QUOTE(kirbe @ 2010 01 31, 18:38)
Zuliaska,su Karsonu tai labai fainuolis.....žinokit gėda,bewr gal galit man paaiskint ar parodyt kaip ten su tuo trafaretu reik daryt.....nu suprantu nusipiesi ant popieriaus,o toliau.... ir kuom čia darei Zuliaska,marmeladiniais saldainiais?nes ryškios ir gražios spalvos.....
nu žinai susiradau per google karlsoną, paimiau ir nusipiesiau ant popieriaus. o tada paimiau mesės gabalą, ir išpjoviau ir tada iš akies nuo to popieriuko viską juodai nusipiešiau. o tada jau paimiau dažu truputi su degtinytę ir viskas. ir nereikėjo jokių marmaladinių saldainių. dažai patys labai blizgėjo.
Papildyta:
bet vistiek man bėda. būdavo aš tortų neaptepinėjuū sviestiniu kremu. bet dabar aptepinėju kad masė normali išliktų. bet bėda aš dengiu tą masę bet ji nenori prilipti prie to sviestinio kremo. kas patars ką blogai darau?? nes valgėm tortą, tai laisviausiai nusiima ta masė, greičiau nukrenta, nu kai atpjautas gabaliukas