Migle79, man jau tikriausiai reikes uzsivadinti faila "Migles tortukai", nes beveik visus nusikopinu, jie tokie tvarkingi, isbaigti ir mieli
Olesta, dukryte man sako, "mama, cia man padarei boziuzele" labai simpatiska ir tas su zirniukais dailus. Pilis tai cia kas be ko, prisiminus ta didziaja pily tai cia tikru tikriausia kopija tik sumazintu variantu o masiniukas tai toks gresmingai nusiteikes
Beje, aciu mergaites uz grazius zodzius mano tortams
Tave suėst ketintų ir Tu grėsmingai nusiteiktum ačiū mergaičiai, dirbau tikrai nuo dūšios vakar visą dieną prie jų
NU Olestele, cia tu pasidarbavai
Olestiska boruzele
O kokia pilaite ir masiniukas
idesiu savo mergvakarini ir vestuvini
Olestiska boruzele
O kokia pilaite ir masiniukas
idesiu savo mergvakarini ir vestuvini
meduolytee, labai daili išorė, o kas viduje
meduolytee pirmajame kažkaip kompozicija "neišbaigta" o antrasis vestuvinis
o ko trūksta pirmam vi skas vietoj, batų dėžutė, batelis ir keliaraištis, viskas kaip ant delno
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 25, 15:40)
meduolytee pirmajame kažkaip kompozicija "neišbaigta" o antrasis vestuvinis
Cia taip turejo buti - mintis tokia Keliaraistis ir Batelis. Ir jokiu roziu, kringeliu ir zababonu.
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2010 01 25, 15:34)
meduolytee, labai daili išorė, o kas viduje
Pati dezute- medutis su zeliukais, dangtelis- vafliukai sutepti rududu. Mergvakario organizatores norejo, kad dangtelis nusiimtu ir liktu jaunajai ( kad namo parsinesus dar pagalvotu ar verta teketi ), o pats tortas valgomas per pacias linksmybes
O vestuvinis - apacioje Snikersas, o virsus - maskarpone su kons. persikais. Dengti pastilazu apu tortukai.
Na man kažko tais spalvos neatitinka pačio torto ir papuošimų man toks jausmas, kad tortas buvo vienas (tokių labai šiltų gražių spalvų), o vestuvinė atributika užkelta kaip iš kitos operos - tokia visa balta balta ir šalta... tai va man tas šiltumas ir šaltumas nesiderina bet čia tik mano nuomonė svarbiausia kad patiko tam, kam buvo skirtas tortas
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 25, 16:05)
Na man kažko tais spalvos neatitinka pačio torto ir papuošimų man toks jausmas, kad tortas buvo vienas (tokių labai šiltų gražių spalvų), o vestuvinė atributika užkelta kaip iš kitos operos - tokia visa balta balta ir šalta... tai va man tas šiltumas ir šaltumas nesiderina bet čia tik mano nuomonė svarbiausia kad patiko tam, kam buvo skirtas tortas
Na, tiesa pasakius skonio reikalas. Jei vestuves - tai ir baltas batelis ir keliaraistis - jie ir turi buti akcentas.
Siaip , manau, kad si tema - yra kaip papuosti tortus, pasisemti ideju, pamokyti viena kita, ka atradom, ko ismokom. Patinka- copy paste, nepatinka - ziurim toliau.
QUOTE(meduolytee @ 2010 01 25, 17:15)
Na, tiesa pasakius skonio reikalas. Jei vestuves - tai ir baltas batelis ir keliaraistis - jie ir turi buti akcentas.
Siaip , manau, kad si tema - yra kaip papuosti tortus, pasisemti ideju, pamokyti viena kita, ka atradom, ko ismokom. Patinka- copy paste, nepatinka - ziurim toliau.
Tik pasakiau savo nuomonę paklausei, kodėl man kažkas atrodo negerai, tai ir atsakiau
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 25, 16:28)
Tik pasakiau savo nuomonę paklausei, kodėl man kažkas atrodo negerai, tai ir atsakiau
Siaip nepamenu, kad buciau ko klaususi.
aš klausiau