kirbe ,kokie tortai man tas antras tiesiog nuostabus,labai
Kirbe nu kokie faini tortukai ! batukas dailus,o 50tiniam man labai patiko visuma ir labai patinka rudi lapukai
QUOTE(Olesta @ 2010 01 22, 15:54)
Monikute, nu gi apžiora rožių karalienė dzibukų titulo dar neperleisiu, mokinkis dar
Neatimsiu to titulo ale išmokti džibuoti būtų visai nieko
O jau rožių viena už kitą gražesnių kiek pasipylė
mazuliux, gražios rožės ti man kažkaip nėra darnos tarp balto torto pagrindo ir ryškių bordavų rožių O kodėl tie tortai vienas ant kito sudėti praktiškai vienodo dydžio
JOLKA999, o kurpaitės grožis koks tik man norėtųsi, kad batelio priekis būtų užapvalintas
uzniukas, šampano spalvos tortas man labai labai gražus ir toooooks valgomas o šuniukas labai mielas
Olesta, nu ką čia ir beprisdursi profesionali kepėja tik vieną dalyką keisčiau pridėčiau dar po vieną lapelį prie rožių ir padaryčiau juos statmenus
miskouoga, dailus tortukas
Papildyta:
Mayfly, dailios rožės ir tortas labai apetitnai žiūrisi
*Keila*, balionas už mašinos suformavimą man tai atrodo misija neįmanoma o juodasis miškas labai dailiai žiūrisi
kirbe, dar viena auksarankė, kuri lipdo batus, lėkštes, puodelius, kaspinus ir t.t. Tortas su kurpaite labai dailus, tik man atrodo būtų buvę gražiau jei pagalvėlė būtų buvusi visa balta arba vietoj orandžinės spalvos gelsva
O antrasis tortas nuostabi kompozicija ir tik 4 spalvų atsargos tik nuimčiau tą peteliškę gadina ji man ten visa nuostabų grožį
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 23, 16:52)
Tortas su kurpaite labai dailus, tik man atrodo būtų buvę gražiau jei pagalvėlė būtų buvusi visa balta arba vietoj orandžinės spalvos gelsva
O antrasis tortas nuostabi kompozicija ir tik 4 spalvų atsargos tik nuimčiau tą peteliškę gadina ji man ten visa nuostabų grožį
baltos nenorejau pagalveles,kad kaip Cipciukas sake neatrodytu ,kad is grabo..... o del oranzines spalvos,tai ji visai tiko,nes pats tortas buvo gelsvas...foto nelabai spalva matosi...ir be to norejau mases likucius sunaudoti...nenorejau vel mases minkyti naujos....
del peteliskes,tai dejau specialiai tam,kad butu aisku,kad butent vyriskiui skirtas tortas....
Sveikutes
Matosi, kad savaitgalis, kiek grozybiu prideta
Tas tortas nera baltas, jis vos kreminis Truputi gal ryskiau reikejo, bet nesinorejo nuryskinti labai O del dydzio, tai jau taip isejo nelabai gerai - turiu skardas 21 ir 24, tai jose ir kepiau, bet vistiek dydis praktiskai tas pats O nupjaustyti nesinorejo, daugokai butu reikeje. Kitakart gal nupjaustyciau visgi truputi, bet kaip jau padariau taip Reiketu 28 cm skarda nusipirkti tada viskas butu liuks.
Matosi, kad savaitgalis, kiek grozybiu prideta
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 23, 15:52)
mazuliux, gražios rožės ti man kažkaip nėra darnos tarp balto torto pagrindo ir ryškių bordavų rožių O kodėl tie tortai vienas ant kito sudėti praktiškai vienodo dydžio
Tas tortas nera baltas, jis vos kreminis Truputi gal ryskiau reikejo, bet nesinorejo nuryskinti labai O del dydzio, tai jau taip isejo nelabai gerai - turiu skardas 21 ir 24, tai jose ir kepiau, bet vistiek dydis praktiskai tas pats O nupjaustyti nesinorejo, daugokai butu reikeje. Kitakart gal nupjaustyciau visgi truputi, bet kaip jau padariau taip Reiketu 28 cm skarda nusipirkti tada viskas butu liuks.
Kirbe, aš vėl copy paste fantastiniai tortai
neramuole koks gražuolis tortukas toks tyras kaip padaryti tokį apvalų ir dar tokį visą perlamutrinį
Kirbe-tobula
Neramuole kuo purskiai,jau kaip graziai atrodo
Neramuole kuo purskiai,jau kaip graziai atrodo
o kaip daromas morenginis-sviestinis kremas?
QUOTE(talita @ 2010 01 23, 22:29)
o kaip daromas morenginis-sviestinis kremas?
Viskas parodyta virsutineje papuosimu temoje
MORENGINIS-SVIESTINIS KREMAS PAPUOŠIMAMS
Savaitgalis, tai vėl merginos grožių atnešė
Įmetu ir savo torčiukus.
Rafaelo svajonė, MMG padengimas, MMG gėlytės. Realiai nudažytos jos kažkaip gražiau atrodo, o čia - blynai
Rafaelo svajonė, MMG padengimas, MMG rožės.
Juodasis miškas, šokoladinės rožytės, MMG padengimas, lapeliai.
Et, lyginau lyginau aš tuos torčiukus su sviestiniu kremu, ale vis tiek jie man kreivi šleivi
Įmetu ir savo torčiukus.
Rafaelo svajonė, MMG padengimas, MMG gėlytės. Realiai nudažytos jos kažkaip gražiau atrodo, o čia - blynai
Rafaelo svajonė, MMG padengimas, MMG rožės.
Juodasis miškas, šokoladinės rožytės, MMG padengimas, lapeliai.
Et, lyginau lyginau aš tuos torčiukus su sviestiniu kremu, ale vis tiek jie man kreivi šleivi