Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

ačiū, kai aptepiau tortą grietinėle, dantų krapštuku išsibrėžiau penketuko formą, tada išbarsčiau karamelizuotais riešutais, permaltais per mėsmalę, o tada dzibavau aplinkui blush2.gif taip čia vien riešutai, viduje riešutai kreme irgi, tik nekaramelizuoti, o šiaip kepinti migdolai irgi permalti, tikras rafaelas su migdolais lotuliukas.gif skonis visai kitas torto thumbup.gif

perdariau foto šiandien dienos šviesoje, visai kas kita doh.gif
Atsakyti
O man Olesta,tavo asiliukas daug grazesnis,negu ten kur prodyta kaip daryti..... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 01 27, 12:31)
O man Olesta,tavo asiliukas daug grazesnis,negu ten kur prodyta kaip daryti..... wub.gif

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif
Olestos toks svelnus -, o ten kazkaip griezciau viskas atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos gal galite pasakyti kiek laiko minkot pastiliaza. Na nesuprantu ka darau blogai. Labai trupantis gaunasi verysad.gif Kazkoks produktu gadinimas. Taip ir galvojau kad geriau MMG buciau is kart dariusi doh.gif Nes dabar ir mases nera ir rankos skauda lotuliukas.gif
Atsakyti
Olesta, nuostabus torciukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif O jau figureles kokios mielos wub.gif
Atsakyti
ir man gavos MMG clap.gif yahoo.gif monikute,reikia ilgiau pavirt sirupą-manau čia mano klaida buvo.gavosi dabar-super elastinga,norėdamas nesutrupinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 27, 11:19)
ačiū, kai aptepiau tortą grietinėle, dantų krapštuku išsibrėžiau penketuko formą, tada išbarsčiau karamelizuotais riešutais, permaltais per mėsmalę, o tada dzibavau aplinkui blush2.gif taip čia vien riešutai, viduje riešutai kreme irgi, tik nekaramelizuoti, o šiaip kepinti migdolai irgi permalti, tikras rafaelas su migdolais  lotuliukas.gif skonis visai kitas torto  thumbup.gif

teisingai supratau: kokosų drožlių visai nedėjot? tik riešutus? ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ilgai galvojau ar parodyti pirmą šedevrą,bet nutariau parodyti ir paprašyti patarimo,nes man nesigavo gražiai apdengti tortukus,susiraukšlėjo ir pradėjo trūkinėti masė(dariau pagal cipciuko receptėlį su cukraus pudra).Tuo pačiu noriu padėkoti Olestai už nuorodėles už pakvietimus į šias tėmukes,turėjau labai mažai laiko pasiskaityti nes auginu tris padūkėlius,bet dabar vėl skaitau jūsų temukes ir įsisavinu viską,kaupiuosi kempiniukui,nes neišėjo padaryti vaikams,sugedo mano orkaitė ir niekaip negalėjau biskvito išsikepti.Dėka jūsų išmokau nors dar nelabai rožytes sukti,niu tiesiog esu patenkinta,beje dar atradau būdą kaip išgauti spalvas,nes niekaip neradau dažų,nei urmo bazėje pas bobulytes,ir dar paskaičiau,kad 12lt kainuoja,pamaniau,kad brangiai iseis man tas torčiukas,tai nusipirkau kokoso drožlių ir jas sumaliau per kavamale ir gavau miltelius,niu o jie juk su dažais,spalvoti,tai va taip ir pasisekė su tais dažais,pigu ir greit ir gražios spalvytės ax.gif
pirmas blynas ir su jubiliatu,kitokios neturiu ax.gif
Atsakyti
pinigų maišas -medutis su džiovintom slyvom ir aguonom.dengtas MMG ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 27 sausio 2010 - 11:46
QUOTE(Olesta @ 2010 01 27, 09:25)
dėkoju  4u.gif  asiliukas jau buvo nulipdytas, tai ardyti nebenorėjau, o meškiukui tokios šviesios rudos tiek nebeturėjau, nu žodžiu, suvokiu, kad neproporcingai, meškos galva turėjo būti vos ne vienodo dydžio, jis gi tokia tumbačka su ausytėmis, ale ir tai kaip pirmam kartui gal nieko visai.... o ką aš MB sakiau, sakau man atrodo ausys galėtų būt ilgesnė, neeee, kaip susitarę su dukryte šaukia, kad geros ausys, nu ot kokie, neobjektyvūs rolleyes.gif  mamuko pataikūnai  blush2.gif

Svarbu supranti kame "šaknys" ir kitą kartą bus dar geriau thumbup.gif nors man ir dabar superiškai thumbup.gif meškis atrodo kaip zoro biggrin.gif

QUOTE(adriu @ 2010 01 27, 12:24)
ir man gavos MMG  clap.gif  yahoo.gif  monikute,reikia ilgiau pavirt sirupą-manau čia mano klaida buvo.gavosi dabar-super elastinga,norėdamas nesutrupinsi mirksiukas.gif

O kiek tas ilgiau bigsmile.gif ?

adriu,
labai gražus pinigų maišas thumbup.gif o kaip reikia padaryti, kad būtų tokie įspaudai?

*Bitutė* šaunus tortukas thumbup.gif taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
žinok laiko nežėjau,bet toks kaip sirupėlis gavos ir jungiau-ir viriau paptastam mažam puode,nes mažiuko taip ir nenusipirkau blush2.gif masę kučiojau ant frotinio rankšluoščio ax.gif
Atsakyti
Bitute, nu matai viskas gavosi thumbup.gif dar truputį padirbėsi ir bus liuksiškiausi tortai, visko išmoksi...

Dedu viską į rafaelą kaip priklauso, ir kokosą irgi, tik dedu dar 100-150 g smulkintų kepintų migdolų 4u.gif

Adriu, čia jau nebe pinigų maišas, čia visa aukso luitų kasykla thumbup.gif kur pinigų gavai pirkti lietuviškų, man švogeriui reikės gimtadieniui pinigų maišą padaryti????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 27 sausio 2010 - 12:10