gal ir mano idėja kam nors pravers, makvynai nusibodo, zuikis nesigavo gavosi, kas gavosi, Rafaello vajonė su migdolų riešutais, žolė iš grietinėlės, gėlytės MMG, figūrėlės marcipanas, kelias penketukas iš tų pačių riešutų......
Olesta be žodžių
Oho
Herojai PAŽINGSNIUI AČIŪ
Labai mieli personazai
Oi torciuko tokio noreciau niam niam
Oi torciuko tokio noreciau niam niam
Olesta, tikra šaunuolė! Gražios figūrėlės
Patarimai - meškiukui reikėjo padaryti didesnę galvą, o asiliukui - mažesnę galvą ar ilgesnes ausis
Patarimai - meškiukui reikėjo padaryti didesnę galvą, o asiliukui - mažesnę galvą ar ilgesnes ausis
olesta,koks fainas vaikiškas tortas asiliukas koks mielas
Olesta- kooooks tortukas O jau kokie superiniai personazai, is kart filmukas tas isplauke pries akis
QUOTE(Migle79 @ 2010 01 27, 01:02)
Olesta, tikra šaunuolė! Gražios figūrėlės
dėkoju asiliukas jau buvo nulipdytas, tai ardyti nebenorėjau, o meškiukui tokios šviesios rudos tiek nebeturėjau, nu žodžiu, suvokiu, kad neproporcingai, meškos galva turėjo būti vos ne vienodo dydžio, jis gi tokia tumbačka su ausytėmis, ale ir tai kaip pirmam kartui gal nieko visai.... o ką aš MB sakiau, sakau man atrodo ausys galėtų būt ilgesnė, neeee, kaip susitarę su dukryte šaukia, kad geros ausys, nu ot kokie, neobjektyvūs mamuko pataikūnai
Olesta, labai simpatiškas asiliukas gražus torčiukas
Olesta, labai grazus torciukas Ir asiliukas man toks mielas
O kaip darei ta skaiciu 5? Cia vien riesutai, ar su kuo nors sumaisyti
O kaip darei ta skaiciu 5? Cia vien riesutai, ar su kuo nors sumaisyti