortas atrodo SUPER gražiai good.gif

daividija ir neramuole - jūs lipdinių specės user posted image ir teletabių tortas ir kačiukų atrodo nuostabiai wub.gif taip ir toliau mergytės mirksiukas.gif

Evelincik ir Daina - rožytės jūsų tiesiog nepakartojamos, tortukai labai dailūs wub.gif

Jolka, jau valentinkei repetuoji bigsmile.gif tortas-širdelė ir meškiukas labai mieli wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 01 vasario 2010 - 02:26
QUOTE(Olesta @ 2010 01 31, 22:22)
reikia ne bijoti, o imti ir bandyti, bijodama tikrai nepadarysi  4u.gif

gal ir nereikia bijoti, bet kai nesigauna ir kai pagalvoji kiek produktu sugadinai doh.gif doh.gif, tada kazkaip rankos nusileidzia schmoll.gif
praeita savaitgali bandziau ir saldainiu mase tortams dengti ir pastilaza, ir nei tas nei anas nesigavo cray.gif cray.gif cray.gif
Nu bet vel badysiu si savatgali, nes reikia didelio didelio torto rolleyes.gif
Atsakyti