Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(kirbe @ 2010 01 25, 19:03)
YDEJAU Y VIRSUTINE PAPUOSIMU TEMA.....

clap.gif assa.gif aciuks.gif
QUOTE(adriu @ 2010 01 25, 19:11)
drinks_cheers.gif
o man visada būna svarbesne nuomonė tų kurios ne tik sako ,,ups kaip gražu'' bet ir kokį komentarą parašo ar pasako ką kitaip darytų... o ne tik giria

kai gauni profiu komentara, ir dar pamokyma - tai yra svarbiausias dalykas, nes gali mokytis ir tobuleti mirksiukas.gif blush2.gif
QUOTE(meduolytee @ 2010 01 25, 19:19)
Dzanetukas- as ta kurpaite dailinau dailinau, griuvo , plyso man. Kosmaras buvo realiai. Is kokio penkto karto isejo  lotuliukas.gif  Beje, viena atliekama turiu, jei kas teket sumastys  lotuliukas.gif

As tikiu Meduolytee kad cia darbelio uiuiuiuiui, rezultatas vertas tos kancios thumbup.gif Oi Olesta prajuokinai tu su ziguliuku lotuliukas.gif thumbup.gif labai savikritiska biggrin.gif ne kiekviena tokia sugebet padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzanetukas: 25 sausio 2010 - 18:07
o man tas su žirniais tai labai labai fainas smile.gif mano tai didesnė serga ir serga, tai net į daržą nenueina, o taip eina į boružėlių grupę, labai faina ir lengva tortą padaryt smile.gif)

o ta masė tikrai ir visada tokia gaunas, gal as per daug purdros pridedu. aš MMG darau. žodžiu, aš iškočioju uždedu ant torto ir ji pradeda kaip stingt, ir aš pagal cipliuką darau po cm ir bandau taip lygint, bet man niekaip nesigauna, nes tos klostės jau tokios kietos gaunasi ir lūžtų jei aš tampyt pradėčiau.
gal reikia kada pas olestą atvažiuot į pamoką smile.gif))
man tai viršus idealiai gaunasi, bet kraštai imk ir nusišauk.. smile.gif bet mano klientai labai nesikabinėja, tai džiaugiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 25, 19:02)
va mašina tai tikrai žigulis  doh.gif sakau vienu momentu vakar verkti norėjau....  doh.gif

oi prajuokinai lotuliukas.gif gal ir žiguliukas, ale bais simpatiška bigsmile.gif

QUOTE(zuliaska @ 2010 01 25, 19:06)
o ta masė tikrai ir visada tokia gaunas, gal as per daug purdros pridedu. aš MMG darau. žodžiu, aš iškočioju uždedu ant torto ir ji pradeda kaip stingt, ir aš pagal cipliuką darau po cm ir bandau taip lygint, bet man niekaip nesigauna, nes tos klostės jau tokios kietos gaunasi ir lūžtų jei aš tampyt pradėčiau.
gal reikia kada pas olestą atvažiuot į pamoką smile.gif))
man tai viršus idealiai gaunasi, bet kraštai imk ir nusišauk.. smile.gif bet mano klientai labai nesikabinėja, tai džiaugiuos smile.gif

Aš tai vis tik mažiau cukraus pudros dedu, nei recepte MMG parašyta, geriau padarau lipnesnę, dedu į polit. maišelį ir palaikau 30-60 min. o paskui dedu tokią ciut limpančią ant stalo, pateptu krakmolu ir iš viršaus pabarstau krakmolu ir kočioju, vis pažiūrėdama, ar nelimpa ir krakmolu pabarstydama, tada super gaunasi, cukraus pudros daugiau nebededu.
Atsakyti
einu pas Tave į az 4u.gif
Atsakyti
maskarponė su jogurtu ir konservuot persikais, dengta MMG
user posted image
Atsakyti
Ačiū labai, merginos, už pagyriamuosius žodžius wub.gif

QUOTE(Elentari @ 2010 01 25, 02:28)
doh.gif nu nėr žodžių, kaip pagirt. Apžavėta aš visiškai. Greit dabar pasakok, kaip čia viską padarei, kokiais įrankiais, kaip kada kur kas kodėl, viską viską, nu nerealu!
Viskas paprasta. Dengi tortą mase, apačią išpieši aisingu, lipdai gėlytes, kur papuola.

QUOTE(*monikute* @ 2010 01 25, 16:59)
bet bet kokiu atveju juk laisva tema ir galima sakyti savo nuomonę, juk nededam tortų vien tam, kad išgirsti pagyrų  ax.gif  juk norim kad iš šalies žmonės komentuotų ir sakytų klaidas arba kas negerai, ką reiktų keisti, akd atrodytų tobulai na ir savaime aišku, kad pagirtų kai tortai be priekaištų  biggrin.gif  Juk tokiu būdu mes mokomės  4u.gif  nieko nenoriu ižeisti atvirumu  4u.gif

QUOTE(adriu @ 2010 01 25, 17:11)
o man visada būna svarbesne nuomonė tų kurios ne tik sako ,,ups kaip gražu'' bet ir kokį komentarą parašo ar pasako ką kitaip darytų... o ne tik giria
drinks_cheers.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 01 25, 18:02)
o aš sau turbūt pats didžiausias kritikas esu palikus, aš kai pasižiūriu į pirštais nerodysim kieno darbus, tai visiška nevėkšla pasijuntu  blush2.gif  o tiek čia giriat, tiek liaupsinat  blush2.gif 
Daugumai iš mūsų mes pačios sau didžiausios kritikės, pas mane dar ir vyras smile.gif Kartais taip pakomentuoja, kad rankos nusileidžia ir nėra noro ką nors daryti.
Būna dienų, kai viskas sekasi, o būna ir atvirkščiai. Svarbu, kad klientas būtų patenkintas. Nors pasitaiko įvairių žmonių...

Dabar komentarai dėl jūsų tortukų. Parašysiu savo asmeninę nuomonę, kurią galit priimti ar ne mirksiukas.gif

Dzanetukai, įdomi idėja su saldainių dežute 4u.gif
Zigzagus padaryčiau smulkesniu antgaliu, tuomet atrodytų dailiau mirksiukas.gif Ir dar, bedarant zigzagus neturi matytis linijos pradžios ir galo, tą reikia paslėpti arba apačioje arba po papuošimu.
Graži gėlytė, nupiešta aisingu, tik gal lapelius reikėjo nupaišyti šiek tiek aukščiau ir gal kotelį padaryti plonesnį.

eglejk, tavo raštai jau tampa firminiais, gali patentuoti biggrin.gif Galėtum kada padaryti nuotraukų žingsnis po žingsnio, kaip padaryti tokį grožį.

Olesta, tu nesėdi vietoj, vis tobulėji, bandai kažką naujo darytis. Pradėjai nuo kremo, paskui perėjai prie masės, kažkada nieko nelipdei, bet ir tą išmokai... Žaviuosi tavo atkaklumu siekti tikslo.
Boružėlė labai simpatiška. Tik dar padaryčiau blizgesį akytėms - uždėčiau baltus taškučius ant mėlynos spalvos mirksiukas.gif
Tortas su žirniais labai originalus, graži žalia spalva irgi kvepia šiluma smile.gif
Pilaitė ir mašiniukas be priekaištų 4u.gif

meduolytee, mergvakariniame man trūksta spalvų, gal kažką reikėjo paryškinti ar pablizginti, pvz. drugelius ant dėžutės ar batuko kaspinėlį mirksiukas.gif
Vestuvinis thumbup.gif

zuliaska, man pasirodė, kad nelabai gerai išlygintas tortas ar masė per plonai iškočiota, be to matosi klosties. Turėjau problemą su klostėmis, tai jos man dingo, kai pradėjau dengti mase su didele masės atsarga apačioje. Tada masė nuo savo svorio krenta žemyn ir gali gražiai padengti tortą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 25 sausio 2010 - 20:14
Migle 79 eisiu pas tave i kursus, ok ???? ax.gif ypac po paskutinio torto thumbup.gif
Man su ta spalva tai buvo liapsusas. Isminkiau as ta spalva, pasirode bobelkai , kad mazai, tai, kad idejau...... tai. Paskui kai pasidare ryski ryski, man vos aparpuolis neistiko. Ant nuotraukos labai blyskiai atrodo apatine spalva, o realybebej oi oi. Cipciukas patare man dangti pasviesint( aciu jai is visos dusios uz ivairiausius patarimus)- tai rezultatas gavosi daug geresnis, bet Wilton baltu dazu puse bonkes supyliau doh.gif
blush2.gif
O DABAR PRISTATAU mini meduolyciu darba. lotuliukas.gif Vaikai sukiojasi, kai mama dirba ir joms neduoda pasireiksti. blink.gif Tai sekmadieni jungtines pajegos sukurpe is likuciu stai ka . Denge mamos iskociota mmg mase, zaide su ispaudais, pridejo graziu spalvingu meskuciu ir sirduciu. Ir da opse deize ale atsirado. Kiek vaikams dziaugsmo. Tik siandien prapjauti leido ( iki sios dienos- cia musu tortas- negalima liesti) lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2010 01 25, 21:13)
Ačiū labai, merginos, už pagyriamuosius žodžius wub.gif

zuliaska, man pasirodė, kad nelabai gerai išlygintas tortas ar masė per plonai iškočiota, be to matosi klosties. Turėjau problemą su klostėmis, tai jos man dingo, kai pradėjau dengti mase su didele masės atsarga apačioje. Tada masė nuo savo svorio krenta žemyn ir gali gražiai padengti tortą.

dėl tų klosčių man nesiseka ir viskas. o viršus tai idealiai lygų atidaviau, čia gal nuotraukoj taip atrodo, bet šonai tai aš pati žinau...
o kodėl tau atrodo kad masė super plonai iškočiota??
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2010 01 25, 21:24)

blush2.gif
O DABAR PRISTATAU mini meduolyciu darba.  lotuliukas.gif

oi geras..... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
zuliaska, man truputį spalvų trūksta g.gif o kiek cm kočiojai masę, ne sir man per plonai atrodo ax.gif kol pati nepabandžiau storiau kočioti, tai irgi va taip gaudavosi. biggrin.gif

meduolytee, oi koks torčiukas thumbup.gif šiaunios mergaitės tavo. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2010 01 25, 21:24)
Migle 79 eisiu pas tave i kursus, ok ????  ax.gif ypac po paskutinio torto  thumbup.gif
Man su ta spalva tai buvo liapsusas. Isminkiau as ta spalva, pasirode bobelkai , kad mazai, tai, kad idejau...... tai. Paskui kai pasidare ryski ryski, man vos aparpuolis neistiko. Ant nuotraukos labai blyskiai atrodo apatine spalva, o realybebej oi oi. Cipciukas patare man dangti pasviesint( aciu jai is visos dusios uz ivairiausius patarimus)- tai rezultatas gavosi daug geresnis, bet Wilton baltu dazu puse bonkes supyliau  doh.gif
O DABAR PRISTATAU mini meduolyciu darba.  lotuliukas.gif
Man dar anksti kursus organizuoti, pati daug ko nemoku. Bet su malonumu pasidalinsiu tuo, ką moku smile.gif

Su spalvom būna sunku. Kai nori padažyti nedidelį masės gabaliuką, tai dar nieko, o kai didelį,kuriuo dengsi tortą doh.gif Būna, kai įdedu tai per daug, tai per mažai dažų. Lengviau yra su šokoladine mase, matai iš karto kokią gausi spalvą.

Meduolyčių tortukas thumbup.gif Gabi nauja karta 4u.gif

QUOTE(zuliaska @ 2010 01 25, 21:32)
dėl tų klosčių man nesiseka ir viskas. o viršus tai idealiai lygų atidaviau, čia gal nuotraukoj taip atrodo, bet šonai tai aš pati žinau...
o kodėl tau atrodo kad masė super plonai iškočiota??
Parašiau: ...arba masė plonai iškočiota. Nesu tortų lyginimo meistrė, bet man taip būdavo, kai plonai kočiodavau masę, nelygumai labiau matėsi. Be to, čia gali būti ir dėl spalvos, kuo švesesnė spalva, tuo labiau matosi, kuo tamsesnė - mažiau.
Šiaip būtų gerai, kad kas nors pamokytų, pasidalintų patirtimi, kaip gerai išlyginti tortą rolleyes.gif Arba papasakotų, kaip ir kuo lygina.

Jei neatsibodau su savo kalbom, tai parodysiu dar vieną tortuką - fermąbigsmile.gif
Tortas berniukui, mėgstančiam paršiukus, vištas ir t.t.:

user posted image

Viduje - tortas Pasaka, papuošimai - sviestinis kremas (padengimas), kokoso drožlės, pastilažas, aisingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 25 sausio 2010 - 23:32
Migle79 vėl žavi savo šedevrais thumbup.gif simpatiški gyvūnėliai wub.gif
O kokį darei sviestinį kremą padengimui?
Atsakyti