Cipciuko jau tie 2 pirmi man labai gražūs.
jau manęs kai paprašė torto padaryt... tai nugriūsiu su karlsonu... ir kaip man tai padaryt aš nzn galvojau paprastą eskiza sokoladu kontūrus ir marmeladiniu saldainiu mase užpildyt. bet kad niekada nedariau ir nžn ką daryt
pasiguodžiau nepykit
Cipciuk,nera is ko juoktis,visi tortai tobuli
Cipciuk Eina peklon, kokių nerealių rankų savininkė o kaip ten padarytos tos burgundiškos gėlės kur viduriukai gelsvi? Ar ta gelsva spalva purkšta?
kirbe, labai dailus tortukas
kirbe, labai dailus tortukas
Cipciuk, jūsų tortai
Ką darote, viskas puikiau gaunasi. Puokščių grožis neišpasakytas, tiesiog kvepia per monitorių Dedukas liuksiškas
Olga, mielos figūrėlės
Kirbe, gražios gėlytės
Kaip matosi, nusidažė puikiai. Įdėjau kokosą į maišelį, įpyliau dažų ir patriniau truputį. Rankų nenorėjau tepti Kokosas nusidažė nevientisai, bet taip dar įdomiau.
Ką darote, viskas puikiau gaunasi. Puokščių grožis neišpasakytas, tiesiog kvepia per monitorių Dedukas liuksiškas
Olga, mielos figūrėlės
Kirbe, gražios gėlytės
QUOTE(daividija @ 2010 01 28, 17:16)
Merginos,ar esat kuri namuose daziusi kokosu drozles?Noriu nudazyt,bet net neisivaizduoju kaip ir kokiais dazais?
Aš dažiau kokoso drožles į žalią spalvą šitam tortui:Kaip matosi, nusidažė puikiai. Įdėjau kokosą į maišelį, įpyliau dažų ir patriniau truputį. Rankų nenorėjau tepti Kokosas nusidažė nevientisai, bet taip dar įdomiau.
QUOTE(zuliaska @ 2010 01 28, 21:11)
jau manęs kai paprašė torto padaryt... tai nugriūsiu su karlsonu... ir kaip man tai padaryt aš nzn galvojau paprastą eskiza sokoladu kontūrus ir marmeladiniu saldainiu mase užpildyt. bet kad niekada nedariau ir nžn ką daryt
pasiguodžiau nepykit
Padaryk aplikaciją, ir lengvai padaroma ir gražiai atrodo pasiguodžiau nepykit
Sveikos,kepejeles ir kepejai
visu tortukai labai labai grazus,ale mano favoritas siand CYPCIUKO sakuros... kazkas nerealaus...
beje del tu kokoso drozliu,tai as turbut negadinciau savo dazu,nes yra ju spalvotu pirkti ir kainuoja po 60ct tik
visu tortukai labai labai grazus,ale mano favoritas siand CYPCIUKO sakuros... kazkas nerealaus...
beje del tu kokoso drozliu,tai as turbut negadinciau savo dazu,nes yra ju spalvotu pirkti ir kainuoja po 60ct tik
QUOTE(SECREAT @ 2010 01 28, 21:54)
Spalvotos drozles zalios baisiai ryskios spalvos, labai negraziai atrodo, kaip zole ir nevisada tinka. As irgi drozles dazau
QUOTE(Asseni @ 2010 01 28, 21:56)
Spalvotos drozles zalios baisiai ryskios spalvos, labai negraziai atrodo, kaip zole ir nevisada tinka. As irgi drozles dazau
gali buti,nesigincysiu ale uzkliuvo akis man kelias dienas,uz gausybes spalvotu drozliu,tai maniau pasidalinsiu...
QUOTE(Jurginė @ 2010 01 28, 21:57)
o merginai, kuri su karlsonu vargs..."ech, geriau septyni tortai ir viena žvakė".
Cia ne vargas, o malonumas , o jeigu nusistatyti, kad reikies vargt, tai tada geriau ir nepradet
QUOTE(Asseni @ 2010 01 28, 21:59)
Cia ne vargas, o malonumas , o jeigu nusistatyti, kad reikies vargt, tai tada geriau ir nepradet
bus "ne į temą", bet... pati vargstu su papuošimais, tai ir sakau, jog "vargs". jau aplinkiniai susitaikė, jog mano keptų torto, pyrago skonis geras, o papuošimas niekam tikęs. kiek mama prieš n metų stebindavo darydama gulbes, kaštonus, grybus, ežiukus ir t.t. stalo papuošimui, tiek aš stebinu tokio dalyko neišmanymu. tiesiog rankos ne iš tos vietos dygusios. ech, pasiguodžiau ir einu toliau skaityti papuošimų temos. ryt laukia mašinos puošimas.
labas vakaras mergaites norejau uzduot klausima, arba labiau paklaust jusu nuomones noriu padaryt vaisini torta (viduje su vaisiais ir grietininio pagrindo pertepimais), papuost noriu tuo pastilazu(karta jau dariau, nelabai gavosi, labai trapus gal kas kokiu patarimu turi del jo darymo?), tai va pagrindinis klausimas butu toks, ar tiktu pastilazu dengt, jei vidui bus na grietine ir vaisiai?