Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Aciu mergaites uz visu pagiras 4u.gif net labai labai malonu wub.gif as tikrai zinau kad yra ir nemazai klaidu, kurias kitam kartui tikrai nedaryciau schmoll.gif praktikos reik praktikos, kad ir labai aiskus mergaiciu nurodimai, visvien gi nedarai tip top nukopinta torta, o kai pradedi fantazuoti ( cia ne receptus turiu omeny, o papuosimus ir formas), va tada ir islenda kai kurie dalykai doh.gif

Daivve mirksiukas.gif apie loptopa-----zodziu mintis buvo tokia, kad tas ekranas butu lygus ir lengvas, tai sumasciau kad ten reik deti vaflius suteptus su sviest kremu su rudu, siaip tai pasiteisino, bet as sumasciau kad ta ekrana reik istatyt i pagrinda, ipjovus-- cia kad butu tikroviskiau, bet nepasiteisino ir jis linko, tai reikejo tvirtinti, ir iki paskutines minutes pergyventi kad nenulinktu doh.gif PASTEBEJIMAI KA SEKANTI KARTA DARYCIAU KITAIP--- ekrana klijuociau prie sono, visgi daryciau is vafliu, daryciau ir apacia plona ir deciau ant pagrindo ( torto), tada atrodytu tikroviskiau, klaviatura daryciau tikresne, smulkesnes knopkes, stengsciaus kopinti orginala labiau( ana irgi kopinau orginala, ir proporcijas , bet kai kuriose vietose psilengvinau( kaip knopkes). Ivertinus klaidas nera labai sudetinga padaryti mirksiukas.gif jei kas neaisku , mielai pasidalinsiu
Atsakyti
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 01 18, 12:27)
Sveikutes, kepejeles  4u.gif
Aciu uz pagyrimus manajam praeitoje temukeje aciuks.gif Labai didelis paspirimas ir toliau judeti  blush2.gif
Mergytes, turiu toki klausimuka, ar iskeptas biskvitas gali prastoveti para laiko neperteptas? Ar geriau kepti ta pacia diena, kaip ir surenkant torta blush2.gif  Apie meduti tai zinau, bet vat daleiskim Snikersiuko biskvitas??? Drauge jau uzprase tortuko penktadieniui, bet bijau, kad per viena vakara visko nesugebesiu padaryti doh.gif
Aciu uz atsakyma aciuks.gif

As tai butent taip ir darau. Viena diena papuosimus, kita biskvitus, o trecia surenku.Ir visada gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
ACIU dideliausias thumbup.gif
Nes penktadieni kaip atsistojau prie Snikerso apie 18 val., tai nuejau nuo jo palei 11. I ta laika iejo ir rozyciu lipdymas, ir mases paruosimas - zodziu nuo - iki. doh.gif
Tai galvojau koju nepavilksiu kita diena lotuliukas.gif
Atsakyti
Dzanetuk,drasiai gali issikepti biskvitus pries diena ar 2.....siaip biskvitus netgi rekomenduojama kepti prie diena,kad jie turetu laiko subresti......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 18 sausio 2010 - 13:25
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 01 18, 15:04)
ACIU dideliausias thumbup.gif
Nes penktadieni kaip atsistojau prie Snikerso apie 18 val., tai nuejau nuo jo palei 11. I ta laika iejo ir rozyciu lipdymas, ir mases paruosimas - zodziu nuo - iki. doh.gif
Tai galvojau koju nepavilksiu kita diena lotuliukas.gif

Kai mane buvo apšviete, tai snikersą reikia mažiausiai 3dienas laikyti suteptą, kad brandintūsi bigsmile.gif
O biskvitus tai ir ąš diena prieš susikepu, tik į maišiuką įdedu,kad neapdžiųtų smile.gif

Daividija, labai jau gražūs visi tavo tortukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 01 18, 15:23)
Dzanetuk,drasiai gali issikepti biskvitus pries diena ar 2.....siaip biskvitus netgi rekomenduojama kepti prie diena,kad jie turetu laiko subresti......

ACIUKAS bigsmile.gif turesiu omenyje ateiciai thumbup.gif

QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 18, 17:28)
Kai mane buvo apšviete, tai snikersą reikia mažiausiai 3dienas laikyti suteptą, kad brandintūsi  bigsmile.gif
O biskvitus tai ir ąš diena prieš susikepu, tik į maišiuką įdedu,kad neapdžiųtų  smile.gif

Su mano seimyna toks bajeriukas nepraeis , uzgraus mane gun_smilie.gif - kad net 3 dienas jie draugiskai lauktu, be sansu lotuliukas.gif Vos ne taip, kad apdengiau torta - ir gal jau valgyti galima lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Mieloji, bet jei žinotų jo skonį trečioje paroje, jie tikrai pakentėtų 4u.gif paslėpk kur nors lotuliukas.gif maniškiams galėtų ir savaitę stovėti, neliestų blush2.gif
Atsakyti
Koks kantrumas blink.gif
Mani6kis kai 6aldytuve stovėjo gal dvi paras, tai aš( ir ne tik aš) jį akim valėm lotuliukas.gif
Atsakyti
man jis gali ir savaitę stovėti, ne mano skonio tortas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 18, 17:40)
Mieloji, bet jei žinotų jo skonį trečioje paroje, jie tikrai pakentėtų  4u.gif paslėpk kur nors  lotuliukas.gif maniškiams galėtų ir savaitę stovėti, neliestų  blush2.gif

Teks kitam kartui paslepti bigsmile.gif
Dekui uz patarimus aciuks.gif

QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 18, 17:51)
Koks kantrumas  blink.gif
Mani6kis kai 6aldytuve stovėjo gal dvi paras, tai aš( ir ne tik aš) jį akim valėm  lotuliukas.gif

fraze topine lotuliukas.gif thumbup.gif
reiskia pries atiduodant draugei penktadieni, reiktu koki treciadieni sutepti bigsmile.gif

Jei ne si temuke, tai sakiai doh.gif
Atsakyti
Jus vis minit torta Rafaelo o as jo recepciuko niekur nerandu unsure.gif nei snikerso nerandu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2010 01 18, 17:35)
Jus vis minit torta Rafaelo o as jo recepciuko niekur nerandu unsure.gif nei snikerso nerandu schmoll.gif

Snikerso tai cia

http://www.supermama...;#entry24810070

tik ten reikia 2 st. miltu ir 1 st cukraus

o rafaelo svajone cia

http://www.supermama...;#entry29394084
Atsakyti