mergaites labai labai grazus tortukai, cypciuk, kirbe, jav, daividija
as bandziau mazai mergaitei kycka nulipint, stai kas gavos, vidui vaisinis tortukas, puosta grietinele
Daividija, Tu turi lipdymo talentą
jav.. kokios grožės
neramuole, tai kad ta kycka kaip tikra
Papasakokit ką nors apie dažus.. na apie americolor ką nors.. man atrodo, kad tai pačios gražiausios spalvos pasaulyje
jav.. kokios grožės
neramuole, tai kad ta kycka kaip tikra
Papasakokit ką nors apie dažus.. na apie americolor ką nors.. man atrodo, kad tai pačios gražiausios spalvos pasaulyje
JAV, apžavėjai iki kaulų smegenų
Neramuole, pamiršti kelią į vieną turgelį, kur baibokais prekiauja, Tau pačiai puikiai sekasi lipinti
Neramuole, pamiršti kelią į vieną turgelį, kur baibokais prekiauja, Tau pačiai puikiai sekasi lipinti
Kaip senai čia lankiausi net sarmata
Bet po tiek laiko kai peržiūrėjau visus tortus, tai širdis apsąla niam niam
Bet po tiek laiko kai peržiūrėjau visus tortus, tai širdis apsąla niam niam
sveikos mergaites, nugi bandziau pasidaryti rozes ir frutella saldainiu nu padaryti padariau, bet man jos niekaip nesigauna dailios, gal ranka neygudus dar pasidariau cukrine mase gelems pagal Cipciuka, manau kad ji man nesigavo, bus matyt rytoj kai pasistoves
kol tyku tai atnesu savo tortuka ,pirma kart dengtas mase,tai yra dar kur mokintis...sonus reikia ismokt graziai islygint....
tortas mascarpone su bananais,sokoladine saldainiu mase,papuosimai saldainiu mase
tortas mascarpone su bananais,sokoladine saldainiu mase,papuosimai saldainiu mase
QUOTE(Dai'na @ 2010 01 30, 18:10)
kol tyku tai atnesu savo tortuka ,pirma kart dengtas mase,tai yra dar kur mokintis...sonus reikia ismokt graziai islygint....
kad as taip sugebeciau
QUOTE(Dai'na @ 2010 01 30, 20:10)
Liuxovos rožės
atnesu keleta tortuku
pirmasis medutis, puostas aisingu, taure pastiliazas. Kamuolys, skirtas dviem berniukas, todel vienoj pusej uzrasytas vienas vardas ir metukai, o kitoj kitas
ir is virsaus
cia juodasis miskas, apdziubuotas aisingu, masiniukai pastiliazas
cia bandziau daryti Zaiba Makvyna, viduje medutis, dengtas pastiliazu. Nespejau nufotkint, tai tortuko valgytojai atsiunte man foto ziuriu foto ratai koki maziukai atrodo, nors realiai tai jie visai normaliai ziurejosi
o cia nieko naujo, jau matytas smailikas, viduje juodasis miskas, dziubuotas aisingu
mano pirmasis bandymas daryti knyga knyga skirta seneliui, jis labai megsta skaityti rimta literatura, tame tarpe ir biblija ya perkaites keleta kartu, todel toks ir pavadinimas viduje juodasis miskas, dengta pastiliazu, uzrasas aisingas
pirmasis medutis, puostas aisingu, taure pastiliazas. Kamuolys, skirtas dviem berniukas, todel vienoj pusej uzrasytas vienas vardas ir metukai, o kitoj kitas
ir is virsaus
cia juodasis miskas, apdziubuotas aisingu, masiniukai pastiliazas
cia bandziau daryti Zaiba Makvyna, viduje medutis, dengtas pastiliazu. Nespejau nufotkint, tai tortuko valgytojai atsiunte man foto ziuriu foto ratai koki maziukai atrodo, nors realiai tai jie visai normaliai ziurejosi
o cia nieko naujo, jau matytas smailikas, viduje juodasis miskas, dziubuotas aisingu
mano pirmasis bandymas daryti knyga knyga skirta seneliui, jis labai megsta skaityti rimta literatura, tame tarpe ir biblija ya perkaites keleta kartu, todel toks ir pavadinimas viduje juodasis miskas, dengta pastiliazu, uzrasas aisingas
QUOTE(eglejk @ 2010 01 30, 19:46)
nuostabūs tortukai
šiaip labai gražiai žiūrisi,tik įdomu kaip laikosi aisingas ..ar buvo aptepti tortukai su sviestiniu prieš dzibavima?
QUOTE(Eveneirka @ 2010 01 30, 21:24)
nuostabūs tortukai
šiaip labai gražiai žiūrisi,tik įdomu kaip laikosi aisingas ..ar buvo aptepti tortukai su sviestiniu prieš dzibavima?
MAN IRGI GRAŽUS TORČIUKAI,KRUOPŠČIAI PADARYTA,TIK VA MAN VALGYT TIKRAI NEPATIKTU VISA TOKY AISINGU APDZIBUOTA.....
QUOTE(kirbe @ 2010 01 30, 20:29)
MAN IRGI GRAŽUS TORČIUKAI,KRUOPŠČIAI PADARYTA,TIK VA MAN VALGYT TIKRAI NEPATIKTU VISA TOKY AISINGU APDZIBUOTA.....
nu bet kaip suprantu tas aisingas neturėtų sudžiūt..o gal klystu
o ir skonis jo nėra labai prastas nors jei visas tortas dzibuotas..nu, įdomu