Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

mergaites labai labai grazus tortukai, cypciuk, kirbe, jav, daividija wub.gif
as bandziau mazai mergaitei kycka nulipint, stai kas gavos, vidui vaisinis tortukas, puosta grietinele

user posted image
Atsakyti
Daividija, Tu turi lipdymo talentą wub.gif
jav.. kokios grožės wub.gif
neramuole, tai kad ta kycka kaip tikra bigsmile.gif

Papasakokit ką nors apie dažus.. na apie americolor ką nors.. man atrodo, kad tai pačios gražiausios spalvos pasaulyje wub.gif
Atsakyti
JAV, apžavėjai iki kaulų smegenų 4u.gif
Neramuole, pamiršti kelią į vieną turgelį, kur baibokais prekiauja, Tau pačiai puikiai sekasi lipinti thumbup.gif
Atsakyti
Kaip senai čia lankiausi doh.gif net sarmata blush-anim-cl.gif
Bet po tiek laiko kai peržiūrėjau visus tortus, tai širdis apsąla thumbup.gif niam niam essen.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, nugi bandziau pasidaryti rozes ir frutella saldainiu biggrin.gif nu padaryti padariau, bet man jos niekaip nesigauna dailios, gal ranka neygudus blush2.gif dar pasidariau cukrine mase gelems pagal Cipciuka, manau kad ji man nesigavo, bus matyt rytoj kai pasistoves g.gif
Atsakyti
kol tyku tai atnesu savo tortuka mirksiukas.gif ,pirma kart dengtas mase,tai yra dar kur mokintis...sonus reikia ismokt graziai islygint....
tortas mascarpone su bananais,sokoladine saldainiu mase,papuosimai saldainiu mase smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2010 01 30, 18:10)
kol tyku tai atnesu savo tortuka mirksiukas.gif ,pirma kart dengtas mase,tai yra dar kur mokintis...sonus reikia ismokt graziai islygint....
tortas mascarpone su bananais,sokoladine saldainiu mase,papuosimai saldainiu mase smile.gif

kad as taip sugebeciau bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2010 01 30, 20:10)

Liuxovos rožės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽaismingaStiklas: 30 sausio 2010 - 19:35
atnesu keleta tortuku

pirmasis medutis, puostas aisingu, taure pastiliazas. Kamuolys, skirtas dviem berniukas, todel vienoj pusej uzrasytas vienas vardas ir metukai, o kitoj kitas smile.gif

user posted image

ir is virsaus

user posted image

cia juodasis miskas, apdziubuotas aisingu, masiniukai pastiliazas

user posted image

cia bandziau daryti Zaiba Makvyna, viduje medutis, dengtas pastiliazu. Nespejau nufotkint, tai tortuko valgytojai atsiunte man foto blush2.gif ziuriu foto ratai koki maziukai atrodo, nors realiai tai jie visai normaliai ziurejosi g.gif

user posted image

o cia nieko naujo, jau matytas smailikas, viduje juodasis miskas, dziubuotas aisingu

user posted image

mano pirmasis bandymas daryti knyga ax.gif knyga skirta seneliui, jis labai megsta skaityti rimta literatura, tame tarpe ir biblija ya perkaites keleta kartu, todel toks ir pavadinimas smile.gif viduje juodasis miskas, dengta pastiliazu, uzrasas aisingas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 30 sausio 2010 - 20:51
QUOTE(eglejk @ 2010 01 30, 19:46)
dziubuotas aisingu

nuostabūs tortukai bigsmile.gif
šiaip labai gražiai žiūrisi,tik įdomu kaip laikosi aisingas ..ar buvo aptepti tortukai su sviestiniu prieš dzibavima? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveneirka @ 2010 01 30, 21:24)
nuostabūs tortukai bigsmile.gif
šiaip labai gražiai žiūrisi,tik įdomu kaip laikosi aisingas ..ar buvo aptepti tortukai su sviestiniu prieš dzibavima? rolleyes.gif

MAN IRGI GRAŽUS TORČIUKAI,KRUOPŠČIAI PADARYTA,TIK VA MAN VALGYT TIKRAI NEPATIKTU VISA TOKY AISINGU APDZIBUOTA..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 01 30, 20:29)
MAN IRGI GRAŽUS TORČIUKAI,KRUOPŠČIAI PADARYTA,TIK VA MAN VALGYT TIKRAI NEPATIKTU VISA TOKY AISINGU APDZIBUOTA..... blush2.gif

nu bet kaip suprantu tas aisingas neturėtų sudžiūt..o gal klystu g.gif
o ir skonis jo nėra labai prastas g.gif nors jei visas tortas dzibuotas..nu, įdomu unsure.gif
Atsakyti