Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

[
Už lango žiema, lauke šalta, o taip norisi šilumos... Svajojant apie šiltas dienas, gimė tokas tortukas smile.gif :

user posted image

Viduje - tortas Pasaka, papuošimai - pastilažas, aisingas.

[/quote]

WAW , koks tortas, nuostabu, pasakiška thumbup.gif
Kai už lango toks šaltis, tikru pavasariu padvelkė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
MIGLE79 - pritrenkei!!!!!!!!!!!!
Savo kruopstumu ir tokia pavasariska ideja. Menesio tortas tai tikrai. Galetu Vaidute nauja tema uzvedus, ideti si pavasarini tortuka ax.gif ax.gif ax.gif

Atsakyti
Migle79..... kažkas nerealaus wub.gif ....švelnumo įsikūnijimas ne tortas ........ wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 25 sausio 2010 - 11:56
Pailsejau nuo tortuku, dabar ilsesiuosi nuo mokslu biggrin.gif
nesu keleta kukliu darbeliu smile.gif

juodasis miskas, dengtas pastiliazu ir apkringeliuotas aisingu (nieko naujo)
user posted image

o cia sarlote, biskvitas pagal Cipciuko pasigerusia sarlote, visa kita mano kuryba biggrin.gif geles ir drugelis pastiliazas pjuvi ir savo kremu receptuka ikelsiu i tortus smile.gif
user posted image
Atsakyti
Migle79 swoon.gif mega_shok.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Dzanetukas, nenusimink taip mirksiukas.gif visko pasitaiko ax.gif bet mano akimis tortukas nėra jau toks katasrofiškas 4u.gif

eglejk, pirmasis labai dailus thumbup.gif antrasis labai įdomus bigsmile.gif kas čia per tortas ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif Eglejk,puiku tiesiog
Atsakyti
nu klausykit, savaitgalis kaip ir baigėsi, o tortų nemažėja ir visi tokie dailūs, Eglejk kaip visada thumbup.gif savam stiliuje thumbup.gif

o pas mane gi irgi darbinga diena vakar buvo, dviejų draugių vaikų gimtadieniai, ir susitark vieną dieną gimdyti doh.gif

viena boružiuką valgys namie, šia juodasis miškas su MMG

user posted image

kitą nešis į darželį vaisinuką su varškės kremus ir persikais, Žirniukų grupeio pavaišinti, puoštas grietinėle, žirniai MMG

user posted image

o kita draugė turi dvynukus, kuriems šiandien sueina 4 metukai, abu berniukai, bet vienas labai mėgsta pilis lėlytes ir t.t., tai kiekvienam pagal norus, mašina - medutis, mmg....pilis juodo miško, bet su Asseni šokoladiniais biskvitais, juntinis SM kepėjėlių dekoras, ačiū mergaičiai už patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif draugė laaaabai patenkinta ką tik išvyko namo 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Aciu, mergaites uz paguodima wub.gif , bet manau kad tokios nesekmes kartais ir i nauda iseina g.gif
Eglejk - labai grazus tortukai wub.gif Ziurejau Sarlotes tortuko prapjauto nuotraukyte - tai apsiseilejau visa lotuliukas.gif
Olesta o jau boruzele kokia apetitna wub.gif , zirneliai wub.gif truksta zodziu pilaite su masiniuku wub.gif labai grazus torciukai wub.gif
P.S. skambino anyta visa patenkinta, kad visiems tortas labai patiko ir su direktore net fotografavosi salia doh.gif man tai toks juokas paeme lotuliukas.gif ka reiskia nieko nesuprantancios papuosimuose lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzanetukas: 25 sausio 2010 - 14:11
Migle79, na trūksta žodžių apsakyt koks gražus, kaip kruopščiai padarytas, pakvipo pavasariu biggrin.gif

Dzanetukas, man tai labai gražus tavo tortas, ta dėžutė, taip gražiai sugalvota, o aisingą manau reikėjo pudros dadėti ir viskas būtų buvę gerai ax.gif

eglejk, tas apdžibuotas tortas tai net neisivaizduoju kaip reikėtų taip abdžibuot, nu super 4u.gif

Olesta, nu lygutėliai, dailūs visi torčiukai ir visi tokie skirtingi, nu labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rekaliuke @ 2010 01 25, 14:14)
Dzanetukas, man tai labai gražus tavo tortas, ta dėžutė, taip gražiai sugalvota, o aisingą manau reikėjo pudros dadėti ir viskas būtų buvę gerai  ax.gif

Jei liesit, įkišiu savo trigrašį: manau, kad aisingas tiesiog per mažai suktas/plaktas. aš visada suku mediniu šauktu ir suku apie 0,5 val. (pagal Cipciuko komentarus, kad reikia kuo ilgiau sukti) - visada gaunasi super, nors isudėjus produktus iš pradžių būna gana skysta košė. aš net nedrįstu su mikseriu plakti, man rankom kažkodėl atrodo patikimiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rekaliuke @ 2010 01 25, 16:14)
Dzanetukas, man tai labai gražus tavo tortas, ta dėžutė, taip gražiai sugalvota, o aisingą manau reikėjo pudros dadėti ir viskas būtų buvę gerai  ax.gif

Aciu Reikaliuke wub.gif
Praeita karta jau tiek pudros tos dejau, vis viena jis man kazkoks netoks gavosi doh.gif Matyt rankos ne is tos vietos, kur reikia auga lotuliukas.gif
O tortas aplamai pats kitoks turejo buti - tik dezute saldainiu ir liko is viso sumanymo doh.gif
QUOTE(dziugena @ 2010 01 25, 16:22)
Jei liesit, įkišiu savo trigrašį: manau, kad aisingas tiesiog per mažai suktas/plaktas. aš visada suku mediniu šauktu ir suku apie 0,5 val. (pagal Cipciuko komentarus, kad reikia kuo ilgiau sukti) - visada gaunasi super, nors isudėjus produktus iš pradžių būna gana skysta košė. aš net nedrįstu su mikseriu plakti, man rankom kažkodėl atrodo patikimiau  doh.gif

labai ilgai plakiau ta aisinga ( tik su mikseriu) - sudege jis man lotuliukas.gif doh.gif praeita karta vos dvieju nenudusinau su situo reikalu rolleyes.gif Reikes tikrai pabandyti rankomis sukti, aciu uz Jusu "trigrasi" mirksiukas.gif
Dar suprasciau, kad neilgai buciau sukusi, tai gal ir nekiltu toks klausimas, o cia pusvalandi mikseriu, ir nieko - tik nuostolis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzanetukas: 25 sausio 2010 - 14:47
Olesta tiesiog fantastika wub.gif kažkaip dbr pagalvojau nu kad mergaitės visos šaunuolytės, nes nu labai jau gražūs tortukai wub.gif
Atsakyti