Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2010 01 28, 23:16)

Musulmonė tamsta ar ką laugh.gif ...saleikum alem , asaleikum asalem rolleyes.gif .
Atsakyti

QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 29, 01:20)
asalem  rolleyes.gif .

asalem 4u.gif
na kaip aš Tau dėkoju už tokią genialiai paprastą idėją oro_buckis.gif dėti dažą į želatiną.. o aš minkau minkau, prisidariau visokių spalvų atspalvių, tik ne raudoną doh.gif doh.gif

QUOTE(Asseni @ 2010 01 29, 00:35)
Naitai, bet kokie dazai, jeigu idedi ju daug, keicia mases konsistencija. Ji tampa neelaistinga, tamposi, limpa, plista. Lengviausiai nudazoma yra sokoladine saldainiu mase, ji gerai ima dazus, ju nereikia daug.

Kitas budas - dazyti pavirsiu

man reikia smulkioms gėlėms. netinka dažymas ir saldainai.. tik pastilažas...

žinau, kad trupa ir nuo dažų pertekliaus.. pasitaisau dadėdama baltos masės.. nu bet Cipciuko patarimą ryt reiks "išvirti".. *****.. jeigu gausis.. tikrai pašaudysiu petardom cool.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Taip nekantriai kiekviena savaite laukiu Cipciuko tortu blush2.gif Jau grozis swoon.gif sakura, tamsi uokste - tobulu tobula, prabangu wub.gif
Tas majoras - na super figurele thumbup.gif lotuliukas.gif Prisijuokiau is jo lotuliukas.gif Tikrai verta kiekviena savaite laukti tokio lobyno thumbup.gif
Kirbe - labai grazus torciukas wub.gif Svelnus, spalvyte labai silta mirksiukas.gif
As kai dariau paskutini karta mase, tai taip pat dazus ipyliau i kaitinama mase - gavosi lb net ryski spalva - net nesitikejau tokios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 01 29, 10:39)
As kai dariau paskutini karta mase, tai taip pat dazus ipyliau i kaitinama mase - gavosi lb net ryski spalva - net nesitikejau tokios ax.gif

o kokius dažus pylei? skystus? miltelius ar ukrainietiškus, kurie dar ir su cukrum? ar gel paste?
ir kam tą masę naudojai? jeigu dengimui torto, tai labai tikiu, kad ji ir liko tokia ryški, o jeigu darei drugelius ar gėles, tai turėjo gan daug dar atsiskiesti cukraus pudra, kuri gi yra balta..
Atsakyti
Neturi reikšmės koki dažai .... gerų gaila - brangūs ....aš pilu ukrainietiškus 4u.gif .

Atsakyti
Aga, as taip pat pyliau skystus - Delonoi pirktus, ir torta dengiau rolleyes.gif
Atsakyti
Cipciuk - truksta zodziu (liko tik emocijos) biggrin.gif . Tortas su sakurom - idealus :wub:ir kiti visi nuostabus.
Kirbe - lb grazus torciukas.
Mergaites as su klausimu. Jei pasidarysiu sokoladine saldainiu mase, ar ipylus zaliu dazu nusidazys? Lb atsiprasau uz kvaila klausima blush2.gif arba ta pacia mase teptuku dazyti zalia, ar gausis?
Atsakyti
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 01 29, 09:04)
Aga, as taip pat pyliau skystus - Delonoi pirktus, ir torta dengiau rolleyes.gif

sveika,o kaip tie dazeliai is delonos,galvoju nusipirkti ?
Atsakyti
Mergaites as su klausimu. Jei pasidarysiu sokoladine saldainiu mase, ar ipylus zaliu dazu nusidazys? Lb atsiprasau uz kvaila klausima blush2.gif arba ta pacia mase teptuku dazyti zalia, ar gausis?

jei darysi su baltu šokoladu, nusidažys 4u.gif jei pameni mano svočios tortą su taurėmis, tai jis dengtas būtent šokoladine saldainių mase 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 29, 09:21)
jei darysi su baltu šokoladu, nusidažys  4u.gif  jei pameni mano svočios tortą su taurėmis, tai jis dengtas būtent šokoladine saldainių mase  4u.gif

Aciu Olesta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laurytė* @ 2010 01 29, 11:15)
sveika,o kaip tie dazeliai is delonos,galvoju nusipirkti ?

Na kad visai jei neprasti mirksiukas.gif sumaisius melyna su geltona - grazi zalia gaunasi blush2.gif Ir aplamai artodo turiu tik 3 spalvas, bet galima isgauti daug atspalviu blush2.gif
Olesta, norejau pasiterauti - islandziojau, ir nesuprantu dabar apie kokia sokoladine - saldainiu mase kalbama doh.gif Na tundra, daugiau nieko nepasakysi blush2.gif Saldainiu - tai zinau, bet vat su sokoladu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzanetukas: 29 sausio 2010 - 09:48
QUOTE(Migle79 @ 2010 01 28, 22:50)
Padaryk aplikaciją, ir lengvai padaroma ir gražiai atrodo smile.gif

sveikos, tai taip ir mąstau, vakar jau nusipiešiau ant kepimo popieriaus karlsoną. tik dabar mąstau ar aplikaciją pildyk marmeladiniais saldainiais(kurių neturiu ir nžn kur pirkt smile.gif ) ar baltą šokoladą tirpinti ir dažyti. bet nžn kaip padaryt kad jis ne tirštas būtų, tai gal tuomet vandens į jį įpilt.
Atsakyti