Ačiū labai, merginos, už pagyriamuosius žodžius
QUOTE(Elentari @ 2010 01 25, 02:28)
nu nėr žodžių, kaip pagirt. Apžavėta aš visiškai. Greit dabar pasakok, kaip čia viską padarei, kokiais įrankiais, kaip kada kur kas kodėl, viską viską, nu nerealu!
Viskas paprasta. Dengi tortą mase, apačią išpieši aisingu, lipdai gėlytes, kur papuola.
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 25, 16:59)
bet bet kokiu atveju juk laisva tema ir galima sakyti savo nuomonę, juk nededam tortų vien tam, kad išgirsti pagyrų
juk norim kad iš šalies žmonės komentuotų ir sakytų klaidas arba kas negerai, ką reiktų keisti, akd atrodytų tobulai na ir savaime aišku, kad pagirtų kai tortai be priekaištų
Juk tokiu būdu mes mokomės
nieko nenoriu ižeisti atvirumu
QUOTE(adriu @ 2010 01 25, 17:11)
o man visada būna svarbesne nuomonė tų kurios ne tik sako ,,ups kaip gražu'' bet ir kokį komentarą parašo ar pasako ką kitaip darytų... o ne tik giria
QUOTE(Olesta @ 2010 01 25, 18:02)
o aš sau turbūt pats didžiausias kritikas esu palikus, aš kai pasižiūriu į pirštais nerodysim kieno darbus, tai visiška nevėkšla pasijuntu
o tiek čia giriat, tiek liaupsinat
Daugumai iš mūsų mes pačios sau didžiausios kritikės, pas mane dar ir vyras
Kartais taip pakomentuoja, kad rankos nusileidžia ir nėra noro ką nors daryti.
Būna dienų, kai viskas sekasi, o būna ir atvirkščiai. Svarbu, kad klientas būtų patenkintas. Nors pasitaiko įvairių žmonių...
Dabar komentarai dėl jūsų tortukų. Parašysiu savo asmeninę nuomonę, kurią galit priimti ar ne
Dzanetukai, įdomi idėja su saldainių dežute
Zigzagus padaryčiau smulkesniu antgaliu, tuomet atrodytų dailiau
Ir dar, bedarant zigzagus neturi matytis linijos pradžios ir galo, tą reikia paslėpti arba apačioje arba po papuošimu.
Graži gėlytė, nupiešta aisingu, tik gal lapelius reikėjo nupaišyti šiek tiek aukščiau ir gal kotelį padaryti plonesnį.
eglejk, tavo raštai jau tampa firminiais, gali patentuoti
Galėtum kada padaryti nuotraukų žingsnis po žingsnio, kaip padaryti tokį grožį.
Olesta, tu nesėdi vietoj, vis tobulėji, bandai kažką naujo darytis. Pradėjai nuo kremo, paskui perėjai prie masės, kažkada nieko nelipdei, bet ir tą išmokai... Žaviuosi tavo atkaklumu siekti tikslo.
Boružėlė labai simpatiška. Tik dar padaryčiau blizgesį akytėms - uždėčiau baltus taškučius ant mėlynos spalvos
Tortas su žirniais labai originalus, graži žalia spalva irgi kvepia šiluma
Pilaitė ir mašiniukas be priekaištų
meduolytee, mergvakariniame man trūksta spalvų, gal kažką reikėjo paryškinti ar pablizginti, pvz. drugelius ant dėžutės ar batuko kaspinėlį
Vestuvinis
zuliaska, man pasirodė, kad nelabai gerai išlygintas tortas ar masė per plonai iškočiota, be to matosi klosties. Turėjau problemą su klostėmis, tai jos man dingo, kai pradėjau dengti mase su didele masės atsarga apačioje. Tada masė nuo savo svorio krenta žemyn ir gali gražiai padengti tortą.