Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*monikute* @ 2010 01 28, 18:02)
olga25, labai gražios figūrėlės  thumbup.gif  tik norėtūsi truputį iš arčiau apžiūrėti lens.gif  blush2.gif

Prasau. Kazkada jau dejau, bet gal niekas nesupyks ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 01 28, 17:16)
Merginos,ar esat kuri namuose daziusi kokosu drozles?Noriu nudazyt,bet net neisivaizduoju kaip ir kokiais dazais?

NA MES DARBE VISADA DAŽYDAVOM SKYSTAIS DAŽAIS...Y KOKOSO DROŽLES YPILI DAŽU IR GERAI IŠTRINI TARP RANKU.....PUIKIAI NUSIDAŽYDAVO
Atsakyti
QUOTE(olga25 @ 2010 01 28, 18:18)
Prasau. Kazkada jau dejau, bet gal niekas nesupyks ax.gif

user posted image

Oj kokie fainuoliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 01 28, 15:56)
NA MES DARBE VISADA DAŽYDAVOM SKYSTAIS DAŽAIS...Y KOKOSO DROŽLES YPILI DAŽU IR GERAI IŠTRINI TARP RANKU.....PUIKIAI NUSIDAŽYDAVO

labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Migle79
Olesta
meduolytee
zuliaska
Adriu
olga25
Mayfly...vos liežiuvio nenusisukau blush2.gif ...
..... jūsų tortukai nuostabūs wub.gif ....visų .... darbštuolės bitės thumbup.gif .

A....čia mano , visokių , išrinkau , į ką dar galima pažiūrėti ax.gif .... o vienas adrenalinui ir nuotaikai pakelti biggrin.gif ...

Sakura.... viduje morenginis su karameliniu kremu , pastilažas , mano masės gėlytės ...

user posted image

user posted image

Burgundiško vyno spalvos puokštė unsure.gif ... na kai pirkau masę maniau kitokia bus g.gif , bet ....viduje : biskvitas Rafaelo torto , grietinėlė su konservuotais persikais ir žele gabaliukais .....pastilažas , aisingas , gėlės iš spec. masės gėlėms daryti ...

user posted image

user posted image

Atsakyti
na aš susimasčiau ar savo kukluty deti po Cipciuko grožybiu.... g.gif ai bet ymetu....papuoštas gal per 15 min.....
user posted image

biskvitas Rafaelo,grietinele su vyšniomis...puošta grietinele ir aisingu.....
Atsakyti
Cipciuk, aš apšalus sėdžiu user posted image user posted image user posted image žodžiai baigės user posted image grožis sakuros neišpasakytas wub.gif o antrojo tai dievuliau koks prašmatnus šonų išpaišymas, puokštė nereali user posted image akims džiaugsmas kai pasirodot mirksiukas.gif

kirbe, dailus tavo torčiukas wub.gif
Atsakyti
na,merginos,pavarotuser posted image
O cipciukas tai pritrenke savo tortais,jau puokstes grazumas 4u.gif
Atsakyti
Cipciuk, ooooooooooooo, kokia vyšnaitė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip gyva, super, nu ir antras ne ką mažiau įspūdingas, toks prabangus thumbup.gif

Kirbe, Tavo rožinis kuklutis, puikutis thumbup.gif
Atsakyti
Cipciuk, grazuciai tortukai, bet tas bosui geriausias lotuliukas.gif , tok gerulis dedas, liuks thumbup.gif
Atsakyti
kirbe...user posted image....

RiMami ...nuo tavo komentarų širdelė sąla .... bet ačiū tau aciuks.gif...sakura mano ilgai laukta , niekas neužsakinėjo schmoll.gif ...na aš kaip nagla , ėmiau ir padariau rolleyes.gif...lai neima jei nepatiks ...

Na dar kelis ...galima mestelt blush2.gif ...

PASIJUOKIM !!!.... iš cipciuko lipdymo laugh.gif.. tortas aviacijos majorui , bosui ....tiesiok žmogui prie humoro .

Viduj medutis , pastilažas , marcipanas maišytas su modeliavimo mase .... dariau antpetį ...žentas sako - inkilėlis doh.gif , vyras - antkapis doh.gif ...

user posted image

user posted image

Pedagomui .... matematikui .... viduje tortas ŽOZEFINA , beze , pastilažo šmotelis - snargliui nusivalyti tongue.gif ...

user posted image

user posted image

Na ir paskutinis .... nežinau .... visaip tą kelią vinguriuoju , tai tiesų , tai suktą , dabar ratu doh.gif .... bet jau taip į..... ai - patylėsiu geriau rolleyes.gif ...
Medutis , žolė plakta grietinėlė ( dariau pirmą ir paskutinį kartą ) .... " atsiprašau tavęs beze " notworthy.gif.... marcipanas , mano masės gėlės ...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 28, 20:28)
kirbe...user posted image....

cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti