Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Dzanetukas @ 2010 01 26, 13:28)
Olesta, o ta bulvytes mase, tai tos macios teslos trupinukai su kremu sumaisyti?
Atsiprasau uz toki tundriska klausima doh.gif

man aiškino, kad čia trupinukų masė su kremu bet dar ir sviesto išsiplaku, gaunasi tokia standi tyrė, su ja aptepu tortą ir jis išlygėja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 26, 15:32)
man aiškino, kad čia trupinukų masė su kremu bet dar ir sviesto išsiplaku, gaunasi tokia standi tyrė, su ja aptepu tortą ir jis išlygėja  ax.gif

ACIU labai uz paaiskinima wub.gif
O kokiu santykiu dedasi visos sudedamosios? Tiesiog kad butu standi tyrele, kuria butu legva islyginti??? Aisku vel sorry uz toki klausima doh.gif
Atsakyti
žinok iš akies varau, va sakysim mašiną kai lyginau, nupjausčiau torto kiek man reikėjo formai išgauti, viską permaliau blenderiu iki košės tokios, ir buvo sviestinio kremo nu gal koks 100 g, nemanau, kad daugiau buvo, ir suplakiau viską į standžią košę, ta koše aptepiau tortą, bet jinai tepama jau uir stingsta ant šalto torto, nu nemoku pasakyti - konsistencija, kaip bulvių košės, va ax.gif špateliu tepasi lengvai, bet jinai tvirta, ant jos dengiu mases.....
Atsakyti
aš ir žinosiu smile.gif ačiū už info smile.gif
Atsakyti
Olesta user posted image
Viska dabar zinosiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, nusipirkau marshmelov sladainių, bet jie spalvoti. Kas esat gaminę pasakykit kokios spalvos masė gausis? g.gif Reikia gaminnti barbę, o dažų neturiu doh.gif
Atsakyti
kokios gėlės, man bigsmile.gif AČIŪ 4u.gif

gausis švelniai kreminė spalva jei darysi su baltu šokoladu, arba jei vien iš saldainių 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi lyginu ne vien sviestiniu kremu, o sviestiniu su trupiniais. O vien sviestiniu patepu prieš dengiant tortą mase, kad ji priliptų smile.gif

Olesta, reikės išbandyti tavo variantą. Gal bus geriau.
Atsakyti
Ačiū Olesta pabandysiu gaminti medutį kai pagaminsiu parodysiu jums,kad išsakytumėt nuomonę,pertepti žadu grietinėlės kremu,nes gyvenu kaime ir nereikia pirkti grietinės ax.gif
Atsakyti
Meduolytee-mergvakario tortas super,neperkrauta,nereik tos pompastikos,gal kaip Migle sake biski ka paspalvint,bet ir taip labai dailu.O vestuvinis irgi liuks pats tas ,o jau tulpes kaip graziai ziurisi,pagyvina torta nerealiai,o tavo mergyciu tortukas thumbup.gif Vot karta auga
Migle79-kaip visada tobula,ir kaip tau tai iseina,o tu lygini torta,i sviestini krema imaisai trupinuku?reiks bandyt
Atsakyti
QUOTE(volungele @ 2010 01 26, 15:23)
Sveikos, nusipirkau marshmelov sladainių, bet jie spalvoti. Kas esat gaminę pasakykit kokios spalvos masė gausis?  g.gif Reikia gaminnti barbę, o dažų neturiu doh.gif

Va kokia spalva gausis mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Aciu Jone ax.gif

O dabar pasiziurejau toooooooookiu tortu ir net seiles nutyso. Austasis pilotazas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Gal kam pravers ideja puosybos ( aisku ne aukstu skaicius lotuliukas.gif )

http://images.google...ttp...=126&um=1
Atsakyti