Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Migle79, man jau tikriausiai reikes uzsivadinti faila "Migles tortukai", nes beveik visus nusikopinu, jie tokie tvarkingi, isbaigti ir mieli wub.gif

Olesta, dukryte man sako, "mama, cia man padarei boziuzele" lotuliukas.gif labai simpatiska wub.gif ir tas su zirniukais dailus. Pilis tai cia kas be ko, prisiminus ta didziaja pily tai cia tikru tikriausia kopija tik sumazintu variantu thumbup.gif o masiniukas tai toks gresmingai nusiteikes smile.gif

Beje, aciu mergaites uz grazius zodzius mano tortams 4u.gif
Atsakyti
Tave suėst ketintų ir Tu grėsmingai nusiteiktum lotuliukas.gif ačiū mergaičiai, dirbau tikrai nuo dūšios vakar visą dieną prie jų doh.gif
Atsakyti
NU Olestele, cia tu pasidarbavai 4u.gif

Olestiska boruzele bigsmile.gif
O kokia pilaite ir masiniukas thumbup.gif

idesiu savo mergvakarini ir vestuvini

user posted image

user posted image
Atsakyti
meduolytee, labai daili išorė, o kas viduje blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
meduolytee pirmajame kažkaip kompozicija "neišbaigta" g.gif o antrasis vestuvinis wub.gif
Atsakyti
o ko trūksta pirmam bigsmile.gif vi g.gif skas vietoj, batų dėžutė, batelis ir keliaraištis, viskas kaip ant delno ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 25, 15:40)
meduolytee pirmajame kažkaip kompozicija "neišbaigta"  g.gif  o antrasis vestuvinis  wub.gif

Cia taip turejo buti - mintis tokia Keliaraistis ir Batelis. Ir jokiu roziu, kringeliu ir zababonu.
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2010 01 25, 15:34)
meduolytee, labai daili išorė, o kas viduje  blush2.gif  bigsmile.gif

Pati dezute- medutis su zeliukais, dangtelis- vafliukai sutepti rududu. Mergvakario organizatores norejo, kad dangtelis nusiimtu ir liktu jaunajai ( kad namo parsinesus dar pagalvotu ar verta teketi lotuliukas.gif ), o pats tortas valgomas per pacias linksmybes ax.gif

O vestuvinis - apacioje Snikersas, o virsus - maskarpone su kons. persikais. Dengti pastilazu apu tortukai.
Atsakyti
Na man kažko tais spalvos neatitinka pačio torto ir papuošimų blush2.gif man toks jausmas, kad tortas buvo vienas (tokių labai šiltų gražių spalvų), o vestuvinė atributika užkelta kaip iš kitos operos - tokia visa balta balta ir šalta... tai va man tas šiltumas ir šaltumas nesiderina blush2.gif bet čia tik mano nuomonė mirksiukas.gif svarbiausia kad patiko tam, kam buvo skirtas tortas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 25 sausio 2010 - 16:06
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 25, 16:05)
Na man kažko tais spalvos neatitinka pačio torto ir papuošimų  blush2.gif  man toks jausmas, kad tortas buvo vienas (tokių labai šiltų gražių spalvų), o vestuvinė atributika užkelta kaip iš kitos operos - tokia visa balta balta ir šalta... tai va man tas šiltumas ir šaltumas nesiderina  blush2.gif  bet čia tik mano nuomonė  mirksiukas.gif  svarbiausia kad patiko tam, kam buvo skirtas tortas  4u.gif

Na, tiesa pasakius skonio reikalas. Jei vestuves - tai ir baltas batelis ir keliaraistis - jie ir turi buti akcentas.

Siaip , manau, kad si tema - yra kaip papuosti tortus, pasisemti ideju, pamokyti viena kita, ka atradom, ko ismokom. Patinka- copy paste, nepatinka - ziurim toliau.

Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2010 01 25, 17:15)
Na, tiesa pasakius skonio reikalas. Jei vestuves - tai ir baltas batelis ir keliaraistis - jie ir turi buti  akcentas.

Siaip , manau, kad si tema - yra kaip papuosti tortus, pasisemti ideju, pamokyti viena kita, ka atradom, ko ismokom. Patinka- copy paste, nepatinka - ziurim toliau.

Tik pasakiau savo nuomonę mirksiukas.gif paklausei, kodėl man kažkas atrodo negerai, tai ir atsakiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 25 sausio 2010 - 16:29
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 25, 16:28)
Tik pasakiau savo nuomonę  mirksiukas.gif paklausei, kodėl man kažkas atrodo negerai, tai ir atsakiau  smile.gif

Siaip nepamenu, kad buciau ko klaususi. g.gif

Atsakyti
aš klausiau blush2.gif
Atsakyti