na ir as isgimdziau savo pirma puosta torciuka kaimynkai Aciu Olestai,kad paprotino del pastilazo Buciau beveik patenkinta,jei tik tas gaurotas velnias is mano avataro neatsisestu ant maiselio su plonais meducio lakstais Bulvytes mase bandziau lygint,vizualiai atrode lygus,bet pastilazas parode koks jis lygus
Medutis,pastilazas,ciut ciut aisingo,Kirbes zaluma
QUOTE(benomama @ 2010 01 31, 15:37)
kaip graziai
man tai nesigavo graziai
nu gražių tortukų prikepėt mergatės. aš ir poirą turiu įdėsiu paskiau, kai rasiu laidą nuo fotiko )
QUOTE(zuliaska @ 2010 01 31, 15:17)
nu parodau savo karlsoną:
tortas kaip baltasis persikas man rodos. visa kita grietinėlė ir MMG
labai graziai nupiesei!!!Tikrai tikrai
Liuks tortukas 10 balu,o jau karlsonas fainuolis
QUOTE(zuliaska @ 2010 01 31, 17:17)
šaunuolė, super darbelis, tikrai super super
JOLKA999, koks mielas tortukas, toks svelnumu dvelkiantis
Evelincik, dailus tortukas, bet tos rozes tai tokios dailios, kad akiu neina atitraukti
benomama, dziaugiuosi, kad pavyko rozytes
dew, man sios gelytes gal nelabai primena rozes, taciau jos idomios siaip ar taip graziai ziurisi
zaliuska, karlsonas nerealus, gerule aplikacija
...............................................................
o cia mano paskutinis darbelis, gigantas, nervu tampytojas, zodziu stresinis tortas
viduje juodasis miskas, visa kita pastiliazas, kamuoliukas apdziubuotas aisingu.
Tortas skirtas zmogui, kuriam patinka lauko tenisas, jis svente 30 gimtadieni, kamuoliukas tai skaicius 0
Evelincik, dailus tortukas, bet tos rozes tai tokios dailios, kad akiu neina atitraukti
benomama, dziaugiuosi, kad pavyko rozytes
dew, man sios gelytes gal nelabai primena rozes, taciau jos idomios siaip ar taip graziai ziurisi
zaliuska, karlsonas nerealus, gerule aplikacija
...............................................................
o cia mano paskutinis darbelis, gigantas, nervu tampytojas, zodziu stresinis tortas
viduje juodasis miskas, visa kita pastiliazas, kamuoliukas apdziubuotas aisingu.
Tortas skirtas zmogui, kuriam patinka lauko tenisas, jis svente 30 gimtadieni, kamuoliukas tai skaicius 0
labai ačiū tikrai ir man patiko, tik paskiau darašiau šonelyje, sveiki sugrįžę, nes ten taip norėjo. bet ir man jis tikrai patiko, kaip niekada o karlsoną kaip nupiešiau nžn, nes aš piešti visai nemoku...
dar rafaelo su karamelizuotais migdolais. puošta MMG. toks visiškai nevykęs, bet kai tik darau savo giminėm, niekada nesigauna kaip noriu
dar rafaelo su karamelizuotais migdolais. puošta MMG. toks visiškai nevykęs, bet kai tik darau savo giminėm, niekada nesigauna kaip noriu
Zuliaska,su Karsonu tai labai fainuolis.....žinokit gėda,bewr gal galit man paaiskint ar parodyt kaip ten su tuo trafaretu reik daryt.....nu suprantu nusipiesi ant popieriaus,o toliau.... ir kuom čia darei Zuliaska,marmeladiniais saldainiais?nes ryškios ir gražios spalvos.....
QUOTE(eglejk @ 2010 01 31, 17:31)
niekaip man nesigavo nors ir ziurejau i pavyzdi, bet neisejo taip padaryti na pirmas blynas, mokinsiuosi toliau nenuleisiu ranku, va ir cukrine mase nesigavo gelytems, bet nesiruosiu pasiduoti
o jusu tortas pasaka
QUOTE(zuliaska @ 2010 01 31, 17:17)
saunuole