Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

na jooo, čia jau menas, nuostabi puošyba biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dai'na, kadangi šonų nesimato, tai turiu pastebėti, kad tortukas labai dailus, o jei ir buvo kokių nelygumų, manau tas torto nepagadino 4u.gif gražu man 4u.gif

Eglejk, šaunuole, vis kažką naujo įdomaus atneši parodyti, kamuolio idėja su taure labai šauni thumbup.gif iš tikrųjų papasakok, kaip su tuo aisingu yra, ant kokio paviršiaus jisai dzibuojamas, kad laikosi nenutirpęs 4u.gif man tai neragavus toks įspūdis susidaro, kad viršus turėtų būti labai saldus, arba saldžiarūgštis......o kaip yra iš tikrųjų????
Atsakyti
mergaites, pirmiausia tai aciu visoms 4u.gif
o del to aisingo, tai as pavirsiu paprasciausiai plonai apteputuo paciu kremu kokiu tortas suteptas, bet atskirai jo jiekada neplaku, kai isimu is formos jos krastai buna siek tiek aplipe kremu, tai va tuo mazu likuciu apteplioju, tai aisingas man niekada nenubega schmoll.gif na karteli nubego, bet cia pudra nekokybiska pasitaike smile.gif o kas liecia skoni, tai jau cia gali buti ir labai saldus ir saldziarukstis, kaip pastiliazas panasu, priklauso kiek rugsteles ideta smile.gif man asmeniskai tai nei jokia mase, nei aisingas, nei beze, nei ggrietinele neskanu, taias visada puosima nukrapstau, o ir siaip neesu tortu megeja blush2.gif
man aisingas patinka del to, kad ji prilietus dziubukas nesusigadins ir zmogus gali drasiau torta transportuoti smile.gif
na nazinau, man aisingas patinka smile.gif man su juo labai smagu dirbti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 01 30, 17:32)
kad as taip sugebeciau bigsmile.gif  bigsmile.gif

as nelabai dar ka moku,bet skaitau mokinuosi ir bandau po truputi mirksiukas.gif

QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 30, 18:34)
Liuxovos rožės  thumbup.gif

rozes dariau pagal si video

Papildyta:
eglejk,jau tortu grazumas wub.gif wub.gif wub.gif ,saunuole 4u.gif reiks ir man pabandyt su tuo aisingu,o jei dar dzibukas nesusigadina palietus tai cia is vis thumbup.gif

Olesta,pati apacia mano torto buvo nelabai lygi,labai skubejau doh.gif ,bet uzmaskavau as ja mazomis gelytemis...visumoj likau patenkinta

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dai'na: 30 sausio 2010 - 23:00
Daina, va cia ir svarbiausia, kai galutiniu rezultatu esi patenkinta drinks_cheers.gif
pas mane ir visokiu nesamoniu buna darant tuos tortus, bet dazniausiai galutinis variantas dziugina (bent jau dazniausiai tongue.gif ) o tavosios rozes nerealios, tiesiog superines thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveneirka @ 2010 01 30, 22:00)
nu bet kaip suprantu tas aisingas neturėtų sudžiūt..o gal klystu g.gif
o ir skonis jo nėra labai prastas g.gif nors jei visas tortas dzibuotas..nu, įdomu unsure.gif

na jo skonis nera prastas..tik tiek kad apdzibavus ten jo nemažai užsideda......nors čia žinoma skonio reikalas
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 01 31, 11:16)
na jo skonis nera prastas..tik tiek kad apdzibavus ten jo nemažai užsideda......nors čia žinoma skonio reikalas

na, pvz. tam smaillikui as sunaudojau kazkur 400gr cukraus pudros smile.gif bet man tas aisingas, kaip ir visos dengimo mases, juk ir ju uzsideda nemazas sluoksnis. Bet, kaip ir sakau, cia skonio reikalas, vienom patinka beze, kitom grietinele, o man aisingas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 31 sausio 2010 - 10:39
user posted image
Seses darbukas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -->BLOOONDINKA<--: 31 sausio 2010 - 12:52
Aukštasis pilotažas blink.gif Turite visos auksines rankas wub.gif
Atsakyti
user posted image

medaus tortas puostas beze smile.gif
Atsakyti
O man pavyko rozeles is frutelos thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Pasižiūrėjus jūsų šedevrų savo gėda ir rodyti, bet tikiuosi griežtai nepasmerksit, nes tai mano pirmas blynas blush2.gif Dėkoju Olestai ir Jolkai999 už pagalbą 4u.gif ax.gif
Pirmas mano blynas
Atsakyti