Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Meduolytee - labai svelnus vestuvinis wub.gif
Kurpaite labai grazi wub.gif Vis prasau, prasau kad kas nors i papuosimu tema idetu kaip apsigaminti kurpaite - ir nera verysad.gif
Na ku jau padaryti, teks bandyti paisyti paciai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 25, 17:49)
aš klausiau  blush2.gif

upsss, sumaišiau hihihi.gif bet bet kokiu atveju juk laisva tema ir galima sakyti savo nuomonę, juk nededam tortų vien tam, kad išgirsti pagyrų ax.gif juk norim kad iš šalies žmonės komentuotų ir sakytų klaidas arba kas negerai, ką reiktų keisti, akd atrodytų tobulai na ir savaime aišku, kad pagirtų kai tortai be priekaištų biggrin.gif Juk tokiu būdu mes mokomės 4u.gif nieko nenoriu ižeisti atvirumu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 01 25, 16:51)

Kurpaite labai grazi wub.gif  Vis prasau, prasau kad kas nors i papuosimu tema idetu kaip apsigaminti kurpaite - ir nera  verysad.gif
Na ku jau padaryti, teks bandyti paisyti paciai bigsmile.gif

YDEJAU Y VIRSUTINE PAPUOSIMU TEMA.....
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 25, 17:59)
upsss, sumaišiau hihihi.gif bet bet kokiu atveju juk laisva tema ir galima sakyti savo nuomonę, juk nededam tortų vien tam, kad išgirsti pagyrų  ax.gif  juk norim kad iš šalies žmonės komentuotų ir sakytų klaidas arba kas negerai, ką reiktų keisti, akd atrodytų tobulai na ir savaime aišku, kad pagirtų kai tortai be priekaištų  biggrin.gif  Juk tokiu būdu mes mokomės  4u.gif  nieko nenoriu ižeisti atvirumu  4u.gif

drinks_cheers.gif
o man visada būna svarbesne nuomonė tų kurios ne tik sako ,,ups kaip gražu'' bet ir kokį komentarą parašo ar pasako ką kitaip darytų... o ne tik giria
olesta,kokie visi mieli wub.gif ,bet vat boružėlės man senos labiau patiko wub.gif wub.gif gal ,kaip sakoma-pirmas įspūdis giliausias blush2.gif ir šita faina,bet kai turiu palyginimą blush2.gif tas su žirniais- thumbup.gif toks neįprastas,įdomus
miglė,tai kaip visada kruopštukė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 25 sausio 2010 - 17:12
o man jos pabodę blush2.gif aš nebenorėjau tokios pat daryti ax.gif nusibodo, man tokios gražios Daividijos su ragučiais tongue.gif thumbup.gif ir paprasčiau padaryti sakyčiau buvo blush2.gif
Atsakyti
Dzanetukas- as ta kurpaite dailinau dailinau, griuvo , plyso man. Kosmaras buvo realiai. Is kokio penkto karto isejo lotuliukas.gif Beje, viena atliekama turiu, jei kas teket sumastys lotuliukas.gif

Olesta - labai aciu uz ideja keliaraisciui (del sugofravimo ir aisingiuko). Daug graziau, nei as buvau padarius ant stiklinaites doh.gif
Atsakyti
o man irgi visi olestos tortai labai gražūs. ir tas man kur su batuku mergvakario irgi fainas. bet nesuprantu ko pykstatės truputį smile.gif aš ir visada priimu labai neigiama nuomonę nes daugiau pamokymų gaunu.
padariau ir aš šiandien tortuką, bet džiovinu trejetą, nes pastatomo prašė, tai ryt tik uždėsiu prieš atiduodant. tikiuosi kad stovės ir nesuluš. irgi parodysiu jum, ir gausiu pylos smile.gif)) vėl tie kvaili šonai nepasidengė... nu nervina negaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 01 25, 17:24)
o man irgi visi olestos tortai labai gražūs. ir tas man kur su batuku mergvakario irgi fainas. bet nesuprantu ko pykstatės truputį smile.gif aš ir visada priimu labai neigiama nuomonę nes daugiau pamokymų gaunu.
padariau ir aš šiandien tortuką, bet džiovinu trejetą, nes pastatomo prašė, tai ryt tik uždėsiu prieš atiduodant. tikiuosi kad stovės ir nesuluš. irgi parodysiu jum, ir gausiu pylos smile.gif)) vėl tie kvaili šonai nepasidengė... nu nervina negaliu smile.gif

lauksim lauksim mes darbeliu lauksim thumbup.gif
nebijok - nekritikuosim rolleyes.gif tavo silti ir mieli darbeliai, kiekvienam pasitaiko ne "tu" kurybingu dienu.
Atsakyti
eglejk, pirmas koks įdomus, jau kelintą kartą užmatau panašų, labai dailus thumbup.gif Gal galima būtų kitąsyk kokią fotosesiją, kaip aisingu tepi jį, labai įdomu būtų, nes tikrai superinis torčiukas. Antras labai įdomus, lyg plėmeliais g.gif

Olesta, o jau tas žirniukas thumbup.gif labai dailus, ir mašiniukas su pilim gražūs. Man ir boružiukas visai nieko bigsmile.gif

meduolytee, dailūs torčiukai thumbup.gif vestuvinis su gyvomis tulpėmis wub.gif
Atsakyti
o aš kritikos nebijau smile.gif jau dėdu ir žinau, olesta sakys, zuliaska ar išmoksi šonus patvarkyt smile.gif) atrodo ir stengiuos, bet masė man per kieta gaunasi ir jei aš labai lyginu šonus, tai ji pradeda lūžinėti.
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 01 25, 18:36)
eglejk, pirmas koks įdomus, jau kelintą kartą užmatau panašų, labai dailus thumbup.gif  Gal galima būtų kitąsyk kokią fotosesiją, kaip aisingu tepi jį, labai įdomu būtų, nes tikrai superinis torčiukas. Antras labai įdomus, lyg plėmeliais g.gif
Olesta, o jau tas žirniukas thumbup.gif  labai dailus, ir mašiniukas su pilim gražūs. Man ir boružiukas visai nieko bigsmile.gif
meduolytee, dailūs torčiukai thumbup.gif  vestuvinis su gyvomis tulpėmis wub.gif

neli, ten ne plemeliai, o tiesiog vyniotinis supjaustytas smile.gif tortu temoj idejau receptuka wink.gif
o del dziubavimo, siusk man e-maila ir atsiusiu, kaip dziubuoti smile.gif ne mano cia ismislyta, irgi nukopinau uzmacius smile.gif
Atsakyti
:lotuliukas:jau manęs iš anksto bijo lotuliukas.gif kažką zuliaska „chimičini“ su mase lotuliukas.gif nu negali jinai gautis tokia kad trupėtų, lūžinėtų, kuom dengi, pasakok, ieškosim problemos, kažkas ne taip, masė elastinga turi būti, kaip medvilninė suknelė prie kūno wub.gif rodyk šen mirksiukas.gif pažiūrėsim, kas ten nesigauna ax.gif ar gaunasi ax.gif 4u.gif

o aš sau turbūt pats didžiausias kritikas esu palikus, aš kai pasižiūriu į pirštais nerodysim kieno darbus, tai visiška nevėkšla pasijuntu blush2.gif o tiek čia giriat, tiek liaupsinat blush2.gif nu nieko, mano draugėms tortukai patiko, ypač tas su žirniais lotuliukas.gif , nu ir tegul džiaugiasi, o aš pabandžiau kažką naujo ir irgi džiaugiuosi, tegul netobulai, ale vis kažkas naujo.... va mašina tai tikrai žigulis doh.gif sakau vienu momentu vakar verkti norėjau.... doh.gif
Atsakyti