Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Cipciuk, kaip sakurai gelytes darei? baltas ir po to dazei viduriukus rausvai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 01 29, 09:48)
Na kad visai jei neprasti mirksiukas.gif  sumaisius melyna su geltona - grazi zalia gaunasi blush2.gif  Ir aplamai artodo turiu tik 3 spalvas, bet galima isgauti daug atspalviu blush2.gif
Olesta, norejau pasiterauti - islandziojau, ir nesuprantu dabar apie kokia sokoladine - saldainiu mase kalbama doh.gif  Na tundra, daugiau nieko nepasakysi blush2.gif Saldainiu - tai zinau, bet vat su sokoladu unsure.gif

viršutinė papuošimų tema 4 žinutė 4u.gif šokoladinė saldaininė masė ...
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 01 28, 23:32)
Viskas OKI, gi nieko nesakau. Visos savotiskai vargstam. Teisingai, kaip kitaip ismokt, taip ir reikia mokytis, tai seimai, tai draugam koki tortuka sumeistravot. Savi supras.

O svetimems zmonems daryt torta yra labai didele atsakomybe. Nes labai lengva sugadinti svente  cool.gif

aš ir pritariu kad čia ne vargas, man greičiau iššūkis smile.gif galvojau kad nedarysiu, o paskiau pamąsčiau, kad aišku pabandysiu padaryt biggrin.gif

labai gerų patarimų dėl dažų perskaičiau. labai ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu jau mano įkyrumas šiandien.. blush2.gif Tačiau noriu iki galo išsiaiškinti.

Taigi, aš vis priskretus prie tų kiek galima ryškesnių spalvų (lioviausi žmonėms aiškinti, kad dažai yra blogis biggrin.gif dažai yra GROŽIS)..

taigi, ką manot?

į pastilažą dedama citrinos rūgštis. Citrinos rūgštis blukina spalvą. Išėda.. na taip būtų pvz su burokėlių sriuba. O tai kai dedama į pastilažą, kuris bus dažomas ryškia tamsia spalva - tai gal tos rūgšties nedėti? kad pastilažas maksimaliai pasisavintų spalvą.
Papildyta:
QUOTE(Grantee @ 2010 01 29, 12:13)
Cipciuk, kaip sakurai gelytes darei? baltas ir po to dazei viduriukus rausvai?  ax.gif

geras klausimas thumbup.gif
ir dar noriu paklausti - o viduriukai yra balti perliukai ar dzibuoti taškiukai?
labai gražiai žiūrisi tos gėlės wub.gif
Atsakyti
man ir tos gėlytės pasakiškai gražios

aš ir manau kad gali citrinos rūgštis blukinti spalvą
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 29, 12:15)
viršutinė papuošimų tema 4 žinutė  4u.gif šokoladinė saldaininė masė ...

ACIUKAS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 01 29, 10:09)
sveikos, tai taip ir mąstau, vakar jau nusipiešiau ant kepimo popieriaus karlsoną. tik dabar mąstau ar aplikaciją pildyk marmeladiniais saldainiais(kurių neturiu ir nžn kur pirkt smile.gif ) ar baltą šokoladą tirpinti ir dažyti. bet nžn kaip padaryt kad jis ne tirštas būtų, tai gal tuomet vandens į jį įpilt.

na manau su marmeladiniais saldainiais bus tikrai graziau ir ryskiau.....yra ju pirkti...neprisimenu kazkuriam prekybos centre tikrai maciau.....

o y sokolada vandens tiktai nepilk.nes sutrauks tau sokolada...jei nori skiesti tai tik aliejum......
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 01 29, 11:41)
na manau su marmeladiniais saldainiais bus tikrai graziau ir ryskiau.....yra ju pirkti...neprisimenu kazkuriam prekybos centre tikrai maciau.....

o y sokolada vandens tiktai nepilk.nes sutrauks tau sokolada...jei nori skiesti tai tik aliejum......

kažkur skaičiau kad baltą šokoladą kaip tik vandeniu reik. ačiū žinosiu smile.gif
nusipirkau jau saldainiuku, tik 4 spalvu smile.gif bet manau išsisuksiu smile.gif pabandysiu batam tamsiem ipilt lašiuką juodos spalvos dažų smile.gif tai gal nesutrauks man nieko smile.gif nes turiu oranžinių, žalių, geltonų ir radonųsmile.gif

pasidariau karamelizuotus riešutus pagal Olestą, tikrai gavosi puikiai smile.gif ir labai skanu, neįsivaizdavau kad taip lengva viskas smile.gif))

o jei aš tą karlsoną padaryčiau šiandien o ryt ant torto uždėčiau galmėtų?? aš nesulužtų ten viskas?smile.gif kas patars?? nes aš niekada nedarius smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sakykit,ar galima grietinele aptepta torta dzibuot sviestiniu-morenginiu kremu?
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 01 29, 10:09)
sveikos, tai taip ir mąstau, vakar jau nusipiešiau ant kepimo popieriaus karlsoną. tik dabar mąstau ar aplikaciją pildyk marmeladiniais saldainiais(kurių neturiu ir nžn kur pirkt smile.gif ) ar baltą šokoladą tirpinti ir dažyti. bet nžn kaip padaryt kad jis ne tirštas būtų, tai gal tuomet vandens į jį įpilt.

Marmeladu sunkiau padaryti aplikaciją, bent jau man taip atrodo. Daryk aplikaciją iš masės, gražiau atrodys.
Aš kažkadą dariau aplikaciją, pažiūrėk:
user posted image
Atsakyti
Po cipciuko grozybiu niekaip zandikaulis nesueina i vieta...
Atnesu savo teletabyna,aisku su Asseni ir cipciuko teletabiais nera ka lygint...bet vistiek blush2.gif
user posted image
Tortas zele su jogurtiniu kremu ir baltais biskvitais.
Puostas grietinele,i kuria supyliau puse kibiro zaliu dazu,nu niekaip nepavyko isgaut grazios zoles spalvos.Bet pagaliau(valioooo!!!!) pavyko padaryti zole,dar keli kartai ir gausis puikiai.Manyciau taip...Tik teletabiai kazko nelinke stovet,tai teko i klynus susmeigt(oooooiiii...aaaa) po dantu krapstuka.Jei nukris bus issivolioje po zole g.gif atrodys ne kaip...
va,o cia jie diena pries keliaujant i zolyna-miega dar.As juos atremiau i kempineles,kad minksciau butu,o tiksliau,kad neprarastu formos
user posted image

O cia imesiu pora nuotraukikiu is knygos kaip apsidaryti aplikacijas is dengimo mases,marcipano ir t.t.

Pirmaisuia nusipiesiam norima piesinuka.tada ji ivelkam i celofanini maiseli.maiseli patepam trupuciu bekvapio aliejaus,kad butu galima lengvai nuimti.
Ir pradedam lipinti.Aplikacija nuimam lopetele ir dedam ant torto,arba galima sudeti i sandaru inda ir laikyti saldytuve.Jei kokia dalis ir nukris,patepkite vandenuku ir sulipinkite,dalys jau bus igave forma ir lengvai uzdesite ten kur joms ir vieta.
Sorry uz nekokybiskas nuotraukikes.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Daividija, blink.gif huh.gif užnešei taip sakant, savikritiką tik pusny galėjai palikt mirksiukas.gif
Atsakyti