Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

kvarbatkiukai ir su degtine prilimpa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 24, 11:59)
kvarbatkiukai ir su degtine prilimpa  4u.gif

o jeigu degtines nera laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 01 24, 12:41)
o jeigu degtines nera  laugh.gif

eit i taska ir parsinest lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena,

Net neina visu atskirai isvardinti. Tai pasakysiu trumpai, visu mergaiciu tortai be galo grazus wub.gif

QUOTE(Mayfly @ 2010 01 23, 23:59)
*Keila* tortukai  thumbup.gif
P.S. Laukia ir manęs mašiniukas  doh.gif

As ta proga nusipirkau maza masiniuko modeliuka, kad gyvai vaizda matyciau ir kopijuociau lotuliukas.gif Ir nera taip sunku kaip is pradziu galvojau.
Vat db galvoju kaip padaryti knyga, nu man misija neimanoma doh.gif
Atsakyti
pasidėt knygą, žiūrėt ir daryt - nėra misija neįmanoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 24, 15:43)
pasidėt knygą, žiūrėt ir daryt - nėra misija neįmanoma  4u.gif

O va čia gera idėja thumbup.gif
Atsakyti
tortas uošvienei biggrin.gif su braškėm ir tarkuotu šokoladu
dzybukai-grietinėlė,rožės-šokoladas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Na, ir užderėjo pasakiškai gražių tortų savaitgalis thumbup.gif

Visų tortai tokie gražūs- Olesta, monikute, mazuliux, JOLKA999, miskuoga, neli, neramuole, uzniukas, adriu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Padvelkė tikru pavasariu good.gif

Kaip aš jums pavydžiu, kepat gražiausius tortus, o aš verysad.gif , gimtadieniai pasibaige.
Einu kepti šeimynai bandelių... ax.gif
Atsakyti
adriu, labai dailios rožytės thumbup.gif tik man norėtųsi kitos spalvos torčiuko, ne oranžinio g.gif nes geltonos rožytės oranžiniam fone išnyksta.
Atsakyti
sveikos, aš klausimu ne į temą, bet kitoj niekas man neatsakys smile.gif
gal kas atsimena kur cipciukas sakė pardavinėja tuos padėklus??? ***** man tai labai reiktų, ir gal netyčia jau atvežė ir atliekamų yra. tėvai lėks kitą savaitę, tai nžn kur pasiust. lyg 14 sandėlyje. ar kas nors patvirtins:) labai ačiukas
Atsakyti
Adriu, vos nuo kėdės nenugriuvau thumbup.gif labai dailus thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

peržiūrėjau tortukus bigsmile.gif Jų tiek daug...

Asseni, knyga superinė, atrodo labai tikroviškai thumbup.gif

Tualetinio rulonas - labai originalus.

Rožinis tortukas su zuikučius - labai švelnus wub.gif

*Jonė*, labai gražūs tortai. Tavo visi kreminiai tortai yra labai dailūs, tvarkingi.
Masę lapeliams reikėjo ploniau kočioti, tada lapeliai atrodytų gražiau mirksiukas.gif

olga25, visai simpatiški gyvūnėliai 4u.gif
Aš irgi dažniausiai lipdau iš pastilažo. Paimu tik nedidelį gabaliuką masės ir lipdau reikiamą detalę, kita masė guli užsukta į plevelę. Pabandyk, gal pagelbės smile.gif

xdina, sveika įstojusi į mūsų kėpėjų "klubą" 4u.gif

kirbe, nuostabus trejetukas thumbup.gif Labai graži spalvų gama.

Torta 50-meciui - superinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Cipciuk, jūsų tortai, kaip visuomet, labai žavi wub.gif Dažnai iš jūsų mokausi, kaip suderinti spalvas, išdėlioti figūrėles ir pan.

JOLKA999, labai žaismingas tortai thumbup.gif

uzniukai, gražūs tortukai. Tik aukščius reikėjo daryti vienodo aukščio, bent jau man taip atrodo mirksiukas.gif

Olesta, iš pradžių pažiūrėjau į tavo tortą, ir man pasirodė, kad ten kryžiukai. Galvoju, gal tortas kokiam dvasininkui lotuliukas.gif Paskui įsižiūrėjau ir viską supratau blush2.gif

Atsiprašau, jei ko nors nepaminėjau ax.gif

Už lango žiema, lauke šalta, o taip norisi šilumos... Svajojant apie šiltas dienas, gimė tokas tortukas smile.gif :

user posted image

Viduje - tortas Pasaka, papuošimai - pastilažas, aisingas.

Anksčiau bijojau aisingo, galvojau labai sudėtinga jį pagaminti. Kartą nusprendžiau jį padaryti ir dabar gailiuosi, kad anksčiau jo neišbandžiau. Man jis labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 25 sausio 2010 - 00:32