Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Cipciuko jau tie 2 pirmi man labai gražūs.
jau manęs kai paprašė torto padaryt... tai nugriūsiu su karlsonu... ir kaip man tai padaryt aš nzn sad.gif galvojau paprastą eskiza sokoladu kontūrus ir marmeladiniu saldainiu mase užpildyt. bet kad niekada nedariau sad.gif ir nžn ką daryt sad.gif
pasiguodžiau nepykit smile.gif
Atsakyti
Cipciuk,nera is ko juoktis,visi tortai tobuli thumbup.gif
Atsakyti
Cipciuk swoon.gif swoon.gif swoon.gif Eina peklon, kokių nerealių rankų savininkė wub.gif wub.gif wub.gif o kaip ten padarytos tos burgundiškos gėlės kur viduriukai gelsvi? Ar ta gelsva spalva purkšta?

kirbe, labai dailus tortukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 28 sausio 2010 - 21:44
Cipciuk, jūsų tortai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ką darote, viskas puikiau gaunasi. Puokščių grožis neišpasakytas, tiesiog kvepia per monitorių wub.gif Dedukas liuksiškas thumbup.gif

Olga, mielos figūrėlės 4u.gif

Kirbe, gražios gėlytės thumbup.gif

QUOTE(daividija @ 2010 01 28, 17:16)
Merginos,ar esat kuri namuose daziusi kokosu drozles?Noriu nudazyt,bet net neisivaizduoju kaip ir kokiais dazais?
Aš dažiau kokoso drožles į žalią spalvą šitam tortui:
user posted image

Kaip matosi, nusidažė puikiai. Įdėjau kokosą į maišelį, įpyliau dažų ir patriniau truputį. Rankų nenorėjau tepti ax.gif Kokosas nusidažė nevientisai, bet taip dar įdomiau.

QUOTE(zuliaska @ 2010 01 28, 21:11)
jau manęs kai paprašė torto padaryt... tai nugriūsiu su karlsonu... ir kaip man tai padaryt aš nzn sad.gif galvojau paprastą eskiza sokoladu kontūrus ir marmeladiniu saldainiu mase užpildyt. bet kad niekada nedariau sad.gif ir nžn ką daryt sad.gif
pasiguodžiau nepykit smile.gif
Padaryk aplikaciją, ir lengvai padaroma ir gražiai atrodo smile.gif
Atsakyti
Sveikos,kepejeles ir kepejai biggrin.gif

visu tortukai labai labai grazus,ale mano favoritas siand CYPCIUKO sakuros... wub.gif wub.gif kazkas nerealaus... wub.gif

beje del tu kokoso drozliu,tai as turbut negadinciau savo dazu,nes yra ju spalvotu pirkti ir kainuoja po 60ct tik rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SECREAT: 28 sausio 2010 - 21:55
QUOTE(SECREAT @ 2010 01 28, 21:54)
beje del tu kokoso drozliu,tai as turbut negadinciau savo dazu,nes yra ju spalvotu pirkti ir kainuoja po 60ct tik  rolleyes.gif

Spalvotos drozles zalios baisiai ryskios spalvos, labai negraziai atrodo, kaip zole ir nevisada tinka. As irgi drozles dazau
Atsakyti
paprastai esu tylioji skyrelio skaitytoja/gerbėja/"besižavėtoja... bet šį kartą negaliu nutylėti. Sakuros tobulos: švelnu, tyra... 4u.gif

o merginai, kuri su karlsonu vargs..."ech, geriau septyni tortai ir viena žvakė". biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 01 28, 21:56)
Spalvotos drozles zalios baisiai ryskios spalvos, labai negraziai atrodo, kaip zole ir nevisada tinka. As irgi drozles dazau

gali buti,nesigincysiu 4u.gif ale uzkliuvo akis man kelias dienas,uz gausybes spalvotu drozliu,tai maniau pasidalinsiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2010 01 28, 21:57)
o merginai, kuri su karlsonu vargs..."ech, geriau septyni tortai ir viena žvakė".  biggrin.gif

Cia ne vargas, o malonumas smile.gif , o jeigu nusistatyti, kad reikies vargt, tai tada geriau ir nepradet smile.gif
Atsakyti
Ačiū už sakuros įvertinimą 4u.gif .....

monikiute , ten nepurkšta , ten teptuku patepta aukso kondūrinu .

Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 01 28, 21:59)
Cia ne vargas, o malonumas  smile.gif , o jeigu nusistatyti, kad reikies vargt, tai tada geriau ir nepradet  smile.gif

bus "ne į temą", bet... pati vargstu su papuošimais, tai ir sakau, jog "vargs". jau aplinkiniai susitaikė, jog mano keptų torto, pyrago skonis geras, o papuošimas niekam tikęs. kiek mama prieš n metų stebindavo darydama gulbes, kaštonus, grybus, ežiukus ir t.t. stalo papuošimui, tiek aš stebinu tokio dalyko neišmanymu. tiesiog rankos ne iš tos vietos dygusios. ech, pasiguodžiau ir einu toliau skaityti papuošimų temos. ryt laukia mašinos puošimas. unsure.gif
Atsakyti
labas vakaras mergaites 4u.gif norejau uzduot klausima, arba labiau paklaust jusu nuomones biggrin.gif noriu padaryt vaisini torta (viduje su vaisiais ir grietininio pagrindo pertepimais), papuost noriu tuo pastilazu(karta jau dariau, nelabai gavosi, labai trapus verysad.gif gal kas kokiu patarimu turi del jo darymo?), tai va pagrindinis klausimas butu toks, ar tiktu pastilazu dengt, jei vidui bus na grietine ir vaisiai?
Atsakyti