Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

ale nu Tu meistrių meistras, aš nežinau, ką paima, tą padaro wub.gif jau koks gražus man tas Tavo pavasaris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 01 24, 10:24)
Aha, bandžiau dažyti gysleles, tik realiai gražiau jos atrodo, nei foto biggrin.gif Bet kitą sykį gal nedažysiu arba teptuko plonesnio reik  g.gif

Man grazu
Adriu-gera uosviene turi,kad toki torta iskepei thumbup.gif
Migle79-aciu die,tokiam salty toks pavasariu dvelkiantis tortas,saunuole
Atsakyti
Migle, koks pavasariškas tortukas wub.gif nu taip atrodo paprasta ir gražu, bet darbelio tai tikrai jaučiu nemažai buvo su tom smulkiom gelytem rolleyes.gif kad tu žinotum kaip aš pavasario laukiu wub.gif wub.gif wub.gif labai tu čia laiku jį šauki wub.gif

adriu, labai simpatiškas tortukas wub.gif rožytės wub.gif
Atsakyti
Adriu, labai simpatiškas tavo tortukas, skaniai atrodo 4u.gif

QUOTE(Migle79 @ 2010 01 25, 00:30)
Už lango žiema, lauke šalta, o taip norisi šilumos... Svajojant apie šiltas dienas, gimė tokas tortukas smile.gif :

doh.gif nu nėr žodžių, kaip pagirt. Apžavėta aš visiškai. Greit dabar pasakok, kaip čia viską padarei, kokiais įrankiais, kaip kada kur kas kodėl, viską viską, nu nerealu!
Atsakyti
Už lango žiema, lauke šalta, o taip norisi šilumos... Svajojant apie šiltas dienas, gimė tokas tortukas smile.gif :

Eina sau user posted image, va čia tai tortas. Geeeeras, likau be galo sužavėta wub.gif wub.gif , ot kruopštumas doh.gif first.gif ..... netgi žodžių pritrūkau...... wub.gif

P.S. Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mayfly: 25 sausio 2010 - 08:32
As jau turbut senstu nebespeju su jumis nieko tik ziuriu isiziojus ir tiek labai grazus tortai visu ir minciu kiek nauju prisirinkau man labai patinka nes jau nori daryti torta ir nebezinai ka atrodo kad galva tuscia, zinau kad visu tikrai neisvardinsiu bet.....
Asseni, *Jonė*, olga25, xdina, kirbe, Cipciuk, JOLKA999, uzniukai, Olesta, monikute, mazuliux, miskuoga, neli, neramuole, uzniukas, adriu, Migle 79

visu labai grazus ok.gif good.gif 4u.gif

Migle dėkoju uz pavasario dvelksma o kruopstumas pas jus tai pritruksta zodziu ivardinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 25 sausio 2010 - 08:35
Sveikutes, na ir savaitgalis uzderejo swoon.gif
uzniukas, olesta, miskouoga, mayfy, Keila, neramuole, adriuNiu visu jau tokie groziai wub.gif
Labai istrigo Kirbes skirtas 50-meciui - jau kokia puokste turtinga ok.gif , bei kurpaite wub.gif
Neles zaliasis - pavasaris wub.gif
O jau Migles tai is vis truksta zodziu blink.gif Jau meno kurinys thumbup.gif
Mergaites - na jau kaip man sestadieni nesiseke juoda diena kazkokia doh.gif Tiek produktu ismeciau tease.gif visa kg cukraus pudros - jei taip skaiciuoti doh.gif
Dariau anytai tortuka...ir jau kaip sakant kai jau juoda - tai juoda. Is pradziu lakstai per ploni gavosi meducio, paskui sutepus torta virsutinis sutruko per puse schmoll.gif , padariau sviestini krema - ne toks jis gavosi, kaip reikia. Sekantis zingsnis ismeciau visa paruosta gabala MMG - niekaip neatgaivinau schmoll.gif , teko pagaminti is naujo. Kai uzdengiau - islindo tiek broko blink.gif teko daryti aisinga, kad apipaisyti ji - mergaites - gal galima kaip nors detaliau, kaip ji pasigaminti - nesigauna jis man standus, kaip nuotraukyteje mega_shok.gif na vienu zodziu, pats blogiausias variantas is tu, kuriuos dariau O ant galo pastaciau ji ant palanges pusvalandziui pries isvezant anytai, tai dar nezinia is kur pilnas vandens lasu pasidare - matyt dregmes virtuveje per daug buvo doh.gif tai teko slepti rozytemis, kurios ten visai netiko - bent jau pagal pirma mano nuomone doh.gif Na vienu zodziu, norejau ji is viso mesti lauk cray.gif Bet paskambino anyta - labai juo dziaugesi unsure.gif nors visiskai nematau kuom reiketu dziaugtis doh.gif
Ikeliu. Cipciuko medutis, viduje su zele gabaliukais, MMG, rozes sokoladines, Kirbes plykitos teslos lapeliai, aisingas ( jei ji taip galima pavadinti) blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzanetukas: 25 sausio 2010 - 08:53

Viduje - tortas Pasaka, papuošimai - pastilažas, aisingas.

na jau tikrai pavasarine pasaka...... thumbup.gif jau taip dailu,taip kruopštu.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Migle79, kaip visad nustebina thumbup.gif atrodo toks paprastas ir toks puošnus, labai kruopščiai padirbėta thumbup.gif o jau gėlyčių grožis ir spalvos wub.gif

Dzanetukas, neliūdėk, gražus tavo torčiukas thumbup.gif ir saldainių dėžutė - puiki idėja, o nesėkmių visad būna, deja. Aš irgi prieš savaitę du torčiukus šeimynai sumaitinau, oi patenkinta buvo, nes nesigavo, ko norėjau doh.gif
Atsakyti
Man irgi migles 79 tortas NUOSTABUS o jau kruopštumo reik, negalėčiau taip
Atsakyti
migle,tavo tortui apibudinti nerandu jau tinkamu zodziu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai gražūs visų tortukai 4u.gif ypač Migles79 pavasarinė pasaka wub.gif Dzanetuk grazus tavo tortukas 4u.gif puiki idėja good.gif

žodžiu ateinu su klausimuku dėl figūrėlių lipdymo ax.gif norėjau paklausti jūs marcipaną perkat ar pačios gaminat? savaitgalį bandžiau lipdyti gyvūnuką iš pastiliažinės masės lipdymui, bet visiškai nesigavo doh.gif tai dabar įdomu pats darymo procesas, ar suformavus galvą, rankas, kojas, žodžiu visas dalis reikia truputį padėti, kad jos apdžiūtų ar iškart vieną prie kito lipdyti, nes kai bandžiau iškart lipdyti visą figūrėlę ji man težo,gal nuo rankų šilumos unsure.gif detalės nulinkinejo, nors pati masė manau buvo gera, manau jei būčiau dėjus daugiau pudros ar krakmolo būtų jau trupėję g.gif
Atsakyti