Olesta - tokiu pinigu esu maciusi pirkti "Balionu saly". Bent jau Klaipedoje tai tikrai.
Adriu - lb grazus pinigu maisas
ačiū, pasižiūrėsiu
vaiduliuke21, mano dukrytė sako, kad labai gražus Tavo tortas, o aš jai pritariu kokiu antgaliu torto viršus puoštas
vaiduliuke21, mano dukrytė sako, kad labai gražus Tavo tortas, o aš jai pritariu kokiu antgaliu torto viršus puoštas
Vaiduliuke21 - labai grazus torciukas. Svelnios spalvytes
Mergaites, labas rytas
iek tiek skaiciau ka raset, tai gal jau kaip ir apkalbeta tema, bet vistiek ikisiu savo trigrasi
Kalbejot apie torto dengimus
Tai noriu pasakyti, kad mase neslepia trukumus, o atviksciai, juos pabrezia, isryskina.
Tai tortas pries dengima Jums turi patikti savo lygumu, ir kad Jum kiltu noras, kad jau toki torta galima butu statyti ant stalo ir nebutinai reikalinga mase, tik kaz kiek papuosti kokiom kvetkom, tai va tada padengus, jusu tortas bus tobulai lygus
iek tiek skaiciau ka raset, tai gal jau kaip ir apkalbeta tema, bet vistiek ikisiu savo trigrasi
Kalbejot apie torto dengimus
Tai noriu pasakyti, kad mase neslepia trukumus, o atviksciai, juos pabrezia, isryskina.
Tai tortas pries dengima Jums turi patikti savo lygumu, ir kad Jum kiltu noras, kad jau toki torta galima butu statyti ant stalo ir nebutinai reikalinga mase, tik kaz kiek papuosti kokiom kvetkom, tai va tada padengus, jusu tortas bus tobulai lygus
Sveikutes
Olesta koks tortukas , ir gyvūnėliai faini
adriu maišiukas
vaiduliuke21 gražus torčiukas
Įmetu ir aš savo "klecką"
Medutis su persikais, dengtas pastilažu, pirmą kartą dariau . Iš pradžių atrodo buvo viskas normaliai, bet dengiant pradėjo trūkinėti . Dabar jau žinau, kad padauginau cukraus pudros. Ir turiu klausimuką, žinau, kad buvo jau kalbėta ta tema, bet nebepamenu .....ar dar eina atgaivinti tokį betrupantį pastilažą
P.S. vaizdelis nekoks, bet svarbu, kad jubilijatui patiko , sakė, galvojo, kad čia tikra mašina
Olesta koks tortukas , ir gyvūnėliai faini
adriu maišiukas
vaiduliuke21 gražus torčiukas
Įmetu ir aš savo "klecką"
Medutis su persikais, dengtas pastilažu, pirmą kartą dariau . Iš pradžių atrodo buvo viskas normaliai, bet dengiant pradėjo trūkinėti . Dabar jau žinau, kad padauginau cukraus pudros. Ir turiu klausimuką, žinau, kad buvo jau kalbėta ta tema, bet nebepamenu .....ar dar eina atgaivinti tokį betrupantį pastilažą
P.S. vaizdelis nekoks, bet svarbu, kad jubilijatui patiko , sakė, galvojo, kad čia tikra mašina
QUOTE(Olesta @ 2010 01 27, 21:52)
ačiū, pasižiūrėsiu
puosiau 24 antgaliuku
Mayfly, labai miela mašinytė tik gal ratai neproporcingi mašinos dydžiui ai bet čia juk smulkmena
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 28, 13:26)
Mayfly, labai miela mašinytė tik gal ratai neproporcingi mašinos dydžiui ai bet čia juk smulkmena
Ačiū , dėl ratų tai jo , bet jau buvau pasidariusi tokio dydžio, ir kai reikėjo pridėti, žiūriu, kad per maži , bet jau nieko nebegalėjau padaryti
jo graži mašinytė, man ir reiks kitam savaitgaliui padaryt, kaip aš tai padarysiu net nžn ) bet reiks daryt
QUOTE(zuliaska @ 2010 01 28, 14:18)
jo graži mašinytė, man ir reiks kitam savaitgaliui padaryt, kaip aš tai padarysiu net nžn ) bet reiks daryt
Ačiū , aš bandžiau daryti pagal šitą, man padėjo
tik per plati išėjo
Mayfly - koks mielas masiniukas Man soniukai asocijuojasi su pustais zandukais Toks mielas atrodo
Mergaites padekit Bandau daryt rozes is sokolado.Man ta mase trupinukais pavirsta jau antra sokolada sugadinau.Pirma karta dariau su nat.medumi,maniau tame beda.Dabar su dirbt. darau.tas pats ss.....Bandziau dar paminkyt,deja.Gal del to,kad darau ne su geliniais dazais,o miltelius istirpinu laselyje vandens.Bet lyg vanduo "nepavojingas" baltam sokoladui