Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

gal ir mano idėja kam nors pravers, makvynai nusibodo, zuikis nesigavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gavosi, kas gavosi, Rafaello vajonė su migdolų riešutais, žolė iš grietinėlės, gėlytės MMG, figūrėlės marcipanas, kelias penketukas iš tų pačių riešutų......

user posted image

user posted image
Atsakyti
Olesta be žodžių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Oho bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Herojai PAŽINGSNIUI 4u.gif 4u.gif 4u.gif AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Labai mieli personazai blink.gif

Oi torciuko tokio noreciau niam niam
Atsakyti
Olesta, tikra šaunuolė! Gražios figūrėlės 4u.gif

Patarimai - meškiukui reikėjo padaryti didesnę galvą, o asiliukui - mažesnę galvą ar ilgesnes ausis mirksiukas.gif
Atsakyti
olesta,koks fainas vaikiškas tortas thumbup.gif asiliukas koks mielas wub.gif
Atsakyti
Olesta- kooooks tortukas wub.gif O jau kokie superiniai personazai, is kart filmukas tas isplauke pries akis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2010 01 27, 01:02)
Olesta, tikra šaunuolė! Gražios figūrėlės 4u.gif

Patarimai - meškiukui reikėjo padaryti didesnę galvą, o asiliukui - mažesnę galvą ar ilgesnes ausis mirksiukas.gif

dėkoju 4u.gif asiliukas jau buvo nulipdytas, tai ardyti nebenorėjau, o meškiukui tokios šviesios rudos tiek nebeturėjau, nu žodžiu, suvokiu, kad neproporcingai, meškos galva turėjo būti vos ne vienodo dydžio, jis gi tokia tumbačka su ausytėmis, ale ir tai kaip pirmam kartui gal nieko visai.... o ką aš MB sakiau, sakau man atrodo ausys galėtų būt ilgesnė, neeee, kaip susitarę su dukryte šaukia, kad geros ausys, nu ot kokie, neobjektyvūs rolleyes.gif mamuko pataikūnai blush2.gif
Atsakyti
Olesta, labai simpatiškas asiliukas wub.gif gražus torčiukas thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Asseni,2010 01 22, 09:37]
Mergytes, parodau dar viena tortuka, darytas vakar ir begu i darba

user posted image

Vajetau, koks grožis bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
Olesta, labai grazus torciukas thumbup.gif Ir asiliukas man toks mielas wub.gif
O kaip darei ta skaiciu 5? Cia vien riesutai, ar su kuo nors sumaisyti ax.gif
Atsakyti