Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

kirbe ,kokie tortai bigsmile.gif man tas antras tiesiog nuostabus,labai wub.gif
Atsakyti
Kirbe nu kokie faini tortukai ! batukas dailus,o 50tiniam man labai patiko visuma ir labai patinka rudi lapukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 22, 15:54)

Monikute, nu gi apžiora  tongue.gif rožių karalienė  thumbup.gif dzibukų titulo dar neperleisiu, mokinkis dar  lotuliukas.gif

Neatimsiu to titulo schmoll.gif biggrin.gif ale išmokti džibuoti būtų visai nieko blush2.gif

O jau rožių viena už kitą gražesnių kiek pasipylė bigsmile.gif thumbup.gif

mazuliux, gražios rožės thumbup.gif ti man kažkaip nėra darnos tarp balto torto pagrindo ir ryškių bordavų rožių blush2.gif O kodėl tie tortai vienas ant kito sudėti praktiškai vienodo dydžio g.gif

JOLKA999, o kurpaitės grožis koks wub.gif tik man norėtųsi, kad batelio priekis būtų užapvalintas blush2.gif

uzniukas, šampano spalvos tortas man labai labai gražus wub.gif ir toooooks valgomas bigsmile.gif o šuniukas labai mielas cool.gif

Olesta, nu ką čia ir beprisdursi rolleyes.gif profesionali kepėja irnesakyk.gif tik vieną dalyką keisčiau blush2.gif pridėčiau dar po vieną lapelį prie rožių ir padaryčiau juos statmenus

miskouoga, dailus tortukas mirksiukas.gif

Papildyta:
Mayfly, dailios rožės ir tortas labai apetitnai žiūrisi cool.gif

*Keila*, balionas už mašinos suformavimą 4u.gif man tai atrodo misija neįmanoma doh.gif o juodasis miškas labai dailiai žiūrisi bigsmile.gif

kirbe, dar viena auksarankė, kuri lipdo batus, lėkštes, puodelius, kaspinus ir t.t. biggrin.gif Tortas su kurpaite labai dailus, tik man atrodo būtų buvę gražiau jei pagalvėlė būtų buvusi visa balta arba vietoj orandžinės spalvos gelsva g.gif
O antrasis tortas swoon.gif wub.gif nuostabi kompozicija wub.gif ir tik 4 spalvų atsargos blink.gif tik nuimčiau tą peteliškę blush2.gif gadina ji man ten visa nuostabų grožį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 23, 16:52)
  Tortas su kurpaite labai dailus, tik man atrodo būtų buvę gražiau jei pagalvėlė būtų buvusi visa balta arba vietoj orandžinės spalvos gelsva  g.gif
O antrasis tortas swoon.gif  wub.gif  nuostabi kompozicija  wub.gif  ir tik 4 spalvų atsargos  blink.gif tik nuimčiau tą peteliškę  blush2.gif  gadina ji man ten visa nuostabų grožį  blush2.gif

baltos nenorejau pagalveles,kad kaip Cipciukas sake neatrodytu ,kad is grabo..... lotuliukas.gif o del oranzines spalvos,tai ji visai tiko,nes pats tortas buvo gelsvas...foto nelabai spalva matosi...ir be to norejau mases likucius sunaudoti...nenorejau vel mases minkyti naujos.... blush2.gif

del peteliskes,tai dejau specialiai tam,kad butu aisku,kad butent vyriskiui skirtas tortas.... ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Matosi, kad savaitgalis, kiek grozybiu prideta bigsmile.gif
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 23, 15:52)
mazuliux, gražios rožės  thumbup.gif  ti man kažkaip nėra darnos tarp balto torto pagrindo ir ryškių bordavų rožių  blush2.gif  O kodėl tie tortai vienas ant kito sudėti praktiškai vienodo dydžio  g.gif

Tas tortas nera baltas, jis vos kreminis ax.gif Truputi gal ryskiau reikejo, bet nesinorejo nuryskinti labai rolleyes.gif O del dydzio, tai jau taip isejo nelabai gerai - turiu skardas 21 ir 24, tai jose ir kepiau, bet vistiek dydis praktiskai tas pats doh.gif O nupjaustyti nesinorejo, daugokai butu reikeje. Kitakart gal nupjaustyciau visgi truputi, bet kaip jau padariau taip blush2.gif Reiketu 28 cm skarda nusipirkti unsure.gif tada viskas butu liuks.
Atsakyti
Kirbe, aš vėl copy paste blush2.gif fantastiniai tortai thumbup.gif
Atsakyti
vel tokiu super tortuku uzderejo, as kaip olesta tik copy pas save ax.gif
cia manasis kuklus vaisinis tortukas puosta MMG, meskutis marcipano

user posted image
Atsakyti
neramuole koks gražuolis tortukas wub.gif toks tyras blush2.gif kaip padaryti tokį apvalų ir dar tokį visą perlamutrinį bigsmile.gif
Atsakyti
Kirbe-tobula thumbup.gif
Neramuole kuo purskiai,jau kaip graziai atrodo 4u.gif
Atsakyti
o kaip daromas morenginis-sviestinis kremas?
Atsakyti
QUOTE(talita @ 2010 01 23, 22:29)
o kaip daromas morenginis-sviestinis kremas?

Viskas parodyta virsutineje papuosimu temoje 4u.gif
MORENGINIS-SVIESTINIS KREMAS PAPUOŠIMAMS

Atsakyti
Savaitgalis, tai vėl merginos grožių atnešė thumbup.gif

Įmetu ir savo torčiukus.
Rafaelo svajonė, MMG padengimas, MMG gėlytės. Realiai nudažytos jos kažkaip gražiau atrodo, o čia - blynai doh.gif
user posted image
Rafaelo svajonė, MMG padengimas, MMG rožės.
user posted image

Juodasis miškas, šokoladinės rožytės, MMG padengimas, lapeliai.
user posted image
Et, lyginau lyginau aš tuos torčiukus su sviestiniu kremu, ale vis tiek jie man kreivi šleivi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti