kvarbatkiukai ir su degtine prilimpa
QUOTE(Olesta @ 2010 01 24, 11:59)
kvarbatkiukai ir su degtine prilimpa
o jeigu degtines nera
Laba diena,
Net neina visu atskirai isvardinti. Tai pasakysiu trumpai, visu mergaiciu tortai be galo grazus
As ta proga nusipirkau maza masiniuko modeliuka, kad gyvai vaizda matyciau ir kopijuociau Ir nera taip sunku kaip is pradziu galvojau.
Vat db galvoju kaip padaryti knyga, nu man misija neimanoma
Net neina visu atskirai isvardinti. Tai pasakysiu trumpai, visu mergaiciu tortai be galo grazus
QUOTE(Mayfly @ 2010 01 23, 23:59)
*Keila* tortukai
P.S. Laukia ir manęs mašiniukas
P.S. Laukia ir manęs mašiniukas
As ta proga nusipirkau maza masiniuko modeliuka, kad gyvai vaizda matyciau ir kopijuociau Ir nera taip sunku kaip is pradziu galvojau.
Vat db galvoju kaip padaryti knyga, nu man misija neimanoma
pasidėt knygą, žiūrėt ir daryt - nėra misija neįmanoma
QUOTE(Olesta @ 2010 01 24, 15:43)
pasidėt knygą, žiūrėt ir daryt - nėra misija neįmanoma
O va čia gera idėja
Na, ir užderėjo pasakiškai gražių tortų savaitgalis
Visų tortai tokie gražūs- Olesta, monikute, mazuliux, JOLKA999, miskuoga, neli, neramuole, uzniukas, adriu . Padvelkė tikru pavasariu
Kaip aš jums pavydžiu, kepat gražiausius tortus, o aš , gimtadieniai pasibaige.
Einu kepti šeimynai bandelių...
Visų tortai tokie gražūs- Olesta, monikute, mazuliux, JOLKA999, miskuoga, neli, neramuole, uzniukas, adriu . Padvelkė tikru pavasariu
Kaip aš jums pavydžiu, kepat gražiausius tortus, o aš , gimtadieniai pasibaige.
Einu kepti šeimynai bandelių...
adriu, labai dailios rožytės tik man norėtųsi kitos spalvos torčiuko, ne oranžinio nes geltonos rožytės oranžiniam fone išnyksta.
sveikos, aš klausimu ne į temą, bet kitoj niekas man neatsakys
gal kas atsimena kur cipciukas sakė pardavinėja tuos padėklus??? ***** man tai labai reiktų, ir gal netyčia jau atvežė ir atliekamų yra. tėvai lėks kitą savaitę, tai nžn kur pasiust. lyg 14 sandėlyje. ar kas nors patvirtins:) labai ačiukas
gal kas atsimena kur cipciukas sakė pardavinėja tuos padėklus??? ***** man tai labai reiktų, ir gal netyčia jau atvežė ir atliekamų yra. tėvai lėks kitą savaitę, tai nžn kur pasiust. lyg 14 sandėlyje. ar kas nors patvirtins:) labai ačiukas
Adriu, vos nuo kėdės nenugriuvau labai dailus
Labas vakaras,
peržiūrėjau tortukus Jų tiek daug...
Asseni, knyga superinė, atrodo labai tikroviškai
Tualetinio rulonas - labai originalus.
Rožinis tortukas su zuikučius - labai švelnus
*Jonė*, labai gražūs tortai. Tavo visi kreminiai tortai yra labai dailūs, tvarkingi.
Masę lapeliams reikėjo ploniau kočioti, tada lapeliai atrodytų gražiau
olga25, visai simpatiški gyvūnėliai
Aš irgi dažniausiai lipdau iš pastilažo. Paimu tik nedidelį gabaliuką masės ir lipdau reikiamą detalę, kita masė guli užsukta į plevelę. Pabandyk, gal pagelbės
xdina, sveika įstojusi į mūsų kėpėjų "klubą"
kirbe, nuostabus trejetukas Labai graži spalvų gama.
Torta 50-meciui - superinis
Cipciuk, jūsų tortai, kaip visuomet, labai žavi Dažnai iš jūsų mokausi, kaip suderinti spalvas, išdėlioti figūrėles ir pan.
JOLKA999, labai žaismingas tortai
uzniukai, gražūs tortukai. Tik aukščius reikėjo daryti vienodo aukščio, bent jau man taip atrodo
Olesta, iš pradžių pažiūrėjau į tavo tortą, ir man pasirodė, kad ten kryžiukai. Galvoju, gal tortas kokiam dvasininkui Paskui įsižiūrėjau ir viską supratau
Atsiprašau, jei ko nors nepaminėjau
Už lango žiema, lauke šalta, o taip norisi šilumos... Svajojant apie šiltas dienas, gimė tokas tortukas :
Viduje - tortas Pasaka, papuošimai - pastilažas, aisingas.
Anksčiau bijojau aisingo, galvojau labai sudėtinga jį pagaminti. Kartą nusprendžiau jį padaryti ir dabar gailiuosi, kad anksčiau jo neišbandžiau. Man jis labai patinka
peržiūrėjau tortukus Jų tiek daug...
Asseni, knyga superinė, atrodo labai tikroviškai
Tualetinio rulonas - labai originalus.
Rožinis tortukas su zuikučius - labai švelnus
*Jonė*, labai gražūs tortai. Tavo visi kreminiai tortai yra labai dailūs, tvarkingi.
Masę lapeliams reikėjo ploniau kočioti, tada lapeliai atrodytų gražiau
olga25, visai simpatiški gyvūnėliai
Aš irgi dažniausiai lipdau iš pastilažo. Paimu tik nedidelį gabaliuką masės ir lipdau reikiamą detalę, kita masė guli užsukta į plevelę. Pabandyk, gal pagelbės
xdina, sveika įstojusi į mūsų kėpėjų "klubą"
kirbe, nuostabus trejetukas Labai graži spalvų gama.
Torta 50-meciui - superinis
Cipciuk, jūsų tortai, kaip visuomet, labai žavi Dažnai iš jūsų mokausi, kaip suderinti spalvas, išdėlioti figūrėles ir pan.
JOLKA999, labai žaismingas tortai
uzniukai, gražūs tortukai. Tik aukščius reikėjo daryti vienodo aukščio, bent jau man taip atrodo
Olesta, iš pradžių pažiūrėjau į tavo tortą, ir man pasirodė, kad ten kryžiukai. Galvoju, gal tortas kokiam dvasininkui Paskui įsižiūrėjau ir viską supratau
Atsiprašau, jei ko nors nepaminėjau
Už lango žiema, lauke šalta, o taip norisi šilumos... Svajojant apie šiltas dienas, gimė tokas tortukas :
Viduje - tortas Pasaka, papuošimai - pastilažas, aisingas.
Anksčiau bijojau aisingo, galvojau labai sudėtinga jį pagaminti. Kartą nusprendžiau jį padaryti ir dabar gailiuosi, kad anksčiau jo neišbandžiau. Man jis labai patinka