Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Olesta - tokiu pinigu esu maciusi pirkti "Balionu saly". Bent jau Klaipedoje tai tikrai.

Adriu - lb grazus pinigu maisas 4u.gif
Atsakyti
ačiū, pasižiūrėsiu 4u.gif

vaiduliuke21
, mano dukrytė sako, kad labai gražus Tavo tortas, o aš jai pritariu 4u.gif kokiu antgaliu torto viršus puoštas g.gif
Atsakyti
Vaiduliuke21 - labai grazus torciukas. thumbup.gif Svelnios spalvytes wub.gif
Atsakyti
Mergaites, labas rytas

iek tiek skaiciau ka raset, tai gal jau kaip ir apkalbeta tema, bet vistiek ikisiu savo trigrasi

Kalbejot apie torto dengimus

Tai noriu pasakyti, kad mase neslepia trukumus, o atviksciai, juos pabrezia, isryskina.

Tai tortas pries dengima Jums turi patikti savo lygumu, ir kad Jum kiltu noras, kad jau toki torta galima butu statyti ant stalo ir nebutinai reikalinga mase, tik kaz kiek papuosti kokiom kvetkom, tai va tada padengus, jusu tortas bus tobulai lygus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 28 sausio 2010 - 09:12
Sveikutes 4u.gif

Olesta koks tortukas bigsmile.gif , ir gyvūnėliai faini wub.gif
adriu thumbup.gif maišiukas
vaiduliuke21 gražus torčiukas 4u.gif

Įmetu ir aš savo "klecką" blush2.gif

user posted image

Medutis su persikais, dengtas pastilažu, pirmą kartą dariau ax.gif . Iš pradžių atrodo buvo viskas normaliai, bet dengiant pradėjo trūkinėti doh.gif . Dabar jau žinau, kad padauginau cukraus pudros. Ir turiu klausimuką, žinau, kad buvo jau kalbėta ta tema, bet nebepamenu doh.gif .....ar dar eina atgaivinti tokį betrupantį pastilažą g.gif

P.S. vaizdelis nekoks, bet svarbu, kad jubilijatui patiko rolleyes.gif , sakė, galvojo, kad čia tikra mašina
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 27, 21:52)
ačiū, pasižiūrėsiu  4u.gif

vaiduliuke21
, mano dukrytė sako, kad labai gražus Tavo tortas, o aš jai pritariu  4u.gif kokiu antgaliu torto viršus puoštas  g.gif

puosiau 24 antgaliuku
Atsakyti
Mayfly, labai miela mašinytė wub.gif thumbup.gif tik gal ratai neproporcingi mašinos dydžiui g.gif ai bet čia juk smulkmena irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 28, 13:26)
Mayfly, labai miela mašinytė  wub.gif  thumbup.gif  tik gal ratai neproporcingi mašinos dydžiui  g.gif  ai bet čia juk smulkmena  irnesakyk.gif

Ačiū wub.gif , dėl ratų tai jo biggrin.gif , bet jau buvau pasidariusi tokio dydžio, ir kai reikėjo pridėti, žiūriu, kad per maži doh.gif , bet jau nieko nebegalėjau padaryti ax.gif
Atsakyti
jo graži mašinytė, man ir reiks kitam savaitgaliui padaryt, kaip aš tai padarysiu net nžn smile.gif) bet reiks daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 01 28, 14:18)
jo graži mašinytė, man ir reiks kitam savaitgaliui padaryt, kaip aš tai padarysiu net nžn smile.gif) bet reiks daryt biggrin.gif

Ačiū wub.gif , aš bandžiau daryti pagal šitą, man padėjo mirksiukas.gif
tik per plati išėjo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mayfly: 28 sausio 2010 - 14:34
Mayfly - koks mielas masiniukas wub.gif Man soniukai asocijuojasi su pustais zandukais ax.gif Toks mielas atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites padekit help.gif Bandau daryt rozes is sokolado.Man ta mase trupinukais pavirsta doh.gif jau antra sokolada sugadinau.Pirma karta dariau su nat.medumi,maniau tame beda.Dabar su dirbt. darau.tas pats ss.....Bandziau dar paminkyt,deja.Gal del to,kad darau ne su geliniais dazais,o miltelius istirpinu laselyje vandens.Bet lyg vanduo "nepavojingas" baltam sokoladui unsure.gif
Atsakyti