Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

žinok kur pirkt yra ir pati nežinau.gavau prie gimtadienio dovanos pridėtus prie tikrų pinigų,tai dabar ir panaudojau.paskuj kai draugės klausiau-sakė,,aibėj'' pirko.bet niekur nemačiau g.gif
jei negausi gali tikrus pakišt-manau tikrai neišpeiks biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 27 sausio 2010 - 12:17
QUOTE(adriu @ 2010 01 27, 13:03)
žinok laiko nežėjau,bet toks kaip sirupėlis gavos ir jungiau-ir viriau paptastam mažam puode,nes mažiuko taip ir nenusipirkau blush2.gif masę kučiojau ant frotinio rankšluoščio ax.gif

O ne prilimpa plaukelių nuo rankšluosčio g.gif ?

QUOTE(adriu @ 2010 01 27, 13:15)
žinok kur pirkt yra ir pati nežinau.gavau prie gimtadienio dovanos pridėtus prie tikrų pinigų,tai dabar ir panaudojau.paskuj kai draugės klausiau-sakė,,aibėj'' pirko.bet niekur nemačiau g.gif
jei negausi gali tikrus pakišt-manau tikrai neišpeiks biggrin.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
monikute,žinok pas mane visa kruva naujų rankšluosčių-uošvienė pridovanojus buvo,tokie balti,be froto su tokias nareliais,aš jų net nenaudoju,kažkaip prisiminiau,kad visai tiktų-ir pabandžiau ax.gif ale pati ,kad parašiau prieš tai,kad ant frotinio doh.gif ne frotinio,paprasto tokio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 27 sausio 2010 - 12:49
aš ir galvojau kad kaip plaukelių turėtų likt nuo rankšluoščio, bet jei nelieka tai liuks.
o dėl sirupo virimo, tai man olesta sako aš per ilgai paverdu. tai žodžiu, eisiu ryt virti naujo sirupo ir naujos košės tortui smile.gif nes man sesei reiks tortuką padaryt sekmadieniui.tai žiūrėsiu kas čia gausis smile.gif
Atsakyti
Labai patiko Bitutes tortukas - spalvytes svelnios thumbup.gif
O Adriu pinigu maisas - superinis thumbup.gif Kad dar kas nors pamokytu kaip teisingai jo forma isgauti, kad MAISAS butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cloudlet @ 2010 01 25, 10:49)
žodžiu ateinu su klausimuku dėl figūrėlių lipdymo  ax.gif  norėjau paklausti jūs marcipaną perkat ar pačios gaminat? savaitgalį bandžiau lipdyti gyvūnuką iš pastiliažinės masės lipdymui, bet visiškai nesigavo  doh.gif  tai dabar įdomu pats darymo procesas, ar suformavus galvą, rankas, kojas, žodžiu visas dalis reikia truputį padėti, kad jos apdžiūtų ar iškart vieną prie kito lipdyti, nes kai bandžiau iškart lipdyti visą figūrėlę ji man težo,gal nuo rankų šilumos unsure.gif detalės nulinkinejo, nors pati masė manau buvo gera, manau jei būčiau dėjus daugiau pudros ar krakmolo būtų jau trupėję  g.gif

Dėl figūrėlių lipdymo.
Aš iš pradžių nulipdau kūną, paskui kojas ir rankas, priklijuoju jas prie kūno. Galiausiai lipdau galvą. Ją arba klijuoju prie kūno tiesiogiai arba įdedu dantų krapštuką ir smeigiu ant jo.

Sėdinčią, stovinčią figūrėlę nulipdyti lengviau, nei judančią. Norint priduoti figūrėlei judėsio, reikia sulankstyti rankytes ir (ar) kojytes norime kryptimi ir pridėti ką nors (pvz. putoplastą) prie jų, kad dalys išdžiūtų norimoje padėty. Kartais užtenka tik pridėti figūrėlės dalį prie kūno, palaikyti kokią minutę ir ji puikiausiai prisiklijuoja.

Detales klijuoju kiaušinio baltymu. Geriausiai laiko thumbup.gif

QUOTE(olga25 @ 2010 01 27, 11:03)
Merginos gal galite pasakyti kiek laiko minkot pastiliaza. Na nesuprantu ka darau blogai. Labai trupantis gaunasi verysad.gif Kazkoks produktu gadinimas. Taip ir galvojau kad geriau MMG buciau is kart dariusi doh.gif Nes dabar ir mases nera ir rankos skauda lotuliukas.gif
Olga, tikriausiai padauginai cukraus pudros. Lipdymui aš darau skystesnį pastilažą (jis dar limpa prie rankų, bet yra vientisas gabalas), įdedu jį į plevelę ir palaikau kokią valandėlę. Tada jis subręsta, tampa tinkamas lipdyti.
Pradžiai bandyk lipdyti iš marcipano, tikrai lengviau smile.gif
Atsakyti
o aš tai niekaip neprisiruošiu nusipirkti to marcipano, bet atrodo su juo taip gera lipdyti butų
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 01 27, 16:30)
o aš tai niekaip neprisiruošiu nusipirkti to marcipano, bet atrodo su juo taip gera lipdyti butų

thumbup.gif jėginis jisai, dažų įdėjai, daryk ką nori, netrupa, limpa be jokių klijų, netiko, nuėmei, perdarei, leeeedas ne daiktas-tik pirk lipdymui skirtą, yra skirtingų rūšių 4u.gif
Atsakyti
o kur gi pirkt??smile.gif ir kiek kainuoja?? kažkada minėjai kur perki bet pamiršau jau
Atsakyti
UAB Dasita, supakuota po 2,5 kg, kilo kaina 19,50, tikrai verta, nėra ko lyginti su Maximoje esančiais 200 g, kurių kaina 10 lt ir dar cukraus pudros reikia dadėti, ir viskas trupa paskui doh.gif čia labai kokybiškas marcipanas lipdymui...suvesk www.dasita.com, prie kontaktų rasi savo regiono vadybininką, pasuk ir paklausk, ir karoliukų pas juos ir visokio kitokio gėrio yra ax.gif
Atsakyti
http://public.fotki....i/pb140712.html[/IMG]tortas ''Menulis'' puostas grietinele ir pastiliazo gelytem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliuke21: 27 sausio 2010 - 18:13
QUOTE(vaiduliuke21 @ 2010 01 27, 19:11)
http://public.fotki....i/pb140712.html[/IMG]tortas ''Menulis'' puostas grietinele ir pastiliazo gelytem.

Šaunus tortukas 4u.gif
Atsakyti