ačiū, kai aptepiau tortą grietinėle, dantų krapštuku išsibrėžiau penketuko formą, tada išbarsčiau karamelizuotais riešutais, permaltais per mėsmalę, o tada dzibavau aplinkui taip čia vien riešutai, viduje riešutai kreme irgi, tik nekaramelizuoti, o šiaip kepinti migdolai irgi permalti, tikras rafaelas su migdolais skonis visai kitas torto
perdariau foto šiandien dienos šviesoje, visai kas kita
O man Olesta,tavo asiliukas daug grazesnis,negu ten kur prodyta kaip daryti.....
QUOTE(kirbe @ 2010 01 27, 12:31)
O man Olesta,tavo asiliukas daug grazesnis,negu ten kur prodyta kaip daryti.....
Visiskai pritariu
Olestos toks svelnus -, o ten kazkaip griezciau viskas atrodo
Olesta, nuostabus torciukas O jau figureles kokios mielos
ir man gavos MMG monikute,reikia ilgiau pavirt sirupą-manau čia mano klaida buvo.gavosi dabar-super elastinga,norėdamas nesutrupinsi
QUOTE(Olesta @ 2010 01 27, 11:19)
ačiū, kai aptepiau tortą grietinėle, dantų krapštuku išsibrėžiau penketuko formą, tada išbarsčiau karamelizuotais riešutais, permaltais per mėsmalę, o tada dzibavau aplinkui taip čia vien riešutai, viduje riešutai kreme irgi, tik nekaramelizuoti, o šiaip kepinti migdolai irgi permalti, tikras rafaelas su migdolais skonis visai kitas torto
teisingai supratau: kokosų drožlių visai nedėjot? tik riešutus?
Sveikutės ilgai galvojau ar parodyti pirmą šedevrą,bet nutariau parodyti ir paprašyti patarimo,nes man nesigavo gražiai apdengti tortukus,susiraukšlėjo ir pradėjo trūkinėti masė(dariau pagal cipciuko receptėlį su cukraus pudra).Tuo pačiu noriu padėkoti Olestai už nuorodėles už pakvietimus į šias tėmukes,turėjau labai mažai laiko pasiskaityti nes auginu tris padūkėlius,bet dabar vėl skaitau jūsų temukes ir įsisavinu viską,kaupiuosi kempiniukui,nes neišėjo padaryti vaikams,sugedo mano orkaitė ir niekaip negalėjau biskvito išsikepti.Dėka jūsų išmokau nors dar nelabai rožytes sukti,niu tiesiog esu patenkinta,beje dar atradau būdą kaip išgauti spalvas,nes niekaip neradau dažų,nei urmo bazėje pas bobulytes,ir dar paskaičiau,kad 12lt kainuoja,pamaniau,kad brangiai iseis man tas torčiukas,tai nusipirkau kokoso drožlių ir jas sumaliau per kavamale ir gavau miltelius,niu o jie juk su dažais,spalvoti,tai va taip ir pasisekė su tais dažais,pigu ir greit ir gražios spalvytės
pirmas blynas ir su jubiliatu,kitokios neturiu
pirmas blynas ir su jubiliatu,kitokios neturiu
QUOTE(Olesta @ 2010 01 27, 09:25)
dėkoju asiliukas jau buvo nulipdytas, tai ardyti nebenorėjau, o meškiukui tokios šviesios rudos tiek nebeturėjau, nu žodžiu, suvokiu, kad neproporcingai, meškos galva turėjo būti vos ne vienodo dydžio, jis gi tokia tumbačka su ausytėmis, ale ir tai kaip pirmam kartui gal nieko visai.... o ką aš MB sakiau, sakau man atrodo ausys galėtų būt ilgesnė, neeee, kaip susitarę su dukryte šaukia, kad geros ausys, nu ot kokie, neobjektyvūs mamuko pataikūnai
Svarbu supranti kame "šaknys" ir kitą kartą bus dar geriau nors man ir dabar superiškai meškis atrodo kaip zoro
QUOTE(adriu @ 2010 01 27, 12:24)
ir man gavos MMG monikute,reikia ilgiau pavirt sirupą-manau čia mano klaida buvo.gavosi dabar-super elastinga,norėdamas nesutrupinsi
O kiek tas ilgiau ?
adriu, labai gražus pinigų maišas o kaip reikia padaryti, kad būtų tokie įspaudai?
*Bitutė* šaunus tortukas taip ir toliau
žinok laiko nežėjau,bet toks kaip sirupėlis gavos ir jungiau-ir viriau paptastam mažam puode,nes mažiuko taip ir nenusipirkau masę kučiojau ant frotinio rankšluoščio
Bitute, nu matai viskas gavosi dar truputį padirbėsi ir bus liuksiškiausi tortai, visko išmoksi...
Dedu viską į rafaelą kaip priklauso, ir kokosą irgi, tik dedu dar 100-150 g smulkintų kepintų migdolų
Adriu, čia jau nebe pinigų maišas, čia visa aukso luitų kasykla kur pinigų gavai pirkti lietuviškų, man švogeriui reikės gimtadieniui pinigų maišą padaryti????
Dedu viską į rafaelą kaip priklauso, ir kokosą irgi, tik dedu dar 100-150 g smulkintų kepintų migdolų
Adriu, čia jau nebe pinigų maišas, čia visa aukso luitų kasykla kur pinigų gavai pirkti lietuviškų, man švogeriui reikės gimtadieniui pinigų maišą padaryti????