Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

wow, kokia lialia, olia lia pupytė thumbup.gif super, tokia mergaitiškai riūžava, labai graži thumbup.gif ir rožės thumbup.gif
Atsakyti
GRAŽUUUUU... prasidėjo grožių maratonas naujoje temoje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, kai gaminate vaikiska tortuka:
koki biskvita dazniausiai naudojat?
kokius pertepimus?
ir kuom dengiat?
Ir kokie ismatavimai skaiciaus tortuko?

Didelis dekui uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2010 01 18, 22:06)
Norejau paklausti, kai gaminate vaikiska tortuka:
koki biskvita dazniausiai naudojat?
kokius pertepimus?
ir kuom dengiat?
Ir kokie ismatavimai skaiciaus tortuko?

Didelis dekui uz atsakymus  4u.gif

naudojam, kokio nori ir prašo, dažniausiai Rafaelinį iš baltų, pertepimai, grietinėlė, desertinė varškė, jojurtiniai, džiovintų vaisių su želė gabaliukais, dengiam kuom prašo, mase, grietinėle, trupinukais, išmatavimai priklauso nuo torto svorio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 18, 22:08)
naudojam, kokio nori ir prašo, dažniausiai Rafaelinį iš baltų, pertepimai, grietinėlė, desertinė varškė, jojurtiniai, džiovintų vaisių su želė gabaliukais, dengiam kuom prašo, mase, grietinėle, trupinukais, išmatavimai priklauso nuo torto svorio  4u.gif

gal sito galim receptuka i az 4u.gif
o Rafaelini kepat atskirais biskvitais (nes atskirais tai ir pati kepiau), o ar yra kas bandes visa mase iskart kepti (kad paskiau butu patogu issipjauti forma)? Kiek laiko ir kokioj temperaturoj kepat?
Atsakyti
Ech, o aš dariau Snickersą vildamasi, kad jis patinka visiem be išimties ir kad svečiai aikčios iš susižavėjimo lotuliukas.gif tai Olesta nuleido mane ant žemės lotuliukas.gif nu, tikiuosi, jų skonis bus iš tų "mėgstančių Snickersą" lotuliukas.gif nes papuošimu tikrai "nepapirksiu" doh.gif

papuošimą parodysiu trečiadienį, kai bus sūnaus gimtadienis, tada nufotografuosiu..
Bet supratau, kad taip ir liksiu žemės vikršru, kuris tik žiūri į dangų ir net nedrįsta pagirt tų nuostabių jūsų tortų.... doh.gif

man net gražiai MMG neužsidengė... garbanų pilna unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EcceHomo: 18 sausio 2010 - 23:05
QUOTE(asaraa @ 2010 01 19, 00:17)
gal sito  galim receptuka i az  4u.gif
o Rafaelini kepat atskirais biskvitais (nes atskirais tai ir pati kepiau), o ar yra kas bandes visa mase iskart kepti (kad paskiau butu patogu issipjauti forma)? Kiek laiko ir kokioj temperaturoj kepat?

Biskvita kepiau tik viena karta atskirom dalim, bet man per daug terliones buvo, tai nuo to laiko (kokius 6-7 kartus) kepu viena ir nepakartojama thumbup.gif ir viskas puikiai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Atejau bartis

GERBIAMIEJI
Kraustomes apie biskvitus, kepimus ir skonius kalbetis i tortu tema.
Atsakyti
Nu jau tortų tortų – nei girt spėju nei ką user posted image visos be išimties šaunuolės esat thumbup.gif nublanksta, oj kaip nublanksta maximiniai tortai vitrinose, palyginus su mūsų mergaičių ir berniukų be abejo - ne vieną kartą žvilgterėjus pagalvoju user posted image

Olesta, kaip visad pavarius nuo dūšios thumbup.gif visi tortukai labai gražučiai, o ypač man patiko su mėlynomis gėlytėmis ir meškiuku Jokūbui wub.gif ir barbe t.p. labai daili...

DONSA, egzą išlaikei visu 120 proc. thumbup.gif padirbėta tai oho kiek ir kaip kruopščiai thumbup.gif raketė, kompas, nu super thumbup.gif užsiminei, kad linko tau vaflinis „ekranas“, reikėjo tau tą dalį kur į tortą montuojasi šokoladu aptepti, būtų apsaugoję nuo drėgmės (na bent jau teoriškai taip galvoju).

Mazuliux, barbė gavosi fantastiška, sijonas toks - nu kaip pramoginių šokių wub.gif

Asseni, kad ir dirbt pradėjai, bet džiugu, kad tortų nemažėja wub.gif knyga atrodo nuostabiai – neatsistebiu, kaip sugebėjai dailyraščiu tokį ilgą tekstą parašyt, nė milimetriuko nenukreivuliuojant user posted image o vat tas obuolys – tai man ten mistinis tortas laugh.gif nuotrauka iš viršaus tai kaip netortas atrodo laugh.gif bet lygumėlis - aukščiausia klasė, žodžiu, jei į tortą nepanašu good.gif

Neramuole, paprastas, bet labai gražiai atrodantis tortukas wub.gif aš tokių valgomų tortukų didelė mylėtoja, ne prie dūšios man tos masės blush2.gif

Jolka, kamuolys pavyko puikiai mirksiukas.gif nesistebiu, kad buvo gaila prapjaut lotuliukas.gif

Nu o Agniuko žvejybiniam tortui tai medalis nuo manęs ir MB (t.p. užkietėjusio žvejo... akis "išvarvinom" abu bežiūrėdami laugh.gif) nu liuks ir žuvys kibire sumastyk tu man taip thumbup.gif ir aš savo rybakui laugh.gif audžiu mintį kažką žvejybiško sumeistraut jubiliejaus proga wacko.gif

Daividijos tortas su multiko herojais irgi atrodo įspūdingai, mano dukra visus pažino laugh.gif

Kersiene, kad pavarius simsonas liuksiškas gavos, tuo labiau, kad ir internetas tikrai biednas simsoninių tortų pavyzdžiais – ieškojau, taip nieko blatno ir neradau... ir kempiniukas dailutis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 19 sausio 2010 - 02:01
JO mergaites - pavaryta per vakara swoon.gif
Vaiduliukes ir Neramuoles tortukai - tai tokie silti, apetitni - naminiai essen.gif Mielai dabar Rafelo gabaliuka imesciau bigsmile.gif As pati kai pradejau dengti tortus mase - jos nevalgau, man daug skaniau kai uzbarstoma trupinukais arba puosta sokoladu su grietinele blush2.gif Bet ko nepadarysi del to, kad ismokti graziai tortus patiekti biggrin.gif
Asseni arsenalas is vis pribloske, ypac knyga blink.gif kur rankas auksines turi wub.gif
Mazuliux barbe thumbup.gif Vis niekaip nedristu pameginti padaryti, atrodo nekiekvienam duota lotuliukas.gif O roziu spalva kokia ispudinga thumbup.gif - kokie cia dazai, ar gali pasakyti blush2.gif
Atsakyti
kokia garbes suknytes spalva bigsmile.gif wub.gif labai mmm wub.gif
asseni, as tavo parase kai obuoli pamaciau, dingtelejo mintis kam cia ta paveiksliuka issisaugojo ne i tema doh.gif biggrin.gif labai gera apgaule, tobulai padaryta thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aciu mergaites uz pagyras blush2.gif Jubiliate vakar kai pamate, tai issiziojo lotuliukas.gif Dar ji norejo kaspino ant nugaros ir plokstele yra su vardu ir metais, bet as nenufotografavu jau su jais ax.gif
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 01 19, 07:33)
O roziu spalva kokia ispudinga thumbup.gif  - kokie cia dazai, ar gali pasakyti  blush2.gif

Cia Sugarflair Gel Paste - spalva Pink mirksiukas.gif Nemazai reikejo jos, kad tokia gautusi. Be to, cia is pradziu dariau su baltu sokoladu, paskui kai medaus idejau per daug, priedejau dar pienisko ir juodojo sokolado. Plius dar dazu tos pacios firmos Christmas Red truputi idejau biggrin.gif (man sitie kazkaip labai panasus gaunasi jei tamsia spalva daryti)
Atsakyti