Meduolytee - labai svelnus vestuvinis
Kurpaite labai grazi Vis prasau, prasau kad kas nors i papuosimu tema idetu kaip apsigaminti kurpaite - ir nera
Na ku jau padaryti, teks bandyti paisyti paciai
QUOTE(Olesta @ 2010 01 25, 17:49)
aš klausiau
upsss, sumaišiau bet bet kokiu atveju juk laisva tema ir galima sakyti savo nuomonę, juk nededam tortų vien tam, kad išgirsti pagyrų juk norim kad iš šalies žmonės komentuotų ir sakytų klaidas arba kas negerai, ką reiktų keisti, akd atrodytų tobulai na ir savaime aišku, kad pagirtų kai tortai be priekaištų Juk tokiu būdu mes mokomės nieko nenoriu ižeisti atvirumu
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 01 25, 16:51)
Kurpaite labai grazi Vis prasau, prasau kad kas nors i papuosimu tema idetu kaip apsigaminti kurpaite - ir nera
Na ku jau padaryti, teks bandyti paisyti paciai
YDEJAU Y VIRSUTINE PAPUOSIMU TEMA.....
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 25, 17:59)
upsss, sumaišiau bet bet kokiu atveju juk laisva tema ir galima sakyti savo nuomonę, juk nededam tortų vien tam, kad išgirsti pagyrų juk norim kad iš šalies žmonės komentuotų ir sakytų klaidas arba kas negerai, ką reiktų keisti, akd atrodytų tobulai na ir savaime aišku, kad pagirtų kai tortai be priekaištų Juk tokiu būdu mes mokomės nieko nenoriu ižeisti atvirumu
o man visada būna svarbesne nuomonė tų kurios ne tik sako ,,ups kaip gražu'' bet ir kokį komentarą parašo ar pasako ką kitaip darytų... o ne tik giria
olesta,kokie visi mieli ,bet vat boružėlės man senos labiau patiko gal ,kaip sakoma-pirmas įspūdis giliausias ir šita faina,bet kai turiu palyginimą tas su žirniais- toks neįprastas,įdomus
miglė,tai kaip visada kruopštukė
o man jos pabodę aš nebenorėjau tokios pat daryti nusibodo, man tokios gražios Daividijos su ragučiais ir paprasčiau padaryti sakyčiau buvo
Dzanetukas- as ta kurpaite dailinau dailinau, griuvo , plyso man. Kosmaras buvo realiai. Is kokio penkto karto isejo Beje, viena atliekama turiu, jei kas teket sumastys
Olesta - labai aciu uz ideja keliaraisciui (del sugofravimo ir aisingiuko). Daug graziau, nei as buvau padarius ant stiklinaites
Olesta - labai aciu uz ideja keliaraisciui (del sugofravimo ir aisingiuko). Daug graziau, nei as buvau padarius ant stiklinaites
o man irgi visi olestos tortai labai gražūs. ir tas man kur su batuku mergvakario irgi fainas. bet nesuprantu ko pykstatės truputį aš ir visada priimu labai neigiama nuomonę nes daugiau pamokymų gaunu.
padariau ir aš šiandien tortuką, bet džiovinu trejetą, nes pastatomo prašė, tai ryt tik uždėsiu prieš atiduodant. tikiuosi kad stovės ir nesuluš. irgi parodysiu jum, ir gausiu pylos )) vėl tie kvaili šonai nepasidengė... nu nervina negaliu
padariau ir aš šiandien tortuką, bet džiovinu trejetą, nes pastatomo prašė, tai ryt tik uždėsiu prieš atiduodant. tikiuosi kad stovės ir nesuluš. irgi parodysiu jum, ir gausiu pylos )) vėl tie kvaili šonai nepasidengė... nu nervina negaliu
QUOTE(zuliaska @ 2010 01 25, 17:24)
o man irgi visi olestos tortai labai gražūs. ir tas man kur su batuku mergvakario irgi fainas. bet nesuprantu ko pykstatės truputį aš ir visada priimu labai neigiama nuomonę nes daugiau pamokymų gaunu.
lauksim lauksim mes darbeliu lauksim
nebijok - nekritikuosim tavo silti ir mieli darbeliai, kiekvienam pasitaiko ne "tu" kurybingu dienu.
eglejk, pirmas koks įdomus, jau kelintą kartą užmatau panašų, labai dailus Gal galima būtų kitąsyk kokią fotosesiją, kaip aisingu tepi jį, labai įdomu būtų, nes tikrai superinis torčiukas. Antras labai įdomus, lyg plėmeliais
Olesta, o jau tas žirniukas labai dailus, ir mašiniukas su pilim gražūs. Man ir boružiukas visai nieko
meduolytee, dailūs torčiukai vestuvinis su gyvomis tulpėmis
Olesta, o jau tas žirniukas labai dailus, ir mašiniukas su pilim gražūs. Man ir boružiukas visai nieko
o aš kritikos nebijau jau dėdu ir žinau, olesta sakys, zuliaska ar išmoksi šonus patvarkyt ) atrodo ir stengiuos, bet masė man per kieta gaunasi ir jei aš labai lyginu šonus, tai ji pradeda lūžinėti.
QUOTE(neli @ 2010 01 25, 18:36)
eglejk, pirmas koks įdomus, jau kelintą kartą užmatau panašų, labai dailus Gal galima būtų kitąsyk kokią fotosesiją, kaip aisingu tepi jį, labai įdomu būtų, nes tikrai superinis torčiukas. Antras labai įdomus, lyg plėmeliais
neli, ten ne plemeliai, o tiesiog vyniotinis supjaustytas tortu temoj idejau receptuka
o del dziubavimo, siusk man e-maila ir atsiusiu, kaip dziubuoti ne mano cia ismislyta, irgi nukopinau uzmacius
:lotuliukas:jau manęs iš anksto bijo kažką zuliaska chimičini su mase nu negali jinai gautis tokia kad trupėtų, lūžinėtų, kuom dengi, pasakok, ieškosim problemos, kažkas ne taip, masė elastinga turi būti, kaip medvilninė suknelė prie kūno rodyk šen pažiūrėsim, kas ten nesigauna ar gaunasi
o aš sau turbūt pats didžiausias kritikas esu palikus, aš kai pasižiūriu į pirštais nerodysim kieno darbus, tai visiška nevėkšla pasijuntu o tiek čia giriat, tiek liaupsinat nu nieko, mano draugėms tortukai patiko, ypač tas su žirniais , nu ir tegul džiaugiasi, o aš pabandžiau kažką naujo ir irgi džiaugiuosi, tegul netobulai, ale vis kažkas naujo.... va mašina tai tikrai žigulis sakau vienu momentu vakar verkti norėjau....
o aš sau turbūt pats didžiausias kritikas esu palikus, aš kai pasižiūriu į pirštais nerodysim kieno darbus, tai visiška nevėkšla pasijuntu o tiek čia giriat, tiek liaupsinat nu nieko, mano draugėms tortukai patiko, ypač tas su žirniais , nu ir tegul džiaugiasi, o aš pabandžiau kažką naujo ir irgi džiaugiuosi, tegul netobulai, ale vis kažkas naujo.... va mašina tai tikrai žigulis sakau vienu momentu vakar verkti norėjau....