Olesta o kuo neskanus snikersas jusu seimynai? gal per saldus ? pati nedarius dar tai idomu
QUOTE(Olesta @ 2010 01 18, 17:55)
man jis gali ir savaitę stovėti, ne mano skonio tortas
Čia aš ne tik apie snikersą (tas tai man pusantros paros tik pastovėjo ir buvo suvartotas, aišku ir porga buvo )
QUOTE(olga25 @ 2010 01 18, 18:41)
Snikerso tai cia
http://www.supermama...;#entry24810070
tik ten reikia 2 st. miltu ir 1 st cukraus
o rafaelo svajone cia
http://www.supermama...;#entry29394084
http://www.supermama...;#entry24810070
tik ten reikia 2 st. miltu ir 1 st cukraus
o rafaelo svajone cia
http://www.supermama...;#entry29394084
Labai aciuuuu
rafaelo svajone puosta kokosu ir sokoladinem gelytem.dar uzbarsciau raudonu pabarstuku,kad nebutu viskas vien balta.ir galiu pasakyti,kad labai skanus.tik as kokoso drozliu dejau daugiau nes man patinka kokosas.My Webpage
per saldu, per sotu, ir žemės riešutai gadina skonį, bet čia tik todėl, kad žemės riešutų nemėgėjų šeimyna pas mane
QUOTE(Olesta @ 2010 01 18, 15:55)
man jis gali ir savaitę stovėti, ne mano skonio tortas
Vat ir mums jis nelabai patiko...... Kad ir kelias dienas stovėjo,bet įspūdžio nepadarė....O ir produktų atžvilgiu,nepigus.
QUOTE(zebra @ 2010 01 18, 18:57)
Vat ir mums jis nelabai patiko...... Kad ir kelias dienas stovėjo,bet įspūdžio nepadarė....O ir produktų atžvilgiu,nepigus.
aš tai tikėjausi, kad jis vis mums prigis, bet du kartus dariau, ir abu nepasiteisino, va medaus, juodas miškas, rafaelas, vaisiniai, mascarponiniai, karamelinis, netgi griliažinis prigijo, o anas ne ir viskas... bet yra tikrai, kam labai patinka ir neperkalbėsi, kad paragautų kitokio
QUOTE(neramuole @ 2010 01 18, 19:16)
as ta kurios neparkalbesi, man jis laaabai labai patinka ypac 3 diena, ir mano seimyna mielai ji kerta, tik kad daug nesuvalgysi sotus
imetu kukluti preitos savaites darbeli, reikejo ant smugio kazka sumeistraut tai va kas gime, rafaelo, puosta kokoso drozlemis ir sokoladu, gelytes pastiliazas
imetu kukluti preitos savaites darbeli, reikejo ant smugio kazka sumeistraut tai va kas gime, rafaelo, puosta kokoso drozlemis ir sokoladu, gelytes pastiliazas
kuklumas puošia, labai dailus
Neramuole, geras greitukas
Atejau ir as parodyt praeitos savaites darbelius
Marskinukai
trapusis, MMG
Apple brando logo. Medaus tortas, MMG. Tortas baltas, juodas tai padeklas
Boruzeles
Biskvitinis su varskes kremu, vysnios, persikai, MMg, marcipanas
Ir knyga
Trapusis, MMG, aisingas, mase tik virsuje, sonai kremas
Nors, turbut veltuj keliu, nes vistiek jau paziurejot parase
Atejau ir as parodyt praeitos savaites darbelius
Marskinukai
trapusis, MMG
Apple brando logo. Medaus tortas, MMG. Tortas baltas, juodas tai padeklas
Boruzeles
Biskvitinis su varskes kremu, vysnios, persikai, MMg, marcipanas
Ir knyga
Trapusis, MMG, aisingas, mase tik virsuje, sonai kremas
Nors, turbut veltuj keliu, nes vistiek jau paziurejot parase
Neramuole, gražutis torčiukas, apetitnas toks
Asseni, tikrai ne veltui keli, yra gi ir nemačiusių, o aš mielai dar kartą akis paganysiu na nerealūs torčiukai
Asseni, tikrai ne veltui keli, yra gi ir nemačiusių, o aš mielai dar kartą akis paganysiu na nerealūs torčiukai
Sveikutes
Asseni, nors ir maciau jau, bet vistiek visada labai malonu paziureti i tavo tortus dar ir dar karta
Neramuole, labai mielas tortukas
Ateinu ir as pagaliau su gaminuku
Baltas biskvitas, pertepta grietinele + persikinis jogurtas su svieziomis braskemis ir konservuotais persikais Dengta MMG, raitiniai - icing'as
O dar buvau zadejusi pasirodyti savo plikytos teslos gaminius ir sokoladines rozes
Plikytinukai
Rozytes (kol kas tik tiek, bet mases sokoladines dar daug turiu, dar reikes sia savaite padaryti)
Asseni, nors ir maciau jau, bet vistiek visada labai malonu paziureti i tavo tortus dar ir dar karta
Neramuole, labai mielas tortukas
Ateinu ir as pagaliau su gaminuku
Baltas biskvitas, pertepta grietinele + persikinis jogurtas su svieziomis braskemis ir konservuotais persikais Dengta MMG, raitiniai - icing'as
O dar buvau zadejusi pasirodyti savo plikytos teslos gaminius ir sokoladines rozes
Plikytinukai
Rozytes (kol kas tik tiek, bet mases sokoladines dar daug turiu, dar reikes sia savaite padaryti)