Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

na ir as isgimdziau savo pirma puosta torciuka kaimynkai karsta.gif Aciu Olestai,kad paprotino del pastilazo 4u.gif Buciau beveik patenkinta,jei tik tas gaurotas velnias is mano avataro neatsisestu ant maiselio su plonais meducio lakstais doh.gif Bulvytes mase bandziau lygint,vizualiai atrode lygus,bet pastilazas parode koks jis lygus hihihi.gif
Medutis,pastilazas,ciut ciut aisingo,Kirbes zaluma
user posted image
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2010 01 31, 15:37)
O man pavyko rozeles is frutelos thumbup.gif
user posted image

kaip graziai 4u.gif
man tai nesigavo graziai unsure.gif
user posted image
Atsakyti
nu gražių tortukų prikepėt mergatės. aš ir poirą turiu įdėsiu paskiau, kai rasiu laidą nuo fotiko smile.gif)
Atsakyti
nu parodau savo karlsoną:
tortas kaip baltasis persikas man rodos. visa kita grietinėlė ir MMG
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 01 31, 15:17)

labai graziai nupiesei!!!Tikrai tikrai 4u.gif
Atsakyti
Liuks tortukas 10 balu,o jau karlsonas fainuolis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 01 31, 17:17)

šaunuolė, super darbelis, tikrai super super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
JOLKA999, koks mielas tortukas, toks svelnumu dvelkiantis wub.gif
Evelincik, dailus tortukas, bet tos rozes tai tokios dailios, kad akiu neina atitraukti bigsmile.gif
benomama, dziaugiuosi, kad pavyko rozytes 4u.gif
dew, man sios gelytes gal nelabai primena rozes, taciau jos idomios siaip ar taip graziai ziurisi smile.gif
zaliuska, karlsonas nerealus, gerule aplikacija thumbup.gif

...............................................................

o cia mano paskutinis darbelis, gigantas, nervu tampytojas, zodziu stresinis tortas doh.gif
viduje juodasis miskas, visa kita pastiliazas, kamuoliukas apdziubuotas aisingu.
Tortas skirtas zmogui, kuriam patinka lauko tenisas, jis svente 30 gimtadieni, kamuoliukas tai skaicius 0 tongue.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 31 sausio 2010 - 17:33
labai ačiū smile.gif tikrai ir man patiko, tik paskiau darašiau šonelyje, sveiki sugrįžę, nes ten taip norėjo. bet ir man jis tikrai patiko, kaip niekada smile.gif o karlsoną kaip nupiešiau nžn, nes aš piešti visai nemoku...

dar rafaelo su karamelizuotais migdolais. puošta MMG. toks visiškai nevykęs, bet kai tik darau savo giminėm, niekada nesigauna kaip noriu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Zuliaska,su Karsonu tai labai fainuolis.....žinokit gėda,bewr gal galit man paaiskint ar parodyt kaip ten su tuo trafaretu reik daryt.....nu suprantu nusipiesi ant popieriaus,o toliau.... g.gif g.gif g.gif ir kuom čia darei Zuliaska,marmeladiniais saldainiais?nes ryškios ir gražios spalvos.....
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2010 01 31, 17:31)

dew, man sios gelytes gal nelabai primena rozes, taciau jos idomios siaip ar taip graziai ziurisi  smile.gif

niekaip man nesigavo doh.gif nors ir ziurejau i pavyzdi, bet neisejo taip padaryti doh.gif na pirmas blynas, mokinsiuosi toliau blush2.gif nenuleisiu ranku, va ir cukrine mase nesigavo gelytems, bet nesiruosiu pasiduoti biggrin.gif
o jusu tortas pasaka bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 01 31, 17:17)

saunuole thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti