Aciu mergaites uz visu pagiras net labai labai malonu as tikrai zinau kad yra ir nemazai klaidu, kurias kitam kartui tikrai nedaryciau praktikos reik praktikos, kad ir labai aiskus mergaiciu nurodimai, visvien gi nedarai tip top nukopinta torta, o kai pradedi fantazuoti ( cia ne receptus turiu omeny, o papuosimus ir formas), va tada ir islenda kai kurie dalykai
Daivve apie loptopa-----zodziu mintis buvo tokia, kad tas ekranas butu lygus ir lengvas, tai sumasciau kad ten reik deti vaflius suteptus su sviest kremu su rudu, siaip tai pasiteisino, bet as sumasciau kad ta ekrana reik istatyt i pagrinda, ipjovus-- cia kad butu tikroviskiau, bet nepasiteisino ir jis linko, tai reikejo tvirtinti, ir iki paskutines minutes pergyventi kad nenulinktu PASTEBEJIMAI KA SEKANTI KARTA DARYCIAU KITAIP--- ekrana klijuociau prie sono, visgi daryciau is vafliu, daryciau ir apacia plona ir deciau ant pagrindo ( torto), tada atrodytu tikroviskiau, klaviatura daryciau tikresne, smulkesnes knopkes, stengsciaus kopinti orginala labiau( ana irgi kopinau orginala, ir proporcijas , bet kai kuriose vietose psilengvinau( kaip knopkes). Ivertinus klaidas nera labai sudetinga padaryti jei kas neaisku , mielai pasidalinsiu
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 01 18, 12:27)
Sveikutes, kepejeles
Aciu uz pagyrimus manajam praeitoje temukeje Labai didelis paspirimas ir toliau judeti
Mergytes, turiu toki klausimuka, ar iskeptas biskvitas gali prastoveti para laiko neperteptas? Ar geriau kepti ta pacia diena, kaip ir surenkant torta Apie meduti tai zinau, bet vat daleiskim Snikersiuko biskvitas??? Drauge jau uzprase tortuko penktadieniui, bet bijau, kad per viena vakara visko nesugebesiu padaryti
Aciu uz atsakyma
Aciu uz pagyrimus manajam praeitoje temukeje Labai didelis paspirimas ir toliau judeti
Mergytes, turiu toki klausimuka, ar iskeptas biskvitas gali prastoveti para laiko neperteptas? Ar geriau kepti ta pacia diena, kaip ir surenkant torta Apie meduti tai zinau, bet vat daleiskim Snikersiuko biskvitas??? Drauge jau uzprase tortuko penktadieniui, bet bijau, kad per viena vakara visko nesugebesiu padaryti
Aciu uz atsakyma
As tai butent taip ir darau. Viena diena papuosimus, kita biskvitus, o trecia surenku.Ir visada gaunasi
ACIU dideliausias
Nes penktadieni kaip atsistojau prie Snikerso apie 18 val., tai nuejau nuo jo palei 11. I ta laika iejo ir rozyciu lipdymas, ir mases paruosimas - zodziu nuo - iki.
Tai galvojau koju nepavilksiu kita diena
Nes penktadieni kaip atsistojau prie Snikerso apie 18 val., tai nuejau nuo jo palei 11. I ta laika iejo ir rozyciu lipdymas, ir mases paruosimas - zodziu nuo - iki.
Dzanetuk,drasiai gali issikepti biskvitus pries diena ar 2.....siaip biskvitus netgi rekomenduojama kepti prie diena,kad jie turetu laiko subresti......
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 01 18, 15:04)
ACIU dideliausias
Kai mane buvo apšviete, tai snikersą reikia mažiausiai 3dienas laikyti suteptą, kad brandintūsi
O biskvitus tai ir ąš diena prieš susikepu, tik į maišiuką įdedu,kad neapdžiųtų
Daividija, labai jau gražūs visi tavo tortukai
QUOTE(kirbe @ 2010 01 18, 15:23)
Dzanetuk,drasiai gali issikepti biskvitus pries diena ar 2.....siaip biskvitus netgi rekomenduojama kepti prie diena,kad jie turetu laiko subresti......
ACIUKAS turesiu omenyje ateiciai
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 18, 17:28)
Kai mane buvo apšviete, tai snikersą reikia mažiausiai 3dienas laikyti suteptą, kad brandintūsi
Su mano seimyna toks bajeriukas nepraeis , uzgraus mane - kad net 3 dienas jie draugiskai lauktu, be sansu Vos ne taip, kad apdengiau torta - ir gal jau valgyti galima
Mieloji, bet jei žinotų jo skonį trečioje paroje, jie tikrai pakentėtų paslėpk kur nors maniškiams galėtų ir savaitę stovėti, neliestų
Koks kantrumas
Mani6kis kai 6aldytuve stovėjo gal dvi paras, tai aš( ir ne tik aš) jį akim valėm
Mani6kis kai 6aldytuve stovėjo gal dvi paras, tai aš( ir ne tik aš) jį akim valėm
man jis gali ir savaitę stovėti, ne mano skonio tortas
QUOTE(Olesta @ 2010 01 18, 17:40)
Mieloji, bet jei žinotų jo skonį trečioje paroje, jie tikrai pakentėtų paslėpk kur nors maniškiams galėtų ir savaitę stovėti, neliestų
Teks kitam kartui paslepti
Dekui uz patarimus
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 18, 17:51)
Koks kantrumas
fraze topine
reiskia pries atiduodant draugei penktadieni, reiktu koki treciadieni sutepti
Jei ne si temuke, tai sakiai
Jus vis minit torta Rafaelo o as jo recepciuko niekur nerandu nei snikerso nerandu
QUOTE(ausrine261 @ 2010 01 18, 17:35)
Jus vis minit torta Rafaelo o as jo recepciuko niekur nerandu nei snikerso nerandu
Snikerso tai cia
http://www.supermama...;#entry24810070
tik ten reikia 2 st. miltu ir 1 st cukraus
o rafaelo svajone cia
http://www.supermama...;#entry29394084